Finala Love Island România. Cine a câștigat marele premiu de 50.000 de euro: „E incredibil. Nu cred că trăim așa ceva!”

.

Love Island România a ajuns la final! Vineri seară, în marea finală, publicul a decis cine pleacă acasă cu titlul de cel mai iubit cuplu al primului sezon Love Island România. De-a lungul edițiilor prezentate de Alina Ceușan, telespectatorii au urmărit cu atenție evoluția fiecărui concurent și au decis ca marele premiu, de 50.000 de euro, să ajungă la Anne și Adrian.

Love Island România și-a desemnat câștigătorii primului sezon. Cele trei cupluri rămase în emisiune – Alexia și Denis, Denisa și Călin, Anne și Adrian – au trecut prin emoții uriașe vineri, în finala Love Island. Publicul a decis, însă: Anne și Adrian au câștigat marele premiu de 50.000 de euro.

Anne și Adrian au câștigat prima ediție Love Island România

„Iată-ne ajunși în cel mai așteptat moment al acestui sezon: marea finală Love Island România 2023! Acum 6 săptămâni, 10 dintre cei mai atrăgători tineri români au bătut cale lungă până în Tenerife. Și foarte bine au făcut, pentru că găsirea sufletului pereche merită mult mai mult de atât. Unde mai pui și c-au avut parte de nesfârșită distracție sub soarele mereu fierbinte al Insulelor Canare. S-au întâmplat multe în această aventură de neuitat: lacrimi de fericire, de râs, de tristețe. Au avut loc momente în care s-a strigat de bucurie, dar au fost și clipe… ceva mai tensionate. Cel mai important, însă: a fost și foarte multă dragoste! Trei cupluri au reușit să ajungă până aici, dar, în această seară, doar unul va primi titlul de Cuplul Sezonului”, a spus Alina Ceușan la începutul finalei Love Island 2023, conform comunicatului transmis de Pro TV.

În marea finală Love Island România, cele trei cupluri rămase în emisiune – Alexia și Denis, Denisa și Călin, Anne și Adrian, au avut susținerea celor apropiați, care au venit să trăiască alături de ei ultimele momente din această aventură, au primit mesaje de încurajare de la foștii concurenți și au citit scrisorile de dragoste pe care le-au scris pentru partenerii lor.

Votul publicului a fost, însă, cel care a decis clasamentul și, implicit, marii câștigători. Locul 3 în finala Love Island a fost ocupat de Alexia și Denis, pe locul 2 s-a poziționat cuplul Denisa și Călin, iar marii câștigători ai primului sezon al emisiunii au fost Anne și Adrian.

Citește și:  Ce planuri au concurenții de la Love Island România cu premiul de 50.000 de euro. „Îi voi pune la ciorap” / Exclusiv

Citește și: Cum s-au cunoscut Alina Ceușan de la Love Island și soțul ei: „A fost dragoste la prima vedere” / Exclusiv

Citește și:  Alina Ceușan de la „Love Island România”, despre operațiile estetice și rolul ei în social media: „Nu îmi place să ascund lucruri” / Exclusiv

Primele declarații făcute de câștigătorii Love Island

„E incredibil așa ceva, e incredibil. Nu cred că trăim așa ceva! Doamne, nu pot să cred!”, a spus Anne. „Am rămas pentru prima dată fără cuvinte”, a adăugat Adrian, în finala Love Island, după ce a primit marele premiu.

Ce planuri au Anne și Adrian cu banii câștigați

Înainte de finală, concurenții au dezvăluit, în exclusivitate pentru UNICA.ro, ce planuri au cu marele premiu pus în joc în cadrul emisiunii Love Island.

„Întotdeauna mi-am dorit să reușesc să fac rost de o sumă de bani pe care să o investesc și să producă. Dacă aș câștiga cu Anne, aș încerca să o integrez și pe ea în gândul meu. Să investim banii, pentru că e o sumă destul de mică de bani, dacă nu știi să-i gestionezi”, a declarat Adrian, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

De cealaltă parte, Anne mărturisea: „În primul rând, aș păstra un pic din bani să-l ajut pe fratele meu să-și ia mașină. Mi-a promis că-și ia permisul până mă întorc acasă. Încă o parte din bani i-aș dona la un ONG. Restul i-aș investi în ceva ce ar putea să mă ajute pe viitor. Aș putea să deschid ceva, cu ajutor, cu ce mai am strâns, ceva pentru viitor”.

Povestea concurenților continuă într-un nou show, pe VOYO!

Începând din 16 noiembrie, toți cei de acasă, care au urmărit parcursul protagoniștilor show-ului, vor putea vedea continuarea poveștii lor într-un now show incitant și plin de surprize, pe VOYO. Love Island After arată cum evoluează conexiunile create în vilă și după ce concurenții se întorc în România.

Foto: Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton