Dieta care a ajutat-o pe Chrissy Metz să slăbească 50 de kilograme

.

Actrița Chrissy Metz a fost mereu o susținătoare a ideii de pozitivism în privința felului în care arătăm. Ea a uimit pe toată lumea când a slăbit aproape 50 de kilograme.

Actrița a jucat în serialul „This Is Us”, cucerind publicul atât cu talentul ei, cât și cu încrederea în felul în care arată. Doctorii i-au recomandat însă să adopte un stil de viață mai sănătos. Ulterior, vedeta a slăbit aproape 50 de kilograme.

Vedeta nu a apelat la o dietă de tip yo-yo. A apelat la moderație și activitate fizică. „Tot ceea ce am făcut a fost să mănânc 2.000 de calorii pe zi și să merg câte 20 de minute”, s spus ea, potrivit catine.ro. Mai mult, ea a citit mult și a căutat să își mențină motivația la cote înalte.

Totul a început în 2010, când după perioade în care avea fluctuații mari de greutate, a avut un atac de panică. Ea trebuia să participe la petrecerea de aniversare a 30 de ani, organizată de fostul ei soț, în schimb a ajuns la spital, din cauza palpitațiilor experimentate în urma atacului de panică. Atunci a fost și avertizată de doctori asupra influenței negative a supraponderalității asupra sănătății. În mai puțin de cinci luni, ea a slăbit 46 de kilograme.

Citește și: Artiste care au fost incluse de Forbes în top 100 cele mai puternice femei din lume

Citește și: Kate Middleton, apariție spectaculoasă la un eveniment de Crăciun dedicat celor care au luptat împotriva pandemiei

Citește și: Kim Kardashian a luat primul examen pentru a deveni avocat

Citește și: De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Anna Lesko

Chrissy Metz a recunoscut că o parte din problema cu greutatea s-a datorat faptului că asocia mâncarea cu amintirile plăcute. În mintea ei s-a format astfel o conexiune între mâncare și senzația de bine. Greutatea i-a adus însă multe abuzuri verbale, inclusiv de la tatăl său vitreg, care o umilea des. Însă Chrissy Metz și tatăl său au depășit neînțelegerile, atunci când acesta și-a cerut scuze.

În 2021, Chrissy Metz are o strălucire sănătoasă. Deși nu a dezvăluit ce greutate are acum, ea a spus că speră ca fanii să o susțină în călătoria ei de a pierde în greutate.

Foto – YouTube, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton