Cine a fost și de ce a murit primul soț al Monicăi Anghel: „Nu pot să spun pe cât de multă lume a ajutat!”

.

Monica Anghel (51 de ani) se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes, lumea îi adoră fiecare apariție publică și se bucură de o familie frumoasă.

Artista este căsătorită cu Marian Caraivan din 2010 și cei doi au împreună un fiu, Alexandru Aviv (13 ani). Până să-l întâlnească pe tatăl copilului ei, Monica Anghel a mai trecut printr-un mariaj care a durat 11 ani.

Cine a fost și de ce a murit primul soț al Monicăi Anghel

Cântăreața a fost căsătorită între anii 1994  – 2005 cu Andrei Carandino, de profesie medic. Bărbatul era specialist în chirurgie plastic-microchirurgie resconstructivă și Doctor în științe medicale. Andrei Carandino s-a stins din viață pe 7 mai 2021, la vârsta de 61 de ani din cauza unor probleme cardiace. Se pare că fostul soț al Monicăi Anghel avea probleme cu inima de mai mulți ani, iar în decembrie 2020 a trecut printr-o operație de aortă.

Monica Anghel l-a întâlnit pe Andrei Carandino în 1994, la cabinetul medical, unde s-a dus pentru o problemă de sănătate. Cei doi s-au îndrăgostit și au fost căsătoriți timp de 11 ani, când au căzut de comun acord să divorțeze. Motivul despărțirii ar fi fost legat de neînțelegerile avute din cauza profesiilor care le ocupa foarte mult timp. După separare, cei doi au rămas în relații bune.

Citeşte şi: Monica Anghel se face consultant în nutriție: „Să le împărtășesc oamenilor despre cum pot avea o viață sănătoasă”

Artista a vorbit cu medicul cu câteva luni înainte să moară.

„Nu pot să spun cât bine a făcut!”

”Ultima oară când am vorbit cu el, dădea semne că își va reveni, erau semne bune când am stat de vorbă. Din păcate, a făcut o decompensare și a murit. Nu pot să dau prea multe detalii, nu ar fi elegant din partea mea să spun anumite lucruri. Soția lui, Ingrid, este cea care trebuie să vorbească și mă îndoiesc că este momentul oportun pentru asemenea lucruri.

Citeşte şi: Monica Anghel l-a întâlnit pe Papa Francisc: „În viață sunt momente unice, de poveste”

Nu vorbim doar de pierderea pe care o resimțim noi, cei care l-am cunoscut bine, ci și de o pierdere pentru lumea medicală și pentru pacienții săi. Nu pot să spun pe cât de multă lume a ajutat și cât bine a făcut”, a spus, Monica Anghel, acum doi ani, pentru Fanatik.

Monica Anghel și Marian Caraivan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 13 ani

Artista și-a refăcut viața amoroasă când l-a întâlnit pe Marian Caraivan, un fost inspector de Securitate pe aeroport, cu care s-a căsătorit în 2010, chiar în anul în care fiul lor, Alexandru, a venit pe lume.

Cântăreața l-a descris pe Marian Caraivan ca fiind un soț foarte atent la nevoile ei.

„Are și el momentele lui de răsfăț, dar în general e foarte atent la tot ceea ce fac. Când mergem la o petrecere în mediu privat, unde nu ne vede nimeni, iar eu mă distrez și dansez, e atent să nu ne facă cineva poză” – a dezvăluit ea, acum câțiva ani, potrivit bzi.ro.

Citeşte şi: Monica Anghel nu se mai oprește din slăbit. Artista, greu de recunoscut în cele mai recente fotografii

Monica Anghel povestea în urmă cu ceva timp cum la început, când s-a pus pe slăbit, soțul ei a crezut că o face pentru o altă persoană.

„Sigur, la început a fost de acord că trebuie să slăbesc, s-a bucurat că am voință, după care au început mici gelozii. Mă rog, până s-a enervat o prietenă de-a noastră și i-a spus: „Ai înnebunit? Tu crezi că Monica avea nevoie să slăbească pentru a găsi pe cineva, la cât e ea de mișto și la cât de mișto a fost mereu? „Păi și atunci de ce a vrut să slăbească?, întreabă el. „Pentru că s-a operat pe coloană, de aiaaa!” – relata vedeta în trecut.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton