Cine este Alexia Eram de la America Express 2023. Ce vârstă are, ce facultate a făcut și cum l-a cunoscut pe Mario Fresh

.

Alexia Eram (23 de ani) este o creatoare de conținut online și una dintre concurentele de la America Express 2023. Alexia are o comunitate online de peste 730.000 de urmăritori pe Instagram și de peste 267.900 de urmăritori pe TikTok. Alexia face echipă cu fratele ei mai mic, Aris Eram (20 de ani), în reality-show-ul America Express.

Alexia Eram s-a născut în anul 2000, pe 31 august, și este fiica prezentatoarei știrilor PRO TV Andreea Esca (51 de ani) și a soțului ei, omul de afaceri Alexandre Eram (53 de ani). În copilărie, Alexia Eram a făcut canto, gimnastică ritmică și dans sportiv. Primul job l-a avut la vârsta de 13-14 ani, ca gazdă a emisiunii Disney „I love Violeta”, alături de Andra Gogan.

Cine este Alexia Eram de la America Express 2023. De ce a concurat în reality show cu fratele, Aris, și nu cu iubitul ei, Mario Fresh

Alexia și fratele ei, Aris, au o relație apropiată. După încheierea filmărilor America Express, Alexia a declarat că alegerea de a face echipă cu Aris a fost „cea mai bună decizie”. Despre întreaga experiență, Alexia a mai spus că a fost unică, extraordinară și că a învățat-o foarte multe lucruri. Alexia nu a concurat alături de iubitul ei, Mario Fresh, pentru că solistul a participat deja în show alături de Alex Velea, în sezonul 3.

Ce facultate a făcut Alexia Eram de la America Express

Alexia Eram este creator de conținut online de la vârsta de 19 ani și se întreține singură din anul II de facultate. Alexia a urmat Liceul Francez Anna de Noailles din București. În 2022 a absolvit University for the Creative Arts din Anglia, cu specializare în Marketing, Publicitate și Relații Publice în domeniul modei. Un singur an de studii la University For the Creative Arts costă 15.000 de lire.

Citește și: Imagini de colecție cu Alexia Eram în copilărie, publicate de Andreea Esca: „Mutrele ei, în diverse situații, de neprețuit” / Galerie foto

Ce înălțime are Alexia Eram și cum se menține în formă

Alexia Eram are 1,60 m înălțime și se menține de mai mulți ani la aceeași greutate datorită unei alimentații echilibrate și unui stil de viață activ. În prezent, Alexia Eram practică Pilatesul, un tip eficient de mișcare, ce lucrează simultan mai multe grupe musculare, prin mișcările lente și intense. Alexia alternează antrenamentele de Pilates cu cele de fitness, la sală. În ambele contexte, Alexia este sfătuită de câte un antrenor personal.

Suplimentar, Alexia Eram apelează la mai multe proceduri de remodelare corporală. Printre acestea se numără masajul corporal și roller shaping-ul, un masaj cu bambus la lumină infraroșie. Alta este mersul pe o bandă antigravitațională, încălzită cu ajutorul ozonului și luminii infraroșii, care drenează limfatic, tonifiază și îmbunătățește elasticitatea pielii

Citește și: Alexia Eram, un exemplu de disciplină. Cum se menține în formă. „Am rămas cu complexul acesta că sunt grasă”

Cine este iubitul Alexiei Eram, Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu din iulie 2016. S-au cunoscut în 2015, la aniversarea Alexiei, unde Mario a cântat. Anul următor s-au întâlnit întâmplător, la lansarea unei piese. De acolo, Alexia a plecat cu numărul de telefon al solistului. I-a scris, iar de atunci sunt împreună.

În septembrie 2021, vorbind despre o viitoare cerere în căsătorie, Alexia Eram spunea că este o persoană schimbătoare, căreia îi plac atât gesturile mici, cât și cele mărețe. Tot atunci spunea că își dorește ca Mario să o surprindă și să facă o combinație între intim și măreț.

Despre nuntă, tot atunci, Alexia mai spunea: „Aș vrea să fie grandioasă, dar aș vrea și o nuntă așa mai intimă”. Cât despre copii, tânăra a completat: „Doi copii îmi doresc, fată și băiat. Aș vrea să fie fată prima și să fie tot fecioară (n.red.: ca ea și mama ei), iar al doilea băiat”.

Mario Fresh s-a născut pe 9 august 1999, la Iași, și s-a lansat în muzică la doar 5 ani, sub pseudonimul Fresh Kid. Anul următor a câștigat Cerbul de Aur Junior, dar și Festivalul Mamaia Copiilor. A devenit cunoscut mai târziu, în 2014, după lansarea mai multor piese în colaborare cu Alex Velea.

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh au aniversat 7 ani de relație. Cum s-au cunoscut? A fost dragoste la prima vedere pentru ea

Cum arată apartamentul în care locuiește Alexia Eram

În ianuarie 2021, Alexia Eram și-a cumpărat primul apartament, cu ajutorul economiilor sale, unui credit bancar și unui „mic ajutor de la părinți”. Apartamentul Alexiei are două nivele, o terasă mai mică la primul și alta foarte spațioasă la etaj. Locuința are trei camere și a fost decorată în stil retro-modern, cu ajutorul unui designer de interior. Un astfel de imobil, în funcție momentul achiziției, etaj, puncte cardinale și alte caracteristici, are prețuri care variază între 200 și 350 de mii de euro.

Ce mașină conduce Alexia Eram, concurentă la America Express

În august 2023, Alexia Eram și-a cumpărat mașina visurilor sale, un BMW M240i. Mașina a fost recent tunată într-o nuanță de lila. Acest model are prețuri între 58.850 și 64.960. „Am avut nevoie de mai mulți bani. În pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate. Iată-mă așadar aici, fericită de achiziție”, a scris Alexia Eram pe Instagram.

Citește și: Alexia Eram, aniversare în Grecia cu Mario Fresh. Cum a reacționat Andreea Esca: „Acum 23 de ani, strigam pe stradă”

Ce spune Alexia Eram despre presiunea faptului că este fiica Andreei Esca

„E super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, orice aș face. Poate nu neapărat generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu fiica Andreei Esca. Trebuie să am grijă la tot ce fac. Încerc să am grijă la tot ce fac. La toate pozele pe care le postez. Tot conținutul meu din social media”, declara Alexia Eram în iunie 2021, în podcastul Laurei Giurcanu, „SEENcer”.

Deși se întreține singură din anul 2 de facultate, Alexia Eram a admis întotdeauna că a fost norocoasă să se nască într-o familie care i-a oferit contextul să urmeze cariera pe care o are în prezent. „Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca. Dar, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea”, a mai declarat Alexia Eram, pentru sursa citată.

Lista concurenţilor America Express 2023

Alexia Eram şi fratele ei, Aris (copiii Andreei Esca)

Comedianţii George Tănase şi Ionuţ Rusu

Romică Ţociu şi fiul lui, Cătălin

Iulia Albu şi iubitul ei, Mike

Sânziana Negru şi Laura Giurcanu

Giulia Anghelescu şi soţul ei, Vlad Huidu

Actriţa Ada Galeş şi mama ei, scriitoarea Antoneta Galeş

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda

Iuliana Pepene, prezentatoare Observator, şi jurnalista de război Sonia Simionov

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton