Christina Ich și-a deschis sufletul în fața fanilor: „Îmi pare rău că am uitat să fiu eu însămi”

.

Christina Ich (37 ani), una dintre cele mai apreciate influencerițe din România, și-a deschis sufletul în fața fanilor de pe pagina sa de Instagram, unde a mărturisit că nu se mai simte confortabil cu activitatea ei de content. Aceasta a spus că s-a schimbat mult în ultima vreme și vrea să redevină cea de dinainte.

Christina Ich, măturisiri emoționante în fața fanilor

Christina Ich nu obișnuiește să vorbescă public despre viața ei privată, ci se axează pe misiunea pe care și-a propus să o aibă pe rețelele de socializare. Însă, spune ea, de o perioadă nu mai reușește să ofere acel content de calitate cu care și-a obișnuit urmăritorii.

„Căutându-mă pe mine… Am realizat că a trecut destul de mult timp de când am încetat să mai fiu acea prietenă, acel sprijin de încredere, mereu prezentă cu un cuvânt bun, cu o încurajare, care făcea multe fete să spună: „mi-au făcut ziua mai frumoasă.” Nu vreau să mă victimizez, știu că a fost un an greu pentru toți, într-o oarecare măsură. Dar ce faci când trăiești într-o incertitudine constantă, neștiind ce alegeri să faci, dacă sunt bune sau nu, când ambivalența te copleșește?”, a scris Christina Ich pe InstaStory.

Influencerița susține că îi pare rău că s-a transformat într-un produs „frumos ambalat” pe Instagram, dar promite că va redeveni cea de dinainte.

Citește și: Cum a ajuns Cristina Ich să aibă găuri la nivelul feței după o procedură estetică: „Trei săptămâni am stat în casă”

Citește și: Christina Ich s-a fotografiat nemachiată: „Asta-i fața mea! Fără filtru, fără make-up”

„Îmi pare atât de rău că am uitat să fiu eu însămi, transformându-mă într-un produs frumos ambalat pe Instagram. Eram acea voce de încredere pentru fete, iar acum mă limitez la câteva postări sterile. Comunitatea mea merită mai mult, și vreau să vă spun că la un moment dat voi reveni. Trebuie doar să mă regăsesc. Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toți anii în care mi-ați fost alături. Sprijinul vostru înseamnă enorm pentru mine”, a precizat Christina Ich.

Influencerița, despre povestea de dragoste cu Alex Pițurcă

Christina Ich este mama unui băiețel din relația cu Alex Pițurcă. Deși nu mai formează un cuplu, influencerița a dezvăluit că își cresc împreună fiul în vârstă de 4 ani.

„Da, într-adevăr, am avut norocul să păstrăm o relație normală și firească, și pot să spun că am fost și suntem prieteni buni. Și când spun asta, nu mă refer la genul de prietenie în care împărțim bilete la cinema sau retete de prăjituri. Când am hotărât să ne despărțim, a fost o decizie discutată și asumată ca fiind cea mai bună pentru amândoi. Nu a fost o despărțire în stilul „film dramatic”, ci mai degrabă am trecut la capitolul „continuăm ca prieteni”. Am înțeles că suntem în același echipaj când vine vorba de Noah”, a declarat influencerița pentru Unica.ro.

Citește și: Ce alimente evită Flavia Mihășan pentru a se menține în formă la 39 de ani: „Este o poveste în spate” / Exclusiv

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la concertul Coldplay din București. Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka, cu părinții pe Arena Națională

Tânăra a recunoscut că se bazează pe colaborarea cu Alexandru Pițurcă pentru a-l crește pe fiul lor, Noah, „fericit și echilibrat”.

„Noi suntem echipa lui Noah, nu doar doi oameni care s-au intersectat pentru o perioadă. Nu ne-am despărțit în termeni urâți, nu am avut ceva de împărțit, ci mai degrabă am fost dedicați să fim părinții lui și să facem tot ce putem pentru el”, a mai spus Christina Ich.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Christina Ich

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton