Chrissy Teigen și John Legend au devenit din nou părinți, cu ajutorul unei mame surogat. Primele imagini cu bebelușul

.

Chrissy Teigen și John Legend au devenit din nou părinți, la doar cinci luni după ce modelul a adus-o pe lume pe fiica lor, Esti. De data aceasta noul membru al familiei a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Bebelușul, care este băiat de data aceasta, a primit numele Wren Alexander Stephens. Micuțul, care a venit pe lume pe 19 iunie, i se alătură acum fraților săi mai mari, Luna (7 ani), Miles (5 ani) și Esti (5 luni).

Chrissy Teigen și John Legend, părinți pentru a patra oară

„De când mă știu mi-am dorit patru copii”, a scris Chrissy Teigen pe Instagram, unde a anunțat venirea pe lume a lui Wren.

Soția lui John Legend a amintit și de pierderea sarcinii în 2020.

„După ce l-am pierdut pe Jack, nu am crezut că voi mai fi în stare să port alte sarcini. Sinceră să fiu, mi-am blocat o mare parte din amintiri din acea perioadă, dar o amintire clară este aceea că eram înconjurată de oameni care voiau să se asigure că nu voi trece din nou prin acea durere și pierdere”, a precizat Teigen.

Aceasta a povestit cum a apelat la serviciile unei agenție de mame surogat în 2021 Pe parcursul acestei călătorii, Chrissy i-a spus lui John că vrea „să mai poarte încă o dată un copil”, așa că au reînceput fertilizarea in vitro.

Citește și: John Legend recunoaște că a greșit față de soția sa: „Nu am fost un partener grozav”

Citește și: John Legend, desemnat cel mai sexy bărbat în viață

„Am făcut noi embrioni. Am făcut transferul și am aflat cu bucurie că a funcționat – eram din nou însărcinată cu fetița noastră, Esti”, a spus ea.

În acel timp au găsit-o și pe Alexandra, cea care le-a devenit și mamă surogat.

Primul embrion folosit cu ea nu a supraviețuit, astfel că au luat o pauză înainte de a încerca din nou. La a doua încercare, în timp ce Chrissy era deja însărcinată cu Esti, au aflat că Alexandra rămăsese însărcinată cu un băiat.

„Cu doar câteva minute înainte de miezul nopții, pe 19 iunie, am putut vedea cum cea mai frumoasă femeie, prietena mea, mama noastră surogat, a născut cu putere, bucurie și iubire”, a mai scirs modelul pe Instagram.

John Legend, primele imagini cu Wren

Chrissy Teigen i-a mulțumit într-un mod special mamei surogat, numindu-și bebelușul după ea. Cel de al doilea prenume al micuțului este Alexander, în onoarea ei.

„Inimile noastre și casa noastră, sunt oficial pline”, a concluzionat soția lui John Legend.

Și artistul a postat pe rețelele de socializare un scurt mesaj, însoțit de câteva fotografii în care apare noul membru al familiei.

Citește și: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, de nerecunoscut după cea mai recentă intervenție estetică

Citește și: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, și-a făcut transplant de sprâncene

„Wren Alexander Stephens, noua noastră iubire”, a scris John Legend pe Instagram.

Cu doar câteva luni în urmă, cântărețul povestea cum Luna și Miles se adaptează vieții cu surioara lor, Esti.

„Nu știam cum vor reacționa. Am simțit că sunt puțin geloși când mami a rămas însărcinată”, a spus atunci John Legend, potrivit E!News.

„Dar imediat ce Esti a venit pe lume au explodat de iubire și bucurie și au fost atât de drăgăstoși cu ea. Voiau să o țină în brațe, să o pupe și este foarte emoționant”, a mai zis artistul.  

Vezi în Galeria FOTO de mai sus primele imagini cu fiul lui John Legend și Chrissy Teigen

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton