Charlene Tilton, Lucy din Dallas, spune că nu s-a simțit niciodată frumoasă. Cum arată în prezent sex simbolul anilor ’80

.

Vă mai aduceți aminte de Lucy Ewing, adolescenta blondă și simpatică, nepoata lui J.R. din celebrul serial Dallas?

Charlene Tilton, actrița care a interpretat rolul lui Lucy, are acum vârsta de 64 de ani și deși era considerată un sex simbol în anii ’80, ea a declarat repetate rânduri că nu se considera foarte atrăgătoare.

Charlene Tilton, Lucy din Dallas, spune că nu s-a simțit niciodată frumoasă

„Existau tot felul de femei frumoase la Hollywood. Nu credeam că eu am ceva special” – a spus ea, pentru People.

La începutul anilor ’80 nu exista la televizor un show mai incendiar și apreciat de public decât Dallas. Și puține actrițe au fost la fel de populare ca femeile din Dallas – Linda Gray, Victoria Principal și Charlene Tilton, care era încă adolescentă când și-a luat rolul intrigatoarei nepoate a lui J.R., Lucy Ewing.

„Mi-am dorit să arăt ca Iman, modelul și soția lui David Bowie”

Dar, în ciuda popularității ei, Charlene Tilton – care a apărut pe aproximativ 500 de coperți de reviste la apogeul faimei sale – nu se vedea o femeie frumoasă.

„Nu aveam idee cât de frumoasă sunt. Mă uit la poze acum și spun: Chiar eram drăguță. Dar atunci, nu realizam acest lucru.”, a spus Tilton în numărul din martie al revistei People.

Tilton, acum în vârstă de 64 de ani, spune că la acea vreme nu s-a putut abține să nu se compare cu alte vedete din showbiz.

„Au fost tot felul de femei frumoase la Hollywood. Nu credeam că sunt ceva special. Era Farrah Fawcett, a fost Loni Anderson, e Suzanne Somers” a precizat Charlene Tilton.

Vezi în Galeria Foto cum arată actrița astăzi!

Actrița, care este micuță de înălțime, își amintește că era uimită de o femeie care nu semăna deloc cu ea: „Îmi amintesc că mi-am dorit să arăt ca Iman, modelul și soția lui David Bowie. Avea o structură osoasă extraordinară. Și culoarea pielii. Era înaltă și superbă. Pentru mine ea a fost simbolul frumuseții.

Eram scundă și când m-am îngrășat cinci kilograme, s-a văzut imediat. Și crede-mă, am fost menționată și în presă pentru asta” – a mai dezvăluit actrița.

Charlene Tilton nu s-a simțit niciodată, în totalitate, confortabilă cu eticheta de sex simbol.

„Cuvântul elegant nu a fost niciodată folosit pentru a mă descrie. Am forme. Nu sunt înaltă și slabă. Am o atitudine atrăgătoare” – a spus Tilton, simțindu-se adesea complexată de înălțimea ei.

Citeşte şi: Cum arată Patrick Duffy, Bobby din „Dallas”, la 73 de ani. Marele actor, de nerecunoscut după moartea soției

Citeşte şi: Patrick Duffy, celebrul Bobby din „Dallas”, s-a convertit la budism pentru a ajunge în patul femeii care i-a devenit soție

Citeşte şi: Victoria Principal, uluitoare la 73 de ani. De ce a ajuns Pamela din „Dallas” să-și amenințe menajera cu pistolul

Citeşte şi: Starurile din Dallas, reunite la 45 de ani de la apariția serialului. Cum arată acum actorii care au cucerit inimile românilor

„Nu credeam că eu am ceva special”

 „Când eram în Dallas și apăream pe coperți de reviste în costume de baie, abia așteptam să îmbătrânesc. M-am văzut întotdeauna ca o actriță cu caracter. Chiar așa a fost. Întotdeauna mi-am spus că într-o zi o să fiu o actriță grozavă, să joc roluri grozave și m-am chinuit să fac asta.” a dezvăluit Charlene Tilton.

Iar acum, ea exact asta face. Tilton locuiește în Nashville, lângă fiica ei Cherish Lee și cei doi nepoți ai săi. Și își împarte timpul între a fi bunică și a juca în diverse filme pentru rețelele de cablu, precum Hallmark Channe, sau pentru anumite servicii de streaming.

 „Ceea ce îmi place la vârsta pe care o am acum este că pot aduce în prim plan personaje diferite”, spune ea.

„Cu înaintarea în vârstă am învățat să fiu mai prezentă în actualitate”

Viața ei de astăzi este „cu adevărat confortabilă și satisfăcătoare”, a mai precizat ea.

„Cu înaintarea în vârstă am învățat să fiu mai prezentă în actualitate. Experiența din Dallas a fost ca un vârtej. La vârsta mea de acum, sunt mai prezentă. Nu mai simt nevoia de a accepta orice loc de muncă, încerc lucruri noi și caut oportunități.” – a încheiat actrița.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton