Cine a fost eliminat la Chefi la Cuțite. Florin Dumitrescu a pierdut primul concurent din sezonul 12

.

Florin Dumitrescu a pierdut primul concurent din sezonul 12 al emisiunii Chefi la Cuțite. În ediția de duminică, 1 octombrie, echipa roz a intrat în proba individuală împreună cu echipa portocalie, care a reușit să revină în bucătărie în formulă completă.

Prima probă individuală pentru echipa lui chef Dumitrescu și prima eliminare pentru acesta, după ce foarte mulți concurenți au reușit să revină în competiție cu punctaj maxim. Deși mulți au reușit să îi impresioneze pe cei trei jurați, unul nu s-a ridicat deloc la nivelul așteptărilor.

Cine a fost eliminat la Chefi la Cuțite în ediția din 1 octombrie 2023

Battle-ul ediției cu numărul 18 al îndrăgitei emisiuni culinare a fost câștigat de echipa turcoaz, numită și „Saint Tropez”, după ce Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă care a pus în încurcătură echipele adverse. Maie xact, echipa roz și cea portocalie au fost nevoie să facă schimb de bancuri în mijlocul probei. Iar rezultatul a fost unul în favoarea lui Scărlătescu, care a câștigat proba cu 9 farfurii, în timp ce Dumitrescu și Bontea au primit câte un vot.

„Cel mai rău la proba individuală este că cineva pleacă acasă în urma notelor date de chefi. Ei fac comparație între farfurii și o aleg pe cea mai slabă. Nu a fost o seară rea, a plouat cu note de 5 și totuși, cineva o să plece acasă cu 7 puncte. Ăsta este jocul, ăsta este concursul. În acest sezon încă nu s-a dat nota 1, ceea ce în alte sezoane s-a întâmplat”, a spus Irina Fodor, înainte de a anunța punctajele fiecărui concurent.

Cea mai mică notă a obținut-o de data aceasta Mioara Sîrbușcă. Ea a plecat acasă cu 7 puncte.

„Cum se face mereu că la prima individuală la mine pleacă om. Nu mai am voie la individuale, nu trebuie să mai intru ca să nu-mi mai plece oameni”, a afirmat Florin Dumitrescu când a aflat că îi pleacă primul concurent.

Citește și: Prima eliminare de la Chefi la Cuțite. Sorin Bontea pierde un concurent / Video

Citește și: Câștigătorul Chefi la Cuțite, sezonul 12. A fost dezvăluit numele concurentului care pleacă acasă cu marele premiu

Pe de altă parte, Mioara Sîrbușcă s-a declarat mulțumită de parcursul ei în competiție.

„Eu mă simt foarte mulțumită că am ajuns până în momentul de față, că am experimentat. Am râs cu ei, am plâns cu ei”, a spus ea.

Care a fost concurentul care i-a susprins pe chefi

După ce au fost nevoiți să își ofere ingrediente unul altuia și au încercat să se încurce între ei, concurenții au reușit să se ridice la nivelul așteptărilor, iar unii chiar i-au surprins pe cei trei chefi cu preparatele lor.

După ce i-a ținut puțin în suspans, Irina Fodor a anunțat care sunt concurenții care au primit cel mai mare punctaj.

Citește și: Motivul pentru care Irina Fodor nu și-a vopsit părul niciodată. Trucurile de înfrumusețare ale prezentatoarei Chefi la Cuțite / Exclusiv

Citește și: Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău la Chefi la Cuțite. Preparatul care nu i-a picat bine chef-ului / Video

Astfel, Zaid Mohannad (Habibi) a luat 15 puncte, în timp ce Mihaela Bărbosu le-a stins lumina chefilor cu o farfurie tot de 15 puncte. Alexandru Bunea și Ioana Dehelean au intrat în bucătărie, de asemenea, cu punctaj maxim.

Janni Alexandridis, cuțitul de aur din echipa magenta, a obținut 15 puncte. Pe de altă parte, Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea a primit doar 14 puncte.

14 puncte au fost obținute și de Maryoris Hurtado, în timp ce Horia Manea a luat 11 puncte. Ursit Dan Dumitru (Ursu) a revenit în bucătărie cu o farfurie de 9 puncte.

De asemenea, la Chefi la Cuțite s-au mai salvat Maria Paraschiv și Cristina Sabău, ambele primit câte 10 puncte. 

Mioara Sîrbușcă a părăsit competiția cu 7 puncte, după ce a pus-o în dificultate ingredientul primit de la echipa rivală: caviar.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mioara Sîrbușcă, la Chefi la Cuțite

Sursă foto: Facebook, A1.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton