Cine este Alex Maxim din echipa lui Smiley, la Vocea României. Cântă de la 12 ani și vrea să ajungă în finală: „E un vis” / Exclusiv

.

Alex Maxim din echipa lui Smiley, la Vocea României, are mari emoții pentru primul live din 1 Decembrie! Vineri, de la 20:30, încep edițiile LIVE Vocea României, show-ul de la Pro TV, iar cei 12 concurenți sunt pregătiți pentru marea provocare.

Alex Maxim face parte din echipa antrenorului Smiley. Tânărul este solist vocal și inginer de sunet, are 29 de ani și vine din Iași. El dezvăluia la începutul show-ului că moșteneste talentul muzical de la tatăl lui, Cătălin Maxim, care cânta, în trecut, alături de diferite trupe. Încă de la 12 ani, Alex Maxim își însoțea tatăl pe la evenimente.

Ce înseamnă Vocea României pentru Alex Maxim, concurentul din echipa lui Smiley?

„Mă simt binecuvântat că am primit acest talent. Pe o scenă atât de mare, precum Vocea României, nu cred că am cântat, mai ales că tot ce se întâmplă aici este magic. Pur și simplu mi-am dorit prea mult să fiu aici”, mărturisea tânărul.

La momentul său de pe scenă, când a cântat piesa „Kingston Town”, el a reușit să întoarcă trei scaune. Irina Rimes, Smiley, Horia și Theo Rose s-au bătut pentru el, însă Alex Maxim a ales să meargă mai departe cu Smiley.

Alex Maxim a reușit să ajungă, iată, la Live-urile din 1 Decembrie. Tânărul are mari emoții și roagă telespectatorii să-l voteze ca să rămână în continuare în show, să ajungă în finală.

Ai emoții pentru pentru primul LIVE?

Clar, sunt emoționat. Pun suflet în ceea ce fac.

Este mai greu să interpretezi o piesă românească? Și din punct de vedere tehnic, și emoțional?

Nu neapărat. Limba noastră română e minunată și cântabilă.

Ce piesă a pregătit Alex Maxim pentru ediția Live Vocea României, din 1 Decembrie?

Ce poți să ne spui despre piesa ta din live-ul de pe 1 decembrie?

E o piesă foarte specială. E despre puterea noastră de a reuși și a crede în bine și în dragoste adevărată după ce am fost dezamăgiți și răniți.

Care a fost, până acum, cel mai dificil moment din competiție, din punctul tău de vedere?

Toate momentele sunt dificile, cumva, pentru că ne aflăm la cel mai mare concurs muzical de voci din România și momentele au dificultățile lor particulare neputând fi cântărite, cumva.

Dacă ar fi să descrii experiența de la Vocea României în câteva cuvinte, care ar fi acelea?

Este cea mai minunată experiență muzicală trăită pentru mine, ca artist. Nu se poate compara cu nimic.

De ce ar trebui să te voteze cei de acasă?

Unul din motive pentru care ar trebui să mă voteze cei de acasă e că doar așa pot rămâne pe această scenă minunată.

Dacă le plac momentele mele de pe scena de la Vocea României, m-aș bucura tare mult să mă voteze, deoarece îmi doresc tare mult să trec mai departe. E un vis Vocea României care, parcă, nu aș vrea să se mai termine.

Concurenții vor putea merge mai departe doar prin susținerea publicului! Așadar, favoritul se poate vota pe voteazavocea.protv.ro sau prins SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Regulamentul de votare este disponibil pe site.

Foto: Pr Pro Tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton