Christian Sabbagh a fost atacat în timpul unei investigații

.

Jurnalistul Christina Sabbagh a fost atacat în timp ce investiga un caz de furt. El a fost lovit cu pietre, însă atacatorii aveau și un topor. Christian și echipa lui au scăpat cu greu.

După câteva zile de filaj și investigații, jurnaliștii au ajuns într-un cartier rău famat din Tileagd, judeţul Bihor. Ei aveau informații că acolo ar locui niște bărbați bănuiți că ar fura combustibil din trenurile cisternă din gări. Christian Sabbagh nu a reușit să vorbească cu suspecții, așa cum plănuia, pentru că oamenii locului, deranjați de întrebări și de prezența camerelor video, au trecut la amenințări.

La scurt timp au început să arunce cu pietre, iar unul din atacatori a scos și un topor. Din fericire, Christian Sabbagh nu a fost rănit grav. Însă mașina echipei a fost distrusă.

”Am fost înconjuraţi. Ne-au flancat cu o caruţa şi au sărit pe noi cu topoarele. Ştiau maşina, probabil că au remaract-o în aceste zile, cât am stat la pandă. Un băiat din echipă a fost lovit la cap, iar agentul de paza care ne-a însoţit a fost impuns cu un fel de ţepusă. Pe mine m-au lovit la picior, când încercam să protejez cameramanul care era cel mai expus. Maşina e praf, distrusă”, a declarat jurnalistul.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton