Cine este Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World 2024. A participat la Love Island de la Pro TV și e profesoară

.

Ada-Maria Ileana are 26 de ani și va reprezenta România la concursul de frumusețe Miss World 2024, ce se va desfășura în India, în perioada februarie-martie. Tânăra este deja cunoscută publicului datorită participării la emisiunea Love Island România.

România participă la Miss World 2024, după o absență de șase ani, și va fi reprezentată de Ada-Maria Ileana. Miss România are experiență cu astfel de concursuri, ea fiind desemnată nu doar Miss România 2023, ci și Miss Internațional România 2022.

România, din nou pe scena Miss World, după o absență de 6 ani

Ada-Maria Ileana este prima femeie care reprezintă România la concursul mondial de frumusețe, după ce țara noastră a lipsit de pe acest podium timp de șase ani.

Tânăra a afirmat, înainte de a pleca în India, că se simte pregătită pentru această provocare, unde va întâlni peste 100 dintre cele mai frumoase femei din lume.

„Sunt extrem de onorată să reprezint din nou România, de data aceasta la Miss World, dar este și o mare responsabilitate, căci țara noastră revine după 6 ani la această competiție. Mă simt mai pregătită ca niciodată pentru această provocare, chiar dacă știu că nu va fi deloc ușor să concurez cu peste 100 de femei extraordinare”, a declarat Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World 2024.

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița a fost Miss România în 1979. Cât a costat rochia purtată și cum arăta artista în tinerețe

Citește și: Cine a fost prima Miss România? Magda Demetrescu, orfana de 17 ani, i-a impresionat pe americani la Miss Universe. Foto

„Ca de fiecare dată, voi pune tot sufletul și îndârjirea pentru ca România să se prezinte impecabil și, de ce nu, să câștige pentru prima dată un mare concurs de frumusețe. În drumului meu către coroana Miss World, îmi concentrez eforturile pe activitatea caritabilă pentru a da înapoi comunității, în special prin ONG-ul pe care îl conduc, «Investitorii în Visuri». Le mulțumesc tuturor celor care îmi sunt alături în această minunată echipă a României”, a transmis fotomodelul, înainte de competiția din India, conform Click.

Cine este Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World 2024

Ada-Maria Ileana a abolsvit un master în Politici Publice la University College London. Aceasta este licențiată în Studii de Securitate, iar de șase ani lucrează ca profesor de limba engleză.

Citește și: Monica Tatoiu, în cârje după o operație complicată. Imaginea înduioșătoare publicată. „Nu îmi place să fiu ținută de mână”

Citește și: Nicoleta Luciu, model la 42 de ani. Fosta Miss România, criticată pentru apariția pe podium / Foto

„Sunt profesoară de engleză de șase ani. La concursurile de frumusețe am conștientizat că au succes femeile realizate, femeile care au o carieră în spate și care au ceva de spus în comunitatea din care provin. Tocmai de aceea m-am implicat în foarte multe proiecte caritabile, în martie am organizat o prezentare de modă caritabilă. Îmi place și ce fac la școală. Elevii îmi spun Ada sau Teacher. Nu accept cu dumneavoastră că și așa încep să mă simt bătrână. Prima mea generație la care am predat intră acum la facultate, deci deja îmi este foarte greu să îi văd crescând”, povestea Miss România în anul 2022, pentru publicația menționată anterior.

Ada-Maria Ileana nu este necunoscută publicului din România. Modelul a putut fi văzut în emisiunea Love Island România de la Pro TV. Atunci, ea spunea că a decis să participe la acest show, deoarece era singură de trei ani și spera să își găsească jumătatea.

Tânăra s-a îndrăgostit de Andrei, cu care a și format un cuplu până ce în vila din Tenerife a intrat fosta iubită a acestuia. Ada-Maria a plecat singură din emisiune.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu reprezentanta României la Miss World, Ada-Maria Ileana

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton