Cine este Elena Ionescu de la Survivor All Stars. Ce a făcut cu premiul de 250.000 de lei câștigat în primul sezon al show-ului

.

Cine este Elena Ionescu: vârstă, studii, carieră, viața personală. Cântăreața Elena Ionescu este una dintre concurentele show-ului Survivor All Stars România, care începe marți, 16 ianuarie, de la ora 21:30.

În 2020, Elena Ionescu a câștigat primul sezon Survivor România, făcând-o una dintre cele mai puternice adversare ale acestei ediții.

Cine este Elena Ionescu de la Survivor All Stars – carieră

Cine este Elena Ionescu de la Survivor All Stars. Născută pe 17 mai 1988, la Caracal, Elena Ionescu a urmat Colegiul Național „Ioniță Asan” din orașul natal, cursuri de canto și teatru, precum și cursuri de modelling, la Craiova. A cântat în emisiunile TV „Atenție se cântă”, de la TVR 2, și „Sunetul muzicii”, de la TVR Craiova, și a participat la mai multe concursuri și festivaluri de muzică.

Ulterior a aflat de castingul pentru Mandinga, pe care l-a și luat. Elena Ionescu a fost solista trupei Mandinga între anii 2006 și 2016.

Citește și: Elena Ionescu dezvăluie cum i-a schimbat Survivor România viața și cum își crește fiul: „Vreau să fiu prietenă cu copilul meu” / Exclusiv

De ce a părăsit Elena Ionescu trupa Mandinga. „Au fost divergențe de opinii și stiluri”

„Ne-am despărțit foarte elegant, totul este amiabil. Suntem prieteni în continuare. E mai mult decât perfect. Au fost divergențe de opinii și stiluri diferite pe care vrem să le abordăm de acum înainte.

Ei, probabil, vor mai mult o carieră internațională. Am ajuns să ne dorim ceva diferit. Eu voi lansa o nouă piesă, iar trupa Mandinga va merge mai departe cu o solistă”, declarat Elena Ionescu în 2016, la Antena Stars.

Declarația Elenei a fost susținută de Chupi, unul dintre fondatorii trupei Mandinga. „Elena a fost alături de noi 10 ani frumoși, în care am crescut împreună și, cel mai important, ne-am fost alături. Nu vorbim despre o despărțire, ci despre proiecte noi”, a spus atunci, potrivit Click!.

Mandinga a reprezentat România la Eurovision 2012, în Baku, Azerbaidjan, cu piesa „Zaleilah”. Trupa s-a clasat pe locul 12. Clasamentul a stârnit numeroase controverse la adresa prestației trupei pe scena concursului.

Citește și: Fosta solistă a trupei Mandinga, probleme din cauza machiajului: ”Am avut o infecție”

Elena Ionescu, despre prestația de la Eurovision 2012: „Presiunea că-ți reprezinți țara este foarte mare”

„A fost o experiență plină de energie. Trebuie să trăiești clipa. Emoții mai mari ca acolo nu există. Totul se desfășoară la un nivel foarte înalt, profesionist. Presiunea că-ți reprezinți țara este foarte mare. (…) Trebuie să fii pregătit. Eu nu am fost pregătită psihic la nivelul acela. Am apreciat și critica pentru a deveni mai puternică”, declara Elena Ionescu în 2014, pentru Adevărul.

Deși prestația trupei Mandinga a primit critici în România, artista se declara mulțumită de show-ul pus în scenă.

„Fără modestie, eu când am fost cu Mandinga, piesa noastră a fost pe buzele tuturor. S-a muncit la toate detaliile. Au existat efectiv niște personaje pe scenă și a fost un show total! Îmi pare rău ca nu ne-am calificat”, a mai declarat artista în 2021, pentru Fanatik, după ce România a ratat calificarea în finala Eurovision din acel an.

Citește și: Elena Ionescu, probleme cu oboseala din cauza alimentației. Ce i-a recomandat nutriționistul

Elena Ionescu – viață personală. A fost căsătorită și are un copil

Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au fost căsătoriți timp de un an, din 2018 până în septembrie 2019. Cei doi au divorțat la notar și au împreună un băiețel, Răzvan, în vârstă de 5 ani.

Inițial, Elena a declarat că motivul divorțului ar fi fost infidelitatea lui Dragoș. „Da, și-a asumat, dar, din punctul meu de vedere, erau mai multe derapaje de ceva timp”, a spus atunci.

Dragoș ar fi înșelat-o pe cântăreața cu fosta lui parteneră. Mai târziu, însă, Elena Ionescu a spus că nu a fost, de fapt, înșelată.

„El nu a avut o amantă cât am fost împreună. (…) El a plecat și după s-au întâmplat lucrurile pe care lumea le-a văzut, dar el nu m-a înșelat cât a stat cu mine. Astăzi avem o relație frumoasă, civilizată. Vine, are grijă de Răzvănel. În weekend îl ia… Ne înțelegem foarte bine”, a explicat Elena Ionescu.

Citește și: În ce relații au rămas Elena Ionescu și fostul soț, la aproape 3 ani de la divorț

Cu cine a mai fost într-o relație

În toamna anului 2023, Elena Ionescu s-a despărțit de iubitul grec, Giorgos Athanasiadis, după aproximativ un an de relație. „Mai bine singură, decât într-o relație toxică. Viața e frumoasă, nu știu care e problema”, a declarat artista în emisiunea „Xtra Night Show”, potrivit Spynews.ro.

Înaintea căsătoriei cu Dragoș Stanciu, timp de 5 ani, Elena a format un cuplu cu reporterul Marian Duță, de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Citește și: Elena Ionescu nu-și mai dorește copii. „E greu să fii mamă perfectă”

La ce emisiuni TV a mai participat

„Dansez pentru tine”, sezonul 14 (Pro TV)

În anul 2013, Elena Ionescu a participat în sezonul 14 „Dansez pentru tine”, alături de Freek. Tânărul a devenit ulterior parte din trupa de dansatori a Antoniei. Deși au primit prima notă de 10 a sezonului, Elena și Freek au fost eliminați în ediția a patra a show-ului. Coregrafa lor a fost Andra Gheorghe, cunoscută sub pseudonimul de Cocuța.

„Te cunosc de undeva”, sezonul 5 (Antena 1)

Anul următor, Elena a fost una dintre concurentele sezonului 5 „Te cunosc de undeva”, jurizat de Monica Anghel, Delia, Pepe și de Andrei Aradits. Cântăreața a concurat împotriva lui Florin Ristei, Alex Mațaev, Alex Velea, Nicole Cherry, Andreea Bănică, Raluka și Doru Todoruț (Deepcentral).

Citește și: Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi la „Te Cunosc de Undeva!”: „E foarte greu”

„Survivor România”, sezonul 1 (Kanal D)

În mai 2020, Elena Ionescu a fost declarată câștigătoarea concursului Survivor, intrând în posesia premiului în valoare de 250.000 de lei. Cu suma obținută, Elena Ionescu și-a cumpărat un apartament.

„Mi-am cumpărat un apartament lângă Orășelul Copiilor din zona Brâncoveanu. Am găsit un apartament drăguț de patru camere”, a declarat Elena în octombrie 2020, pentru Fanatik.

„Mămici de pitici, cu lipici” (Antena Stars)

După ce a câștigat Survivior România 2020, Elena și fiul ei, Răzvan, au devenit protagoniștii reality show-ului „Mămici de pitici, cu lipici”.

Citește și: Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, va participa la emisiunea „Mămici de pitici, cu lipici”: Suntem dezbrăcați de secrete”

„Splash! Vedete la apă” (Antena 1)

În august 2021, Elena Ionescu a fost una dintre participantele în show-ul „Splash! Vedete la apă”, alături de Giani Kiriță, Chelsea Grandabura, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, Fachiru din Periș, Cătălin Cazacu, pălărierul Radu Itu, Dj Harra și Natalia Duminică.

În finala emisiunii, Elena a făcut o săritură de la 5 metri, cu spatele. S-a dezechilibrat și a avut parte de o căzătură în apă cam dureroasă. Pentru săritură, a primit notele 7, 3.5 și 8.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton