Cezara Dafinescu a împlinit 75 de ani. Cine este și cum arată fiica actriței, Raluca Motoi / Foto

.

Cezara Dafinescu a împlinit vineri, 4 august, vârsta de 75 de ani. Îndrăgita actriță nu are în spate doar o carieră fulminantă, dar și o poveste de viață ca-n filme. A întâlnit de două ori iubirea, și-a pierdut bărbatul visurilor într-un tragic accident și are o fiică pe care a îndrumat-o să meargă pe un alt drum decât cel al părinților săi.  

În copilărie părea să urmeze o carieră sportivă, însă o accidentare gravă a făcut-o să își îndrepte atenția spre teatru. Și nu a regretat niciodată acest lucru, Cezara Dafinescu spunând, la un moment dat, că accidentarea a venit la timpul potrivit, „ca să mă îndemne spre destinul meu”.

Cezara Dafinescu a împlinit 75 de ani

Cezara Dafinescu s-a măritat pentru prima dată cu George Motoi, cu care a fost căsătorită timp de 23 de ani. Căsnicia lor s-a încheiat în anul 2003, când în viața actriței a apărut Gelu Fronea.

„De George m-am îndrăgostit în anul doi de facultate. Mai întâi, văzându-l în filme! Apoi, destinul a făcut să ne întâlnim şi aievea şi să formăm un cuplu, în viaţă şi mai târziu şi pe scenă. El a fost ”Făt Frumosul” pe care îl aşteaptă orice fată să vină pe un cal alb… Şi, pentru că era mai matur decât mine, în mare parte mi-a modelat cariera cu experienţa lui. Alături de el am învăţat că adevărata inteligenţă este asemenea unui izvor, de-a pururi nou, fermecat, adevărata inteligenţă este mereu copleşită de uimire”, a scris Cezara Dafinescu în anul 2015, după ce actorul a încetat din viață.

„Îi voi fi mereu recunoscătoare pentru tot ce mi-a dat, dar… Sentimentele noastre, chiar şi cele mai puternice, mor… şi te uiţi la femeia care ai fost acum câţiva ani cu indiferenţa şi curiozitatea cu care priveşti o femeie străină”, a mai scris atunci actrița, într-o scrisoare de adio.

Cei doi au avut împreună o fată, Raluca Motoi, care, deși la început toată lumea credea că va urma calea părinților ei și va deveni actriță, a ales, în cele din urmă, un cu totul alt drum.

Citește și: Cum își gestionează banii Nicoleta Nucă. Ce rol joacă iubitul ei în acest proces

Citește și: De ce poartă Mircea Zara mereu șapcă și cum se menține în formă la 57 de ani: „Sport nu fac” / Exclusiv

Cine este și cu ce se ocupă fiica Cezarei Dafinescu

Raluca Motoi s-a căsătorit cu preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României din Călăraşi, devenind astfel Raluca Niculae. La rândul ei, fiica Cezarei Dafinescu are doi băieți, Andrei și Petru.

În anul 2018, ea spunea că le-a simțit lipsa părinților ei în copilărie, aceștia fiind mai tot timpul ocupați cu teatrul.

„Am avut o copilărie, apoi o adolescență lipsite de griji, în care principalul sentiment resimțit nu a fost dragostea pentru părinți, ci mai ales Dorul de ei, din cauza profesiei, ei fiind mai tot timpul plecați”, a scris Raluca Motoi.

„Acum, când stau şi mă gândesc în urmă, nu cred că a trecut vreo zi din viaţa mea în care să nu-mi fi fost dor de mama şi de tata…chiar şi azi, „golul” nu s-a umplut, ci doar a fost acceptat. Să nu mă înţelegeţi greşit, era minunat să merg cu ei pe stradă şi să văd cum lumea îi cunoştea şi le cerea autografe, era minunat să fiu în sala de spectacol şi să văd cum o mare de oameni îi aplaudă… e un sentiment greu de descris, poate doar cei care l-au trăit ştiu exact despre ce vorbesc, dar toată această “strălucire” şi toate aceste aplauze nu mi-au suplinit niciodată DORUL de …Mama şi Tata, doar ai mei!”, spunea atunci Raluca.

Citește și: Cum și-a serbat Mihaela Rădulescu ziua de naștere. Ce surpriză i-a făcut Felix Baumgartner / Video

Citește și: Vica Blochina a ajuns să arate ca un manechin, la câteva săptămâni după intervenția la stomac. Cum s-a fotografiat vedeta

Imagini rare cu Raluca Motoi

Pentru că a ales să își trăiască viața departe de luminile reflectoarelor, Raluca apare rar la televizor. Ultima apariție televizată a acesteia a avut loc în urmă cu patru luni, în emisiunea „De-a viața ascunselea”. Acolo, Raluca și Cezara Dafinescu i-au adus un omagiu lui George Motoi.

Raluca Motoi spunea, în urmă cu câțiva ani, că din cauza dorului de părinți a ales să nu studieze actoria și să nu meargă pe aceeași cale.

„Probabil că de aceea am ales o cu totul altă profesie, eram atât de sătula de teatru, încât am ales domeniul economic. Și tot de aceea am ales conștient să îmi petrec mult timp alături de băieții mei, Andrei și Petru, primordial fiind nu să le cumpăr luna de pe cer, ci să fiu acolo, lângă ei, doar pentru ei și doar a lor!”, a mai spus Raluca Motoi.

În anul 2012, Cezara Dafinescu mărturisea că îi este teamă că rolul de mamă a fost cel mai puțin reușit rol al său.

„Rolul de mamă este cu siguranță cel mai important rol din cariera unei femei. Și, uneori, mi-e teamă că e rolul meu cel mai puțin reușit. Aș fi vrut să-i ofer fetiței mele totul… stelele de pe cer… Dar nu știu dacă întotdeauna am reușit să-i fiu de ajutor în momentele ei grele. Nu știu dacă eu am putut fi pentru ea acea minunată femeie pe care o numim mamă”, spunea actrița într-un interviu acordat Revistei Tango.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Raluca Motoi și Cezara Dafinescu

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton