Cine este Akeem Morris, cel mai nou iubit al Madonnei. Artista, surprinsă la brațul bărbatului cu 37 de ani mai tânăr ca ea

.

Madonna a fost văzută zilele trecute ținându-se de mână cu noul ei iubit Akeem Morris, un bărbat cu 37 de ani mai tânăr ca ea. Artista în vârstă de 65 de ani a ieșit pe străzile din Portofino, Italia, alături de noua ei cucerire în vârstă de 28 de ani.

Cine este Akeem Morris, noul iubit al Madonnei

Se spune că dragostea nu are vârstă. Iar acest lucru pare să i se potrivească de minune Madonnei care, în ultimii ani a avut mai mulți iubiți mult mai mici ca ea. Acum, artista a făcut o nouă cucerire, un tânăr de 28 de ani, care nu o scapă din ochi.

Akeem Morris este un jucător de fotbal născut în Jamaica și o cunoaște pe Madonna de doi ani, când a apărut pe aceeași copertă cu vedeta, a revistei Paper din august 2022.

Noul cuplu se află în Italia unde se pare că vor sărbători ziua de naștere a artistei care, pe 16 august va împlinit 66 de ani.

Citește și: Madonna, cu ochii în lacrimi pe scenă. Dezvăluirile făcute fanilor, în timpul unui concert: „Nu mă simt prea bine”

Citește și: Madonna, dezvăluiri cutremurătoare: „Nu aveam un adăpost și eram înfometată”

Bărbatul a petrecut cu Madonna ziua de 4 iulie, iar imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare are cântăreței.

Madonna arăta minunat într-o rochie neagră Dolce & Gabbana, solidă până la coapsă, stratificată cu o suprapunere de dantelă care îi ajungea până la glezne. Aceasta și-a completat look-ul cu o serie de coliere, incșusiv o cruce, precum și mai multe brățări.

Artista a ales să străbată străzile pietruite în sandale negre, în timp ce părul și l-a lăsat desfăcut. De asemenea, aceasta a purtat mănuși de dantelă neagră și ochelari de soare.

Când a început relația Madonnei cu fotbalistul jamaican

Madonna și Akeem Morris s-ar fi cunoscut în anul 2022, la shooting-ul pentru coperta revistei Paper. Cei doi au apărut însă împreună de abia în luna iulie a acestui an, pe pagina de Instagram a vedetei.

Pe 4 iulie, Madonna a distribuit în mediul online mai multe imagini în care ea și Akeem apar în diverse ipostaze.

Citește și: De ce a fost certat Brad Pitt de Alcoolicii Anonimi, după ce a participat la întâlnirile grupului: „Am dus lucrurile cât de departe am putut”

Citește și: 10 copii de vedete care seamănă izbitor cu părinții lor

Cu doar o săptămână înainte, Madonna a împărtășit o altă imagine a ei și a lui Akeem. Vedeta a șocat în urmă cu câteva săptămâni, când a publicat pe rețelele de socializare imagini cu ea topless, printre care una în care stătea în poala noului ei iubit.

Artista este mama a doi copii, Lourdes (27 ani) cu fostul ei iubit și antrenor de fitness Carlos Leon, și Rocco (23 ani), cu fostul ei soț, regizorul Guy Ritchie.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Madonna și Akeem Morris

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton