Cine este Alejandro Fernandez, iubitul lui Emil Rengle? Tânărul a impresionat antrenorii de la „Vocea României” cu talentul său

.

Emil Rengle (33 de ani) a recunoscut că și-a găsit un partener de viață la începutul acestei toamne și, recent, a dezvăluit identitatea lui. Dansatorul este implicat într-o relație cu Alejandro Fernandez, concurent la Vocea României, se afișează împreună cu el în mediul online ori de câte ori are ocazia și nu ezită niciun moment să-și exprime sentimentele față de acesta.

Emil Rengle este împreună cu Alejandro Fernandez de câteva luni, iar relația lor pare să meargă ca pe roate. Publicul știe despre Alejandro că a participat la Vocea României 2023, deoarece activează și el în domeniul artistic. Dar cine este, de fapt, iubitul lui Emil Rengle?

Cine este Alejandro Fernandez, de la Vocea României 2023

Alejandro Fernandez-Holt, pe numele complet, are 27 de ani, vine din Brighton, Marea Britanie și în prezent locuiește în București, unde lucrează pe post de consultant în domeniul afacerilor. În 2013, la vârsta de 17 ani, Alejandro a participat la X Factor în UK, unde a interpretat piesa “Hero” a lui Ernique Iglesias, unde le-a captat atenția juraților cu intepretarea sa, fiind trimis de Nicole Scherzinger, Gary Barlow, Sharon Osbourne și Louis Walsh direct în Bootcamp, cu patru de “Da”.

Alejandro Fernandez are o relație cu Emil Rengle

Tânărul este pe jumătate spaniol și la îndemnul iubitului său, Emil Rengle, s-a înscris la “Vocea României 2023”, unde i-a uimit pe jurați cu talentul și vocea sa, după interpretarea piesei “Live a light on”.

Tudor Chirilă, către Alejandro Fernandez: „Ești un întreg pachet. Arăți bine, cânți bine!”

„Eu sunt Horia, frumoasa domnișoară de lângă mine este Theo, împreună ne dorim un business consultant”, a precizat Horia Brenciu după momentul artistic al tânărului.

„Oferta mea e din zona de conexiune umană. Eu sunt actor, sunt și muzician, ne producem muzica singuri. Nu am portofoliul flamboiant de producător și nu fac o ofertă de business. Întâmplător am câștigat show-ul ăsta de vreo 5 ori. Ești un întreg pachet: arăți bine, cânți bine. Eu pot să îți spun că îți ofer timpul meu! Mi-aș dori foarte mult să pot lucra cu vocea ta! Te rog, o șansă”, a replicat Tudor Chirilă.

Citeşte şi: Emil Rengle, în ipostaze tandre cu noul iubit. „Viața în ultima vreme e uimitoare!” Cum s-au fotografiat cei doi

Citeşte şi: De ce l-a ales Alejandro, iubitul lui Emil Rengle, pe Smiley la „Vocea României”. Ce i-a promis artistul

Citeşte şi: Emil Rengle, dezvăluiri din viața amoroasă: „Sunt în primă fază a unei relații. Simt că chakra inimii se deschide!”

Citeşte şi: Emil Rengle, marcat de dramele din copilărie: „Am devenit obsedat de mama!” Prin ce a trecut fostul concurent de la „Survivor România”

„Alejandro, pot să-ți spun foarte clar eu am experiența de a fi călătorit și în Statele Unite, și în UK și am și lucrat acolo. Eu am una dintre cele mai mari firme de producții muzicale din România și de foarte mulți ani ne străduim să producem afară. Întâmplarea face că piesa pe care tu ai cântat-o în seara asta este cântată de Tom Walker (n.r. Leave a Light On), cu care noi chiar lucrăm.

Iar producătorul care lucrează cu Tom Walker e chiar acum în sală. Șerban Cazan îl cheamă. Adică ce vreau eu să spun, dacă vii la noi în echipă poate ai ocazia să te întâlnești cu originalul care cântă piesa asta”, i-a spus Smiley, care l-a și convins în cele din urmă să meargă mai departe sub aripa lui.

Alejandro a părăsit competiția de telente muzicale vineri, 24 noiembrie, în urma etapei live-urilor.

Emil Rengle, rezervat cu privire la detaliile despre iubitul lui

Dansatorul a declarat în luna septembrie că se află într-o relație amoroasă, dar nu a vrut atunci să dezvălui cine i-a picat cu tronc. Emil Rengle a dorit să fie precaut cu privire la noul lui iubit, pentru a fi sigur că totul decurge cum trebuie între ei.

“Sunt în primă fază a unei relații, aș zice. Ești prima persoană cu care vorbesc și încă îmi este frică mie. E frumos ce trăiesc! Simt că chakra inimii se deschide și doar îmi este mie teamă să o verbalizez. Trebuie să simt că sunt bazele 100% așezate și că noi suntem bine astfel încât să ies cu acest lucru la lumină!” – a declarat Rengle, pentru ego.ro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton