Cine este Clara Gherase de la „Splash! Vedete la Apă”. Va juriza noul sezon al emisiunii de pe Antena 1

.

Clara Gherase se numără printre juraţii emisiunii „Spash! Vedete la Apă”, show-ul în care 60 de personalităţi din România îşi vor demonstra rezistenţa fizică şi îşi vor confrunta fricile, testându-şi propriile forţe. Noul sezon va avea premiera începând cu 29 iunie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 20:00, la Antena 1.

Cine este Clara Gherase de la „Splash! Vedete la Apă”

Clara Gherase se numără printre cele remarcabile antrenoare de înot din România, fiind recunoscută pentru abilitățile sale excepționale în instruirea și dezvoltarea tinerilor înotători – după cum a demonstrat şi de-a lungul timpului în cadrul ediţiilor „Splash! Vedete la Apă”.

Antrenoarea se bucură de o carieră bogată și de numeroase realizări în domeniu, fiind un nume respectat în lumea sportului. De-a lungul timpului, Clara Gherase a participat la numeroase competiţii de nataţie, obţinând rezultate remarcabile.

După retragerea din concursuri, jurata de la „Spash! Vedete la Apă” și-a dedicat timpul și energia pentru a instrui și îndruma tinerii înotători spre succes. Iar munca sa asiduă și pasiunea pentru sport au fost reflectate în performanțele elevilor săi.

Citeşte şi: Iulia Albu, Cosmin Natanticu, Clara Gherase și Nea Marin, jurații Splash! Vedete la apă. Când are loc premiera sezonului 6

Când începe „Spash! Vedete la Apă”

Noul sezon al emisiunii de la Antena 1 va avea premiera pe 29 iunie, apărând pe micile ecrane în fiecare sâmbătă şi duminică, de la orele 20:00. Alături de Clara Gherase, la masa jurului, vor fi Iulia Albu, Nea Marin şi Cosmin Natanticu care vor nota prestaţiile celor peste 60 de vedete din diferite domenii – personalităţi ce au acceptat să îşi depăşească limitele.

Citeşte şi: Aşa arată casa de sute de mii de euro a lui Nea Marin. Imagini cu interiorul locuinţei juratului „Splash! Vedete la Apă”

Cât despre participarea în calitate de jurat al emisiunii de pe Antena 1, Clara Gherase a mărturisit că în continuare este o provocare, fiind conştientă de responsabilitatea pe care o implică acest rol, dar asumându-şi această provocare cu entuziasm și pasiune.

Totodată, antrenoarea a dezvăluit că va fi foarte atentă la detaliile tehnice ale performanțelor celor 60 de vedete, pentru a putea oferi un feedback pertinent şi pentru a putea aprecia eforturile concurenţilor într-o manieră obiectivă.

,,În continuare, este o mare provocare și o deosebită plăcere să mă aflu în postura de jurat în acest show, unde voi fi foarte atentă la partea tehnică, ca de fiecare dată. Totodată, voi încerca, pe cât posibil, să fiu cât mai corectă și să nu neîndreptățesc pe nimeni”, a spus Clara Gherase pentru Antena 1.

Cine sunt prezentatorii competiţiei

Cei care vor prezenta competiţia verii sunt Răzvan Fodor, alături de Ramona Olaru şi Ana Ionescu, soţia lui Tudor Ionescu de la Fly Project. Deoarece filmarile au loc pe timp de noapte, asistenta de la „Neaţa cu Răzvan şi Dani” va fi înlocuită temporar de Diana Munteanu, doar pe perioada filmărilor, şi va reveni imediat în platoul matinalului odată cu încheierea acestora.

Citeşte şi: Anamaria Ionescu, marea surpriză de la Splash! Vedete la apă. Va prezenta show-ul alături de Răzvan Fodor și Ramona Olaru

Cine sunt vedetele care vor concura în emisiunea de la Antena 1

Emisiunea „Splash! Vedete la Apă” se pregătește pentru un nou sezon plin de spectacol și provocări, iar lista concurenților promite să aducă în prim-plan nume sonore din lumea showbiz-ului românesc. Printre celebrităţile care vor face valuri în noul sezon se numără: Dani Oțil, Andreea Antonescu, Marian Drăgulescu, Ilona Brezonianu, Florin Ristei, Daniela Gyorfi, George Tănase, Bella Santiago și Jean de la Craiova.

Citeşte şi: Cine sunt celebritățile care participă în cel mai nou sezon „Splash! Vedete la apă”. Când va avea premiera show-ul de pe Antena 1

Sursă foto: Antena 1

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton