Cine este Bogdan Cîrlan de la Insula iubirii 2023. Ce studii are și de ce vrea să plece din România

.

Bogdan Cîrlan a venit la Insula Iubirii, sezonul 7, cu Claudia Florescu (35 de ani), femeia cu care se iubește de un an. Dacă ea e antrenor de fitness, Bogdan (34 de ani) e hairstylist, iar împreună trăiesc aventura vieții lor.

Cei doi s-au cunoscut pe Instagram, iar prima întâlnire au consumat-o în Italia, acolo unde ea locuia de la vârsta de 18 ani. După o scurtă perioadă, Bogdan a convins-o pe Claudia Florescu să revină definitiv în România, unde speră să pună pe picioare propriul lor business.

Cine este Bogdan Cîrlan de la Insula iubirii, sezonul 7

Claudia şi-a dorit mult să participe la cel mai dur test de fidelitate de la Insula Iubirii. Vrea să se convingă că a luat cea mai bună decizie când a renunțat la tot în Italia şi a venit lângă Bogdan, omul lângă care speră să își petreacă restul vieţii.

Acum încearcă să facă față provocărilor, dar verdictul se va da pe 27 august, la Antena 1, când are loc marea finală de la Insula Iubirii.

Citeşte și: Când se difuzează finala Insula Iubirii 2023, sezonul 7, la Antena 1. Urmează surprize colosale pentru concurenți

Citeşte și: Ce fac și cum arată acum Loredana și Hamude de la „Insula Iubirii”, sezonul 2

Ce studii are Bogdan Cîrlan și ce joburi a avut

Bogdan Cîrlan este pasionat de sport și tatuaje. El a studiat la Universitatea Ecologică din București. Înainte de a o cunoaște pe cea care avea să îi devină iubită, Bogdan Cîrlan a avut o viață aventuroasă și a făcut șase luni videochat, lucru de care nu este mândru. Partenera lui l-a convins să renunțe și să își îndrepte atenția către un alt domeniu.

”Când am văzut-o pe cameră am simțit că este ceva. Am rămas puțin mască, mi-a luat privirea. Claudia m-a făcut să renunț la multe. Șase ani am făcut videochat. E o sursă de venit, însă nu a fost de acord”, declara Bogdan Cîrlan, concurent în sezonul 7 la Insula Iubirii.

Citeşte și: Florin Ristei, după ce a făcut declarații controversate despre concurenții „Insula Iubirii”: „Singurul lucru de care țin cu dinții este educația”

Citeşte și: Cine e Ema Oprișan de la „Insula Iubirii” 2023, sezonul 7. Bruneta are un băiețel

Ce crede că a greșit Bogdan Cîrlan în relația cu Claudia Florescu

Concurentul de la Insula Iubirii 2023 are astăzi un singur regret. Lui Bogdan îi pare rău că a făcut-o pe cea cu care își împarte viața să se mute din Italia, unde locuia de la 18 ani, în România.

„Își dorește să plece în Italia, împreună sau separat. Mi-a spus și la ultima ceremonie. Mi-a spus și înainte. Poate că cel mai mare regret al meu este că nu am făcut pasul de la început, să mă mut eu acolo, pentru că dacă mă mutam eu acolo, cu siguranță, nu mai avea căderile și depresiile pe care le-a avut atunci când a venit în țară”, a spus Bogdan Cîrlan, la Antena 1.

Cu toate astea, concurentul de la Insula Iubirii nu a renunțat definitiv la ideea plecării. El e convis că putea învăța limba și se putea angaja în Italia.

„Și puteam să vin eu sau să rămân în țară, să dau de permis, să învăț limba și să pot să îmi găsesc un job. Sunt pregătit să plec oricând, în orice secundă, dacă îmi spune să plecăm în Italia. Eram pregătit și atunci. Nu aveam nimic care să mă țină”, a mai spus Bogdan Cîrlan.

Foto: Antena1

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton