Cine e Iulia Mîzgan, femeia care l-a făcut pe Tudor Chirilă tată. Iubita juratului de la „Vocea României” are propria afacere

.

Nu mai este o noutate pentru nimeni că Tudor Chirilă are o familie frumoasă de care este tare mândru.

Artistul, în vârstă de 49 de ani, și-a găsit, de mai bine de un deceniu, fericirea în brațele unei femei pe nume Iulia Mîzgan, care l-a făcut tată, aducând pe lume doi băieți, Petru și Ivan, care în prezent au 6, respectiv 8 ani.

Cine este Iulia Mîzgan, partenera de viață a lui Tudor Chirilă și mama copiilor lui?

Iulia Mîzgan s-a născut în Bistrița și a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din București. Iulia are 38 de ani și preferă să stea departe de luminile reflectoarelor și de lumea showbizului.

În 2014 a devenit prima oară mamă, aducând pe lume un băiat. Iar doi ani mai târziu, familia lui Tudot Chirilă s-a mai mărit cu un băiețel.

“Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită” – este felul în care Tudor Chirilă își descrie iubita.

Cu ce se ocupă Iulia Mîzgan

Iulia Mîzgan are o afacere cu jucării educative care a prins viață în pandemie și pe care o promovează prin toată țara.

„Povestea Mara and Tom a început în urmă cu câţiva ani, când eu am ajuns în Finlanda, într-o vizită în care voiam să descopăr sistemul educaţional de acolo, să văd sistemul la muncă. Am vizitat de la grădiniţă până la universitate. Am văzut nişte jucării educative care mi-au plăcut foarte tare şi atunci am zis că este clar că trebuie să încercăm să zugrăvim puţin sistemul nostru, bazat pe învăţarea pe de rost, cea clasică“, a povestit Iulia Mîzgan, pentru Ziarul Financiar. Prețurile jucăriilor educative pe care iubita lui Chirilă le promovează încep de la 50 de lei și pot ajunge și la 500 de lei.

„Suntem într-un moment în care publicul încă mai are nevoie să cunoască mai mult tot ce înseamnă educaţia STEM (n.r. – îmbinarea mai multor discipline – ştiinţă, tehnologie, inginerie şi matematică), dar şi jocurile de societate, jocurile educative care pot fi o alternativă foarte bună la jocurile pe tabletă, jocurile video. Aici este provocarea noastră – ne dorim să le arătăm părinţilor că există alternativă la tablete. Poate necesită puţin şi din implicarea lor. Dar vrem foarte tare să arătăm că există jocuri educative, logice, cu provocări, care pot înlocui jocurile pe calculator“ – a adăugat ea, pentru aceeași sursă.

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan nu sunt căsătoriți

Deși sunt împreună de mai bine de 10 ani și au o familie frumoasă, cei doi nu s-au căsătorit până acum. Ei consideră că acest pas nu are cum să aduc niciun plus relației.

„Pentru mine nu, nu înțeleg de ce ar fi un subiect tabu. Nu mi se pare că este o instituție care mai aduce ceva important. Cred că ar trebui să ne preocupe mai mult respectul și iubirea. Căsătoria nu poate garanta respect, nu poate garanta iubire nesfârșită. Fiindcă ea a fost la bază un instrument social. Era un instrument social de care lumea, până la urmă, nu știu cât mai are nevoie. Nu cred că este obligatoriu să fii căsătorit ca să poți avea un parteneriat de-o viață, de exemplu.

Mai ales că acum este reglementat parteneriatul și prin faptul că dacă ai o relație de peste opt ani, partenerul tău începe să aibă aceleași drepturi și la un partaj, și la împărțirea lucrurilor, dacă e să ajungem aici, în zona aceasta mai mercantilă a despărțirilor. Căsătoria și nunta, mai ales, care vor, chipurile, să fie un fel de start în viață. Masa de nuntă, restaurantul, salonul de nunți, trupa de cover-uri de la nuntă, DJ-ul, mâncarea, florile, toate astea sunt parte din spectacolul nunţii, consecinţă a căsătoriei la Starea Civilă. Genul acesta de evenimente nu ne plac nici mie, nici partenerei mele, iar aici ne-am potrivit”, a spus, acum ceva timp, Tudor Chirilă pentru Taifasuri.

Citeşte şi: Nici nu zici că a născut! Uite cât este de sexy iubita lui Tudor Chirilă

Citeşte şi: Tudor Chirilă și Horia Brenciu, schimb de replici tăioase la „Vocea României”. „Ai terminat?” De la ce au pornit tensiunile

Citeşte şi: Tudor Chirilă a răbufnit după tragedia din Crevedia: „Nesimțire și tupeu!”. Cum au reacționat Dan Negru și Maia Morgenstern

Citeşte şi: Tudor Chirilă, despre vizitele dese la biserică și psiholog: „Cu inteligența emoțională sunt praf!”

Tudor Chirilă: ”Copiii mei îmi dau lecții în fiecare zi”

Legat de creșterea copiilor, Tudor Chirilă a explicat că încearcă să nu fie un tată prea sever, dar știe că trebuie să impună niște limite uneori.

”Copiii mei îmi dau lecții în fiecare zi. Cred că toți copiii oferă lecții, dar trebuie să știi cumva să le accepți. Felul în care ei încep să privească lumea de foarte multe ori e o lecție și pentru noi, adulții. Încerc să îi cresc în spiritul valorilor pe care le-am primit și eu fără să fiu neapărat un tată excesiv de rigid și de sever. Dar încerc să impun niște limite și cred că fiecare copil are o anumită vârstă pentru a înțelege niște lucruri. Trebuie să te comporți într-un fel cu un copil de 2 ani, într-un fel cu un copil de 4 ani, în alt fel cu un copil de 6 ani.

De exemplu, unui copil de 2 ani e absolut OK să-i dai libertate totală, atâta vreme cât el nu poate înțelege conceptul de reguli. Orice ar vrea să facă, să fie medic ori actor, ziarist, bucătar sau tâmplar. Orice ar vrea să facă, trebuie să repete. Nu e obligatoriu să ai parte zilnic de divertisment care să-ți țină simțurile ocupate, treze. Este OK să te plictisești, este OK să ai o zi proastă, este OK să repeți și să faci ce nu-ți place, pentru că, la un moment dat, ajungi să faci ceea ce îți place” –a mai precizat el, pentru aceeași sursă.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton