Cine este chef Foa, bucătarul prins drogat la volan. Este însurat și are doi copii

.

Chef Foa, pe numele său adevărat Florin Scripcă, a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Celebrul bucătar în vârstă de 41 de ani a fost oprit în trafic de polițiștii de la Brigada Rutieră, care l-au testat cu DrugTest.

În urma testării, s-a descoperit că Foa se afla sub influența a două substanțe psihoactive, cocaină și canabis. Acesta era la volanul mașinii sale, în sectorul 1 al Capitalei.

Chef Foa, prins drogat la volan

„În jurul orei 17:00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani. În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a două substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice”, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

Potrivit Libertatea, chef Foa a fost oprit în trafic la Piața Charles de Gaulle, moment în care polițiștii au găsit asupra lui „4 țigarete susceptibile de a conține substanță vegetală, cu miros înțepător”. Oamenii legii i-au deschis lui chef Foa dosar penal in rem (cu privire la faptă).

Citește și: Natașa Raab a murit la 70 de ani. De ce boală suferea actrița

Citește și: Cum se simte mama lui Lili Sandu, după diagnosticul de poliradiculonevrită: „Nu există tratament pentru această boală”

Cine este chef Foa

FOA s-a născut pe 22 august 1982 și a fost întotdeauna pasionat de bucătărie. Ucenicia și-a făcut-o la Londra, iar prima sa experiență în bucătărie a fost într-un restaurant italian. Apoi a lucrat la compania de catering a bucătarului britanic Jamie Oliver.

Florin mai are doi frați, Daniel și Marius, ambii bucătari. Cei trei au moștenit pasiunea pentru gătit de la mama lor.

Chef Foa a devenit cunoscut publicului larg în momentul în care a acceptat poziția de jurat al emisiunii Masterchef.

Cu o experiență de 14 ani în bucătărie, Florin Scripcă deține mai multe restaurante. Totdată, el este cel care a adus în atenție conceptul de „street-food”. În anul 2002, FOA a pus bazele unui concept de business, cu activități în trei domenii: caterinG, restaurant și Food Court.

Înainte de a cunoaște succesul, chef Foa a muncit din greu.

„Am spălat oale, tigăi, frigidere, iar după o vreme am trecut la curățat legume. Evoluasem deja! A urmat asezonarea salatelor, apoi am trecut la mâncare caldă și tot așa, până când am ajuns acolo unde visam când eram în bucătărie cu mama – să fac eu mâncarea și cineva să se bucure de ea. A fost o experiență foarte utilă și un traseu pe care orice junior care ajunge într-o bucătărie ar trebui să îl parcurgă”, spunea în urmă cu ceva timp bucătarul.

Citește și: Cine este Edward Sanda de la America Express. Cum a reușit să o cucerească pe Cleopatra Stratan

Citește și: De ce nu vrea Iulia Vântur cetățenie indiană, deși locuiește în India de peste 10 ani. „Am trei acte de identitate”

Este însurat și are doi copii

Și pe plan personal chef Foa are parte de tot ce și-ar putea dori o persoană: o familie frumoasă. Bucătarul este însurat cu Ioana, pe care o cunoaște de când erau copii. S-au îndrăgostit, însă, când ea s-a întors de la studii din Marea Britanie, iar el a făcut tot posibilul să o cucerească.

Ioana Balu este cea care îi stă alături la bine și la greu, ea fiind cea care îi gestionează și o parte din proiecte.

Cei doi au împreună doi copii, pe care aleg să nu îi expună în spațiul public.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu chef FOA

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton