Cine e Babasha, artistul huiduit la concertul Coldplay, după ce a cântat manele pe Arena Națională: „Nu mă aşteptam să fie chiar aşa de rău”. Ce spune despre Chris Martin

.

Miercuri seară, 12 iunie, pe Arena Națională, solistul trupei Coldplay, Chris Martin, l-a invitat pe scenă să cânte alături de el pe Babasha, un interpret de manele care a fost huiduit de spectatorii aflați pe Arena Naţională. În ciuda acestui aspect, artistul internaţional l-a încurajat pe tânăr să continue spectacolul în faţa celor 50.000 de oameni. Cine este artistul şi cum a ajuns să cânte pe scenă alături de faimoasa trupă britanică?

Cine este şi câţi ani are Babasha, artistul huiduit la concertul Coldplay

Concertul Coldplay a fost marcat de un eveniment neplăcut pentru Babasha, tânărul de 22 de ani care a cântat manele pe Arena Naţională, alături de Chris Martin. Cântăreţul a fost huiduit din cauza alegerii muzicale de publicul de 50.000 de persoane, ceea ce a generat un val de reacţii atât în rândul participanţilor la show, cât şi în rândul vedetelor din showbiz.

Vlad Babasha, pe numele său real, este un tânăr de 22 de ani, fiind de origine din Bacău. Şi chiar dacă nu este de mult în industria muzicală, piesele lui Vlad Babasha se bucură de popularitate pe Youtube. Piesa pe care a cântat-o alături de Coldplay, „Păi Naa” a fost lansată în urmă cu 11 zile şi a acumulat, până în prezent, peste 6,7 milioane de vizualizări pe contul său de YouTube cu 104.000 de abonaţi, aflându-se pe primul loc în Trending.

Pe Spotify, Babasha are peste 565.000 de ascultători lunari și cinci piese în top 50. Descrierea de pe platformă îl prezintă drept un „cântăreț dinamic” cunoscut pentru performanțele electrizante în lumea manelelor. Pe Instagram, Babasha are aproape 60.000 de urmăritori și se prezintă ca artist, compozitor, textier și producător.

Potrivit informaţiilor de pe internet, Babasha a început să studieze în 2021 la Universitatea Națională de Muzică din București și continuă să câștige popularitate atât online, cât și în rândul publicului tânăr din România, graţie pieselor lansate şi a personalităţii sale.

Cum a ajuns sa cânte manele pe scenă cu Coldplay

După ce a fost huiduit de lumea prezentă la concertul Coldplay, din cauza alegerii muzicale, Vlad Babasha le-a explicat tuturor, prin intermediul unui video publicat pe reţelele sociale, despre cum a ajuns să cânte pe scenă cu faimoasa trupă mondială.

Chiar dacă este la început de drum în industria muzicală românească, tânărul în vârstă de 22 de ani a dezvăluit că impresarii trupei Coldplay au fost cei care l-au contactat, după ce au analizat trending-ul din România.

„Aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâmplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai fiind în centrul atenției acum. Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva și nici nu sunt în măsură să vorbesc așa ceva. Las oamenii, la buna lor plăcere, să judece situația.

Ceea ce trebuie să spun, pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor. Ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal au contactat impresarii mei, m-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate”, a mai spus artistul.

Ce a spus Babasha de Chris Martin din Coldplay

Mai mult decât atât, cântăreţul a ţinut să precizeze că nu ar fi avut cum să refuze oportunitatea uriaşă, fiind onorat de ocazia unică ce s-a ivitt în cariera sa. Şi chiar dacă a fost huiduit preț de câteva minute bune de români, pentru el, faptul că a fost apreciat de Chris Martin a cântărit mult mai mult.

Vorbim de un alt nivel. Indiferent de toate huiduielile din lume, eu tot aș accepta pentru că așa ceva este o dată-n viață. Pentru cunoștința voastră, am avut chiar și o probă de sunet înainte cu Chris Martin și i-a plăcut foarte tare de mine”, a continuat Babasha pe contul său de socializare.

Babasha va cânta cu Coldplay şi în această seară

Chiar dacă a fost huiduit preț de câteva minute bune de români, pentru el, faptul că a fost apreciat de Chris Martin a cântărit mult mai mult, astfel că Babasha a mărturisit că nu are de gând să se lase doborât de valul de energii negative şi nici de comportamentul românilor, motiv pentru care, în această seară, va urca din nou pe scena de la Arena Națională, alături de cei de la Coldplay.

Citeşte şi: 5 lucruri mai puțin știute despre trupa Coldplay. Formația susține două concerte la București, pe 12 și 13 iunie

Citeşte şi: Fiul lui Gwyneth Paltrow și al lui Chris Martin a împlinit 18 ani și va pleca la facultate. Moses este leit tatăl lui / Foto

Totodată, cântăreţul de 22 de ani a ţinut să menţioneze că stilul muzical pe care l-a abordat este extrem de apreciat de artiştii din străinătate, însă pe plaiurile mioritice este rău famat din cauza rasismului, după cum a arătat şi reacţia publicului de miercuri seară, pe Arena Naţională.

„Mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău. Eu vă mulțumesc și, în primul rând, vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Sunt niște persoane la care nu mă așteptam să-mi ia apărarea.

Eu sunt doar un puști de 22 de ani, chiar muncesc zi și noapte pentru un vis. Maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine. Străinii ne apreciază, doar românii nu se apreciază. Atât vă mai anunț, că mâine urmează un show și mai și”, a mai spus artistul.

Sursa foto: Instagram, Facebook şi Captură Video/ Sursa video: Tik Tok

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton