Cinci vedete care ar ierta infidelitatea partenerului. Diana Dumitrescu: „Importantă este familia noastră”

.

Diana Dumitrescu și soțul ei, Alin Boroi, sunt căsătoriți din vara anului 2018. Împreună au un fiu, Carol Anton, născut în septembrie 2019. Recent, actrița a spus că ar ierta infidelitatea soțului ei.

Alin Boroi este dezvoltator imobiliar. „Este constructor, dezvoltator. Face chestii mai mici, nu mari, dar da. Eu nu pot să mi-l imaginez pe Alin, pe soțul meu, lucrând fizic”, explica actrița în noiembrie 2022, în emisiunea „Detectorul de minciuni”, moderată e Oana Radu.

Diana Dumitrescu a spus în ce context ar ierta infidelitatea soțului: „Importantă este familia noastră, casa noastră și ce construim aici”

„Da (n.red.: ar ierta infidelitatea)! Pentru că, atât timp cât se întâmplă o singură dată și sare pârleazul… shit happens și aia e (n.red.: râde). Importantă este familia noastră, casa noastră și ce construim aici. Dacă începe o relație cu altcineva, în afara căsniciei, atunci da, lucrurile se termină. Dar asta înseamnă că relația dintre noi doi nu funcționează. Iar relația dintre mine și el funcționează așa că nu îmi fac griji. Nu cred că ar face treaba asta. Știi cum se zice, ce nu știi (n.red.: nu te poate răni), e bine. Dacă o să cauți, o să găsești. Iar eu nu caut”, a declarat Diana Dumitrescu, pentru Fanatik.

Diana Dumitrescu și Alin Boroi s-au cunoscut într-un club, prin intermediul unui prieten comun, actorul Augustin Viziru. Ulterior acelei întâlniri, actrița și dezvoltatorul imobiliar s-au revăzut, iar restul este istorie.

Citește și: Diana Dumitrescu și soțul ei, dilemă majoră pentru viitorul fiului: „E un cerc vicios”. Ce spune actrița după ce a ales grădinița privată / Exclusiv

Citește și: Proiectul de suflet în care Diana Dumitrescu și soțul ei își investesc banii și timpul: „Suntem foarte prinși” / Exclusiv

„Dacă devin o femeie suspicioasă, ar însemna să fiu geloasă pe orice avocată sau pe orice femeie care lucrează pe la nu știu ce primărie. Pentru că Alin este om de afaceri și se vede atât cu femei, cât și cu bărbați. Și nu ar fi ok. Nici nu vrea să mă gândesc, chestia asta o țin departe de mine. E lucrul la care nici măcar nu vreau să ajung să mă gândesc”, a mai explicat Diana Dumitrescu, pentru aceeași publicație.

Între anii 2009 și 2013, Diana Dumitrescu a fost căsătorită cu actorul Ducu Ion, fiul producătoarei de televiziune Ruxandra Ion. În prezent, Ducu Ion formează un cuplu cu actrița Ioana Blaj, cu care s-a căsătorit în 2019, după 6 ani de relație. Perechea are împreună doi copii.

Ce alte vedete au declarat că ar ierta infidelitatea partenerilor

Înainte ca Diana Dumitrescu să-și împărtășească viziunea despre infidelitatea în cuplu, alte câteva personalități publice au declarat că ar ierta infidelitatea partenerilor lor.

Andra Măruță: „Eu cred că în dragoste orice este permis”

Andra (36 de ani) și Cătălin Măruță (45 de ani) s-au căsătorit în august 2008 și au împreună doi copii, un fiu și o fiică, David și Eva.

„Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat. Poți trece peste niște lucruri, dacă iubești cu adevărat și dacă îți dorești ca lucrurile să funcționeze bine. Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc că, mai ales dacă ai copii sau vrei să faci copii și să ai un viitor cu acel om, treci peste niște lucruri. Eu aș trece, așa văd în momentul ăsta. Nu am trăit, dar aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc și ăsta e omul, nu cred că aș putea găsi pe altul”, a declarat Andra, în cadrul unei emisiuni radio.

Anca Serea: „Alte lucruri sunt importante, respectul pentru femeie”

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în 2015 și împreună au 6 copii. Prezentatoarea TV și artistul au doi fii și două fiice, Noah, Ava, Moise și Leah. În trecut, Anca a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viață la doar 36 de ani. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, un fiu și o fiică, David și Sara.

„Dacă ar fi doar o mică aventură, probabil că da. Sunt păreri și păreri în general ale femeilor care nu au experiență de viață bogată. Dacă treci prin foarte multe lucruri, și eu consider că am trecut prin diverse episoade, pentru mine chestiile astea sunt nimicuri. Alte lucruri sunt importante, respectul pentru femeie, dragostea pe care ți-o arată în diverse moduri, felul în care gestionează anumite situații, bugetul, planurile de viitor, cum construim împreună. Din vorbe poate spune multă lume «te iubesc», dar lucrurile sunt faptele. Nu m-am gândit, sincer, dacă l-aș ierta sau el pe mine. El este foarte orgolios, nu știu ce să spun. Bărbații care sunt foarte puternici nu pot trece peste acest aspect. Femeile sunt mai tolerante și mai echilibrate”, a declarat Anca Serea, în emisiunea Cristinei Șișcanu.

Dana Săvuică: „Poate aș înțelege dacă mă înșală pentru că nu i-am oferit ce trebuia”

Dana Săvuică formează de mai mulți ani un cuplu cu Răzvan Enescu. Deși s-au cunoscut în timpul facultății, au devenit un cuplu abia după divorțul fostului fotomodel de Răzvan Stanciu, după 25 de ani de relație, dintre care 22 de căsnicie.

„Trebuie să iertăm, este un lucru la care muncesc. Ce nu iert eu? Falsitatea. Prefer ca omul să îmi zică verde în față orice, decât să se uite frumos la mine și, pe la spate, să fie cu totul alt om. Prefer să fie sincer, să fie deschis, indiferent de consecințe, pentru că eu pot să înțeleg aproape absolut orice, dar să nu mă minți. Deci asta nu aș ierta. Poate aș înțelege dacă mă înșală pentru că nu i-am oferit ce trebuia. (…) Dar nu minciuna. Minciuna e cu totul altceva. Arată că ești o persoană perfidă, ascunsă, cu interese proprii”, a declarat Dana Săvuică, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ilinca Vandici: „I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea și familia noastră e mai presus”

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au fost căsătoriți din octombrie 2017 până la începutul anului 2023. Împreună au un fiu, Zian, născut în iulie 2017. Înaintea despărțirii, prezentatoarea „Bravo, ai stil!” spunea că ar ierta infidelitatea soțului ei.

„Nu pot să cred că zic asta. E groaznic. I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care stau 10-15 minute și au plecat. Trebuie să ai putere să faci asta. Degeaba o zici numai din gură. El mi-a dat cele mai frumoase momente, mi-a dat rațiunea noastră ca și cuplu în acest moment, și anume copilul. N-am cum. Nu știu, omenește, ce-ar putea să facă un bărbat să nu-l iert. Nu există. Andrei, nu te uita la podcastul ăsta că asta înseamnă că ți-am dat undă liberă. Dar, ce credeți, nu, nu e disponibil. Fetelor, tot la mine se întoarce, orice-ar fi, oricând ar fi”, declara Ilinca Vandici în 2022, în podcastul lui Damian Drăghici.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton