Chefi la cuțite, 20 martie: Cătălin Țociu, dezvăluiri despre Romică Țociu: „Nici acolo n-ai loc de el”. Cu ce preparat a surprins jurații

.

Cătălin Țociu i-a surprins pe Irina Fodor și pe cei patru jurați Chefi la Cuțite, când s-a prezentat la emisiune în calitate de concurent. Încă din momentul în care a decis să participe la America Express împreună cu tatăl său s-a aflat că acesta s-a dedicat bucătăriei și a făcut studii în acest sens, mergând mai departe în acest domeniu. Acum, tânărul în vârstă de 29 de ani a reușit să impresioneze jurații cu un preparat cu somon.

Cătălin Țociu, concurent la Chefi la Cuțite

După ce a cucerit inimile românilor în emisiunea America Express unde a concurat alături de tatăl lui, Romică Țociu, Cătălin Țociu a revenit pe micile ecrane, de data aceasta la Chefi la Cuțite. De meserie bucătar, tânărul a venit decis să intre în echipe și să ajungă până în finala acestei competiții culinare.

Cătălin a venit la emisiune însoțit de o parte din familia sa. Acesta a afirmat că se află alături de soția lui și de cei doi copii ai lor, precum și de mama sa. Însă, tânărul a explicat că, de fapt, acasă cel care gătește cel mai mult este chiar tată său, Romică Țociu.

„Chiar îmi place meseria de bucătar, părinții mei au avut restaurante tot timpul. Nu pot să zic că au fost niște afaceri reușite, dar sunt un copil crescut în restaurante, dormeam pe scaune”, a dezvăluit Cătălin Țociu.

Acesta a decis să le pregătească juraților somon în crustă de măsline cu sos sweet chilli. Cătălin a mărturisit că întotdeauna și-a dorit să devină bucătar, astfel că a urmat mai multe cursuri în acest sens.

„Mi-am dorit din tot sufletul să mă fac bucătar, pentru că la noi în casă se gătește non-stop și la noi în casă cine să gătească altcineva dacă nu tata? Atât! Nici acolo n-ai loc de el. Dar el gătește extraordinar de bine. De acolo a pornit pasiunea mea. Am absolvit cursurile de pizzer, am fost ucenic apoi într-o pizzerie și soarta a făcut să ajung la Campionatul Mondial de Pizza de la Rimini, unde m-am bătut cu italieni la ei acasă. Am reușit să iau locul 8 în lume cu o pizza desert. Am făcut cursurile de bucătar, și apoi m-am angajat ucenic, după care am ocupat poziție. În momentul de față nu mai lucrez, dar nu m-am lăsat de gătit”, a declarat Cătălin Țociu.

Fiul lui Romică Țociu a plecat acasă cu trei cuțite.

Citește și: Cum arăta Irina Fodor, prezentatoarea „Asia Express” și „Chefi la cuțite”, la începutul carierei în televiziune / Galerie foto

Citește și: Cătălin Scărlătescu, adevăratul motiv pentru plecarea de la Antena 1: „Ei se cred Dumnezei și noi suntem niște sclaveți”. Ce i-a transmis producătoarei Chefi la cuțite

Cine a câștigat amuleta. Roxana Blenche a jurizat preparatele

Orlando Zaharia, Ștefan Popescu, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki s-au luptat pentru cea de-a treia amueltă a sezonului, iar cea care le-a jurizat preparatele a fost Roxana Blenche. Cei patru bucătari au avut de pregătit un preparat în care vedeta să fie morcovul.

„Tema de astăzi m-am gândit că e binevenită, pentru că nu demult a existat un debate despre o anumită supă cremă, care v-a făcut să vă certați puțin. Tema se numește simplu: texturi cremoase cu o vedetă specială roșcată: morcovul”, a anunțat Irina Fodor.

După ce au pregătit niște farfurii spectaculoase, Roxana Blenche a degustat și a trebuit să decidă la cine merge amuleta din această seară. Aceasta a decis să îi ofere amuleta preparatului realizat de chef Orlando Zaharia.

„Mi-a picat și mie fața”, a fost reacția lui Ștefan Popescu după ce a auzit verdictul.

„Orlando, direct la suflet ai făcut! Top! Toți ați gătit excelent, dar farfuria ta a fost rachetă”, a spus Roxana Blenche.

Chef Alexandru Sautner a fost dezamăgit de alegerea Roxanei, acesta spunând că i s-a stricat toată buna dispoziție, fiind aproape sigur că el va fi câștigătorul amuletei.

Citește și: Acasă la Chef Florin Dumitrescu. Imagini din spectaculoasa locuință a fostului jurat „Chefi la cuțite”

Citește și: Cine este chef Richard Abou Zaki. Juratul „Chefi la cuțite” este însurat, are o fetiță și un restaurant cu o stea Michelin

Richard Abou Zaki și-a oferit cuțitul de aur

Richard Abou Zaki și-a găsit deja cuțitul de aur din acest sezon. Bucătarul a fost impresionat de Lăcrămioara Pintilie, un bucătar experimentat din Italia.

După ce a fost plăcut impresionat de preparatul concurentei, juratul a ascultat cu atenție și povestea Lăcrămioarei, care are o vastă experiență în bucătărie. Aceasta a reușit să îl convingă pe chef Richard să îi ofere un loc în echipa sa, iar chef-ul a fost primul care a oferit cuțitul de aur, în sezonul 13.

Lăcrămioara Pintilie nu se aștepta nicio clipă să primească cuțitul de aur, fiind emoționată de decizia juratului.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imaigni din ediția din 20 martie a show-ului Chefi la Cuțite

Sursă foto: PR, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton