Charles nu îl vrea pe Harry la parada pentru ziua sa de naștere. Comportamentul Prințului îi îndepărtează

.

Regele Charles este „trist, uluit” și din ce în ce mai „frustrat” din cauza comportamentului Prințului Harry, potrivit unei persoane din interior.

Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a fost recent într-o vizită în Marea Britanie pentru a depune mărturie în procesul contra Mirror. Harry îi acuză pe jurnaliști că i-au interceptat mesajele vocale și că au folosit și alte mijloace ilegale pentru a strânge informații despre orice, de la accidentarea lui de la școală și consumul de droguri din tinerețe, până la despărțirile prin care a trecut.

Harry a venit în Anglia, dar nu s-a întâlnit cu Charles sau cu William

Prințul nu și-a rezervat timp pentru a-și vedea familia, care se afla aproape de locul în care stătea. Ba mai mult, este puțin probabil să îI revadă pe cei apropiați la ziua de naștere a tălui său, la care se crede că nu a fost invitat.

Monarhul a împlinit 74 de ani în noiembrie, însă tradiția cere ca petrecerea publică să fie organizată într-o sâmbătă cu vreme frumoasă, în luna iunie.

Citeşte și: Carmen Iohannis și-a schimbat designerul pentru încoronarea Regelui Charles. Cum s-a afișat soția lui Klaus Iohannis

Citeşte și: Regele Charles s-a gândit la fiul lui Harry în ziua încoronării. Ce i-a transmis lui Archie

Charles nu îl înțelege pe Harry

Harry a criticat în repetate rânduri familia regală de când și-a lăsat în urmă îndatoririle regale – și chiar a etichetat-o pe Regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, drept mama vitregă cea rea în memoriile sale explozive, Spare. Ba mai mult, a povestit cum l-a implorat pe Charles, în vârstă de 74 de ani, să nu se căsătorească cu ea.

O sursă apropiată de Charles susține acum că Regele este din ce în ce mai „frustrat” de acțiunile fiului său cel mic și de comportamentul pe care acesta continuă să îl aibă.

Prințul Harry a sosit în Marea Britanie după ce a sărbătorit ziua de naștere a fiicei sale, Lilibet. Ba chiar a obținut o mustrare din partea judecătorului pentru că a absentat în prima zi.

El a venit în Marea Britanie pentru a depune mărturie în procesul său împotriva Mirror Group. Se spune că jurnaliștii de la această publicație au folosit mijloace ilegale de înșelăciune pentru a scrie 140 de articole publicate între 1996 și 2010.

Citeşte și: Cum arăta Regele Charles în copilărie. Imagini de colecție cu suveranul britanic

Citeşte și: Charles și Camilla, o viață plină de aventuri și marcată de un scandal sexual fără precedent, „premiată” cu o coroană

Prințul a depus mărturie în instanță

Ducele este primul regal din ultimul secol care depune mărturie în instanță. În timpul orelor petrecute în boxa martorilor, Harry a oferit detalii despre viața sa amoroasă și a vorbit despre ieșirile sale la un club de striptease.

Se spune că Prințul a stat trei nopți la Frogmore Cottage, potrivit Telegraph, dar este de așteptat să fie ultima lui vizită la casa pe care a împărțit-o cândva cu soția sa, deoarece tatăl său l-a evacuat la începutul verii.

Între timp, vineri, ducele de Sussex a oferit un cadou unui însoțitor de bord în timpul unui zbor către SUA – o copie a memoriilor sale, Spare.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton