Cine este Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș de la Survivor All Stars. Cu ce se ocupă și ce diferență de vârstă este între ei

.

Cine este Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș, concurentă în echipa Faimoșilor la Survivor All Stars. Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima, s-au căsătorit în 2021, deși au o relație de ani buni. Omul de afaceri este cu 11 ani mai mare decât vedeta de la Survivor All Stars România, dar diferența dintre ei nu a fost niciodată o problemă.

Cine este Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș de la Survivor All Stars. Călin Hagima are 43 de ani și deține mai multe afaceri. Când a cerut-o în căsătorie pe Roxana Nemeș, el s-a înfățișat cu un inel în valoare de 20.000 de euro. Deși povestea lor de amor a fost încercată la un moment dat și s-au lansat mai multe acuzații de infidelitate, cei doi și-au continuat nestingheriți relația și nu și-au lăsat mariajul zdruncinat.

Cine este Călin Hagima, soțul faimoasei Roxana Nemeș de la Survivor All Stars

Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit pe 17 septembrie 2021. Nunta a fost organizată în secret de mireasă. Roxana Nemeș de la Survivor All Stars România s-a ocupat de eveniment în cele mai mici detalii, iar petrecerea a fost una de clasă.

„Totul a fost cum a trebuit și cununia a fost spontană. Am făcut-o atunci când am simțit. A fost o petrecere superbă, toată lumea s-a distrat, până și ai mei și surorile mele au dansat. Ne-a adunat pe toți. În toate pozele râd, n-am poze serioase. Am vrut să fie în familie, strict cu prietenii apropiați. Am vrut să fie ceva intim”, spunea Roxana Nemeș, la Kanal D.

Ce diferență de vârstă este între Roxana Nemeș și soțul ei: „Eu și Călin suntem personalități puternice, ne asemănăm foarte mult”

Artista mărturisea că are multe lucruri în comun cu cel care îi e soț, că au personalități asemănătoare și că se înțeleg și în privința treburilor casnice. Cei doi își doresc și copii, dar lasă timpul să decidă momentul.

„Eu și Călin suntem personalități puternice, ne asemănăm foarte mult. Am învățat însă să lăsăm unul de la altul. Ne împărțim foarte bine sarcinile. Duce gunoiul cine îl vede primul, la fel și cafeaua. Ne completăm. Ne dorim copii. Lucrăm la asta. Mi-am dorit și o slujbă de cununie și am făcut-o. A fost exact ca la nuntă. Puțin mai scurtă ca în biserică!”, povestea Roxana Nemeș, la Kanal D.

În august 2022, soțul vedetei de la Survivor All Stars a fost surprins de paparazzii Cancan în compania Ioanei Popescu. Călin Hagima era la bustul gol, fuma, iar Ioana era alături de el, Atunci, omul de afaceri s-a apărat imediat și a susținut că între ei există doar o relație profesională. „Nu comentez. Nu am nicio relație cu ea. Este o relație de familie. A fost o chestie strict profesională cu fata aceea”, a spus Călin Hagima, conform Fanatik.

Citeşte și: Cum arată concurentele de la Survivor România All Stars nemachiate. Elena Ionescu, infecție din cauza machiajului / Galerie foto

Citeşte și: Secretul „murdar” al lui Brad Pitt, dezvăluit de Jason Priestley din „Beverly Hills, 90210”. Cei doi au împărțit un apartament

Citeşte și: „Fără mine, Survivor nu ar exista. Ar fi ca Luvrul fără Mona Lisa”. Andreea Tonciu, criză de plâns la Survivor All Stars și schimb dur de replici cu Elena Ionescu

Citeşte și: Cine este Jorge de la Survivor All Stars. Cum a obținut iertarea soției după ce a înșelat-o

Cum s-a apărat Ioana Popescu după episodul balconul

De cealaltă parte, Ioana Popescu a sărit ca arsă și a afirmat cu tărie că cel alături de care a fost surprinsă îi este văr.

„Ce aveți, mă, ați luat-o razna? Ce bărbat a fost la mine? Aveți poze cu noi pe balcon? Aaaa… E un văr de-a meu. A venit la o vorbă. Aveți poză când ne sărutăm? Păi așa îmi pup eu toți verii. Ce mare lucru, terminați cu prostiile!”, a spus Ioana Popescu, potrivit  Cancan.ro.

Roxana Nemeș nu a luat în niciun fel atitudine și a ezitat să facă o declarație. A mers mai departe alături de Călin Hagima și a ales să lase în urmă acest episod. Ba chiar i-a dedicat soțului ei și o piesă care vorbește despre povestea lor de dragoste.

Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima, și-au făcut și o casă împreună

Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima, au investit un milion de euro și într-o casă. Perechea s-a mutat în noua locuință în iunie 2023, după un an și jumătate de la începerea proiectului. Cântăreața a fost implicată mai mult în etapa de finisare, iar Călin în cea de construcție.

Foto: Facebook, arhivă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton