Cine este Cătălin Țociu de la America Express. Fiul lui Romică Țociu are 26 de ani, doi copii și este pasionat de gastronomie

.

Cătălin Țociu face echipă cu tatăl său, Romică Țociu în cel mai nou sezon al emisiunii America Express. Fiul cel mare al actorului de comedie nu a fost deloc atras de meseria tatălui sau de luminile reflectoarelor și a ales să activeze într-un domeniu cu totul diferit: bucătăria.

Cătălin, fiul lui Romică Țociu, este pasionat de gastronomie și urmează studii în acest domeniu. Cătălin Țociu are 26 de ani și până acum a ales să stea departe de lumea mondenă din care face parte celebrul său tată. Tânărul spune că a moștenit pasiunea pentru gastronomie de la Romică Țociu.

Cine este Cătălin Țociu de la America Express 2023

„Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiune de-ale mele mai veche și acum o cultiv. După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin”, a dezvăluit Cătălin Țociu în cadrul emisiunii Xtra Night Show, potrivit Libertatea.

Fiul lui Romică Țociu are doi copii

Fiul lui Romică Țociu este însurat și are doi copii. Concurentul de la America Express s-a căsătorit cu Ligia în anul 2021, an în care a devenit tată pentru a doua oară. Cei doi au împreună un băiat și o fetiță.

Citește și: Cine este Edward Sanda de la America Express. Cum a reușit să o cucerească pe Cleopatra Stratan

Citește și: Alexia Eram și Sonia Simionov, schimb tensionat de replici la America Express 2023. „M-a făcut frustrată”

Citește și: “Relația perfectă” dintre Iulia Albu și iubitul ei, Mike, spulberată la TV! Detaliile care i-au îngrijorat pe fanii America Express

Citește și: Cine este Alexia Eram de la America Express 2023. Ce vârstă are, ce facultate a făcut și cum l-a cunoscut pe Mario Fresh

Cătălin face echipă cu tatăl lui la America Express

Potrivit lui Romică Țociu, cel care și-a dorit foarte mult să participe la America Express a fost chiar fiul său.

Până acum nu am găsit curajul necesar, dar de data asta cred că şi traseul a trezit în mine nişte chestii interesante. Columbia, Ecuador, Argentina – mi se pare extraordinar faptul că le poţi vedea dintr-o altă perspectivă, nu ca un simplu turist, e ceva unic! În plus, fiul meu, Cătălin, a zis că ăsta e visul lui, că-şi doreşte foarte mult să fie acolo. Aşa că, dacă e vorba de adrenalină, de a ne implica, am zis că e locul nostru! Energia şi tinereţea lui, are 28 de ani,  o să îşi spună cuvântul. Cred că la început eu voi fi locomotiva, după care voi deveni şi eu vagonul. Aşteptările mele sunt foarte mari, numai să nu mă pună să înot, că am o frică de apă”, a afirmat Romică Țociu înainte de a porni pe Drumul Soarelui.

Totodată, Cătălin Țociu a mărturisit că și-a dorit foarte mult să aibă parte de o astfel de experiență alături de tatăl său.

„Am văzut încă din primul sezon cum toate echipele descoperă locuri noi şi interesante şi sunt puşi în situaţii în care niciodată nu s-ar fi putut afla şi atunci am zis că trebuie bifată o experienţă ca aceasta. Chiar vreau să ies din confortul zilnic şi este şi o ocazie de a întări şi mai mult relaţia pe care o am cu tata. Cred că împreună vom face o echipă de senzaţie!”, a precizat tânărul bucătar.

Lista concurenţilor America Express 2023

Alexia Eram şi fratele ei, Aris (copiii Andreei Esca)

Comedianţii George Tănase şi Ionuţ Rusu

Romică Ţociu şi fiul lui, Cătălin

Iulia Albu şi iubitul ei, Mike

Sânziana Negru şi Laura Giurcanu

Giulia Anghelescu şi soţul ei, Vlad Huidu

Actriţa Ada Galeş şi mama ei, scriitoarea Antoneta Galeş

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda

Iuliana Pepene, prezentatoare Observator, şi jurnalista de război Sonia Simionov

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Romică și Cătălin Țociu

Sursă foto: Instagram, PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton