Chris Evans, desemnat „cel mai sexy bărbat în viață” de revista People: „Mama va fi atât de fericită”

.

Chris Evans (41 ani) a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață” al anului 2022 de către revista People. Actorul a declarat amuzat că mama sa va fi extrem de fericită când va afla.

„Mama mea va fi extrem de fericită. Este mândră de tot ceea ce fac, dar acest lucru este ceva cu care se poate lăuda”, a afirmat celebrul actor.

Chris Evans, care este cunoscut pentru rolul Captain America, spune că se simte mult mai confortabil să vorbească despre cariera sa decât despre această nouă distincție primită din partea People.

Pe de altă parte, mama sa spune că nu o surprinde vestea că fiul ei a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață.

Cu o carieră de 22 de ani în spate, Evans a mărturisit că este pregătit să se îndepărteze puțin de actorie pentru a avea mai mult timp pentru el și familia lui. Acesta a dezvăluit că își dorește să se însoare și să aibă copii.

„Este ceva ce îmi doresc, cu siguranță”, a afirmat Chris Evans, care a precizat că nu va vorbi mult desprfe acest subiect deoarece „unele lucruri trebuie să le ții pentru tine sau pentru familie și prieteni.”

Chris Evans, despre titlul „Cel mai sexy bărbat în viață”

La începutul ședinței foto pentru coperta revistei People, Chris Evans a demonstrat că nu îi lipsește deloc simțul umorului.

„Salut, sunt Chris Evans și ne aflăm la ședința foto pentru Cel mai sexy bărbat în viață și se pare că acela sunt eu… potrivit mamei mele”, spune actorul într-un clip postat pe Facebook.

„Este ceva la care atunci când voi fi bătrân și gras să pot privi în urmă și să spun: „îmi amintesc asta”. Serios acum, acest lucru poate fi motiv de hărțuire pentru prietenii mei”, a glumit celebrul actor.

Chris Evans, pe numele său complet Christopher Robert Evans, este un actor și regizor de film american. Este cunoscut în special pentru rolul de supererou al personajului Marvel Comics Steve Rogers / Captain America din Marvel Cinematic Universe și Johnny Storm / Human Torch din Fantastic Four și Fantastic Four: Rise of the Silver.

De-alungul carierei sale a fost recompansat cu mai multe premii, printre care „Premiul MTV Movie pentru cea mai bună luptă” (Avengers), Premiul Teen Choise pentru Choice Movie Scene Stealer (Avenger), People’s Choice Award pentru starul masculin de acţiune preferat și Cel mai bun actor într-un film SF/fantasy (Captain America).

Chris Evans s-a născut în Sudbury, Massachusetts, având o mamă dansatoare, Lisa, și un tată dentist, Bob. Inițial plănuia să candideze pentru Universitatea din New York după absolvire. Dar, după un an, Evans a călătorit la New York unde a participat la un casting pentru o agenție, urmând apoi un curs de actorie pe timp de vară. A cunoscut un agent care l-a ajutat să-și facă debutul în actorie.

Vezi în Galeria foto mai multe imagini cu Chris Evans, cel mai sexy bărbat în viață         

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton