Cinci lucruri pe care nu le știai despre Iulia Albu. Criticul de modă a împlinit 42 de ani

.

Iulia Albu împlinește azi, 28 iulie 2023, 42 de ani. Cu această ocazie, reamintim cinci lucruri pe care fie le-ați uitat, fie nici măcar nu le știați despre criticul de modă.

Recent, Iulia Albu s-a reîntors în țară de la filmările sezonului 6 „America Express”, în cadrul căruia a concurat alături de iubitul ei, Mihai Alexandru, cunoscut publicului drept Mike.

„A fost o aventură! #42”, a scris Iulia Albu în mediul online, de ziua ei, în dreptul unei imagini cu ea și Mike, la filmările „America Express”.

Ce nume de familie purta Iulia Albu înaintea căsătoriei cu Mihai Albu

Între anii 2004 și 2013, Iulia a fost căsătorită cu Mihai Albu, alături de care are o fiică, Mikaela, în vârstă de 13 ani. La divorț, Iulia i-a cerut lui Mihai să păstreze numele lui, lucru pe care creatorul de modă l-a acceptat. Fostul cuplu a divorțat la notar, de comun acord, și împart custodia fiicei lor. Înaintea căsătoriei, numele de familie al Iuliei era „Vochița”.

„Ea a solicitat să-mi păstreze numele. Argumentul, în acel moment, a fost să aibă același nume ca fetița noastră. Am fost de acord. Sigur, după aceea mi-a părut rău, dar asta este. Am regretat și regret și acum. Așa a fost momentul atunci, a fost pe cale amiabilă, chiar a fost o oarecare negociere, vreau numele, vreau aia, vreau aia. Fiecare și-a spus punctul de vedere, iar eu am fost de acord la mai toate cerințele.

Mă deranjează cel mai mult faptul că se poate recăsători și își schimbă numele. Și atunci pentru ce să-i mai lași numele, dacă oricum își schimbă numele? Sau mai rău, următorul poate să aibă numele meu, dacă decide să îl păstreze. Nu e în regulă, mie nu mi se pare o soluție bună, dar nu am știut în acel moment. Nici nu se poate face nimic, pentru că înțelegerea făcută la notar este bătută în cuie. Nu se mai poate reveni nici la custodia fetiței, nici la domiciliu. Custodia este în continuare comună, cu domiciliul la mamă, cu program de vizitare”, a declarat Mihai Albu în aprilie 2023, pentru Fanatik.

Iulia Albu s-a luptat cu bullyingul în adolescență: „Mergeam acasă plângând”

În copilărie și adolescență, Iulia Albu povestește că era foarte slabă, un lucru pentru care a fost deseori „sancționată” de către colegii de școală.

„Eram foarte slabă, dar eram slabă până în punctul în care părea că am o problemă. (…) Normal că mă afecta, normal că mergeam acasă plângând. Dar lucrurile astea se întâmplă și acum. Prin lucrurile astea trec foarte mulți copiii, fie că sunt puțin plinuți, fie că sunt foarte slabi, fie că poartă ochelari”, povestea Iulia Albu în ianuarie 2022, în emisiunea „Xtra Night Show”.

„A existat o lungă perioadă în care am avut parte de bullying. Cred că oricine trece prin ce am trecut eu înțelege că, dintr-o asemenea situație, nu poți ieși niciodată câștigător. Și este ok. Chiar și supereroii plâng noaptea în pernă. Secretul este să ALEGI ca, dintr-un anumit moment încolo, vocile care te-au rănit să devină zgomot de fundal și nimic mai mult”, mai declara Iulia Albu în octombrie 2021, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Iulia Albu are o soră mai mică: „Nu este nimic ce nu am face una pentru cealaltă”

Tatăl Iuliei, spune ea, și-ar fi dorit un băiat, însă viața i-a oferit două fete, pe ea și pe sora ei, Karin, care îi seamănă izbitor și care urmează o carieră în domeniul afacerilor, ca economist, potrivit Știri Mondene.

„Ne iubim din tot sufletul, ne certăm cu tot sufletul, dar nu este nimic ce nu am face una pentru cealaltă. Mai puțin să ne împrumutăm… ghiciți ce?”, scria Iulia Albu pe Instagram, în octombrie 2021.

Iulia Albu a profesat șase ani în avocatură: „Mi-am dorit să fiu cea mai bună într-un domeniu, nu în primii 100 din altul”

Iulia Albu este licențiată în Drept și a profesat timp de șase ani în avocatură, înainte de a se înscrie la UNARTE, secția „Modă”, și de a urma o carieră în acest domeniu.

„Eu nu am avut o pasiune (n.red.: pentru modă), am avut un talent pentru asta și, știind că am un talent, mi l-am cultivat în așa fel încât să ajung unde îmi doresc. (…) Eu am practicat șase ani avocatura. Am fost în Baroul București, sunt avocat definitiv. Acum câțiva ani am decis să mă suspend, dar am toate examenele date, în orice moment pot să îmi redeschid cabinetul, nu este niciun fel de problemă. A fost o decizie pe care am luat-o, luând în considerare toate plusurile și minusurile acestei profesii. Mi-am dorit să fiu cea mai bună într-un domeniu, nu în primii 100 din altul”, explica Iulia Albu în octombrie 2017, pentru Revista Avantaje.

Iulia Albu a făcut o operație estetică de sculptare a gleznelor: „O femeie puternică trebuie susținută de niște glezne pe măsură”

În octombrie 2015, Iulia Albu a apelat la o intervenție estetică rară, o lipo-sculptare a gleznelor. Criticul de modă nu a ascuns niciodată operația și a explicat ce a determinat-o să apeleze la ea. „Mi-am dorit, mi-am făcut-o și asta e! Mi-am făcut o intervenție de body sculpting la nivelul gleznelor“, declara Iulia Albu în urmă cu mai mulți ani, pentru știrile Kanal D.

„Da, am avut niște glezne mai groase. Este ridicol, știu, mai ales având în vedere restul siluetei mele filiforme. Ce să spun?! O femeie puternică trebuie susținută de niște glezne pe măsură. Însă cu problemele medicale chiar nu am putut trăi. Așa încât… DA, mi-am făcut lipo-sculptură, deși NU ERAM GRASĂ! E o procedură pe care o recomand oricui are, cu adevărat, nevoie de ea”, a declarat Iulia Albu mai târziu, pentru WOWbiz.

„Astăzi vorbim sincer și corect despre ce înseamnă asumare. (…) Pe lângă creme de îngrijire specifice, recomand radiofrecvența. Nu cred că aș putea să vă spun în cuvinte ce a făcut pentru mine acest tratament! Dar vă pot spune că această terapie vă va scuti mult timp de botox sau fillere”, a completat atunci.

Foto: Instagram; Libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton