Chris Evans și Alba Baptista s-au căsătorit. Ce vedete de la Hollywood au participat la ceremonie

.

Chris Evans și Alba Baptista s-au căsătorit în secret, în acest weekend, pe proprietatea din Boston a actorului. Ceremonia a avut loc pe data de 9 septembrie, iar cei doi au sărbătorit alături de nume mari de la Hollywood.

Celebrul actor în vârstă de 42 de ani și proaspăta lui soție de 26 de ani au ales să se cunune fără a face vreun anunț public, așa cum au preferat să își trăiască povestea de dragoste departe de luminile reflectoarelor.

Chris Evans și Alba Baptista s-au căsătorit în secret

Potrivit unei surse citate de People, „un cort mare și un ring de dans au fost amenajate” pe proprietatea starului, iar muzica s-a auzit până târziu, în noaptea zilei de 9 septembrie.

John Krasinski și Emily Blunt au fost văzuți după petrecere la un hotel din Boston.

Weekendul nunții a inclus și o adunare la o proprietate privată din Cape Cod, a confirmat o sursă pentru publicația menționată anterior.

La eveniment au participat mai multe vedete, printre care Robert Downey Jr., alături de soția sa, Susan Downey. Cei doi au luat masa duminică la Puritan & Company din Cambridge, Massachusetts, alături de Scarlett Johansson și soțul ei, Colin Jost.

Printre vedetele văzute în oraș s-au numărat și Chris Hemsworth, soția sa Elsa Pataky, precum și Jeremy Renner.

Citește și: Chris Evans, desemnat „cel mai sexy bărbat în viață” de revista People: „Mama va fi atât de fericită”

Citește și: Dezvăluire jenantă făcută de Jana Kramer despre Chris Evans. De ce nu s-a mai întâlnit cu „Cel mai sexy bărbat”

Citește și: Nu se mai ascund! Chris Evans și Alba Baptista și-au făcut relația publică / Video

Citește și: Chris Evans, înlocuit în producția „The Devill All the Time” de actorul de origine română Sebastian Stan

Actorul și iubita sa au confirmat relația în ianuarie 2023

În noiembrie 2022, o sursă a confirmat pentru People că Evans și Baptista formează un cuplu „de peste un an, iar lucrurile sunt serioase”.

„Sunt îndrăgostiți, iar Chris nu a fost niciodată mai fericit. Familia și prietenii lui o adoră”, spunea atunci sursa.

Cu puțin înainte ca relația lor să devină publică, celebrul actor spune: „Asta este ceea ce îmi doresc: o soție, copii, să am o familie”.

„Când citești despre cei mai buni artiști, fie că este vorba de actori, prictori, scriitori, cei mai mulți dintre ei recunosc că nu de munca lor sunt cei mai mândri, ci de relațiile lor, de familiile pe care le-au creat, dragostea pe care au găsit-o, dragostea pe care au împărtășit-o”, mai spunea atunci Chris Evans.

„Îmi place ideea de tradiție și ceremonie”, a afirmat actorul care i-a dat viață lui Captain America, fără a face vreo aluzei la femeia specială din viața lui.

Însă, în ianuarie 2023, starul de la Hollywood a făcut oficială relația cu Alba Baptista, printr-o postare pe Instagram.

„O privire în urmă asupra anului 2022”, a scris el într-un mesaj care însoțea un clip în care el și actrița portugheză își făceau farse unul altuia.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Chris Evans și Alba Baptista

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton