Cerința cu care Ruxandra Papadopol și-a surprins mama, Ioana Ginghină: „Inițial a fost șoc, apoi lacrimi”

.

Ruxandra, fiica actriței Ioana Ginghină este o adolescentă în toată regula. Pe 12 august a împlinit 15 ani, iar acum și-a surprins mama cu o cerință tipică tinerilor, dar care a făcut-o pe aceasta să treacă prin o mulțime de sentimente și emoții.

De fiecare dată când a avut ocazia, Ioana Ginghină a arătat că este o mamă mândră și care are încredere deplină în fiica sa. Acum, aceasta i-a și demonstrat fiicei sale, pe care o are din căsnicia cu Alexandru Papadopol, că într-adevăr are o încredere de neclintit în ea.

Ioana Ginghină, surprinsă de fiica sa, Ruxandra

Ajunși la adolescență, copiii își doresc să își arate independența, dar și să se bucure din plin de petreceri și de prieteni, însă departe de ochii părinților. Același lucru i l-a cerut și Ruxandra Papadopol mamei sale: o petrecere acasă, însă fără ca Ioana să fie prezentă.

Actrița a povestit pe rețelele de socializare cum a primit vestea.

„O zi plină de emoții din viața unei mame moderne! Fiica mea, copilul meu iubit, a făcut un pas mare – a vrut să fie lăsată acasă singură pentru a-și invita prietenii. Inițial a fost șoc, apoi lacrimi și în final un „bine” rostit cu încredere că totul va fi în regulă”, a povestit Ioana Ginghină pe Instagram.

Citește și: Decizia pe care a luat-o Ioana Ginghină înainte de nunta cu Cristi Pitulice: “Vreau să arăt bine, vreau să fiu bunăciune”/ Exclusiv

Citește și: Ioana Ginghină se relaxează înainte de cununia cu Cristi Pitulice în Austria: „Sunt pregătită să supraviețuiesc cu struguri și vin”

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice, escapadă romantică

Odată luată decizia, Ioana și iubitul ei, Cristi Pitulice, au plecat de acasă și au reușit să transforme totul într-o escapadă romantică.

„În schimb, vă pot spune că am transformat această provocare într-un prilej de romantism alături de iubitul meu. Am fugit de realitatea adolescenței și ne-am refugiat în lumea filmului. Apoi, am mâncat. Mult. Prea mult. Dar delicios. Dimineața ne-a găsit într-un București calm de duminică, trezindu-ne la hotel. Am fugit iar să bem o cafea și apoi am pornit spre casă, cu inimile pline de fericire și cu noi amintiri create”, a dezvăluit Ioana Ginghină, care a și postat câteva fotografii realizate în centrul vechi din București.

„Ce pot să spun? A fost o experiență superbă pe care o mai repetăm. Până la urmă, poate că nu e așa rău când copiii cresc…”, este concluzia la care a ajuns îndrăgita actriță.

Citește și: Ce fată frumoasă au Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol! Ruxandra a împlinit 15 ani

Citește și: De ce nu vrea Ioana Ginghină să-i împrumute hainele ei fiicei, Ruxandra

Ce limite i-a impus actrița Ruxandrei

Ioana Ginghină a povestit, în urmă cu ceva timp, că fiica sa a devenit responsabilă din punct de vedere financiar după ce s-a văzut nevoită să îi impună o limită.

„Ruxi are foarte mulți bani, pentru că eu de câte ori am un job în care este implicată și ea pe Instagram sau pe Facebook, îi dau parte din bani. Nu de alta, dar nu mai face poze cu mine altfel”, a afirmat actrița.

După ce ajunsese să cheltuie foarte mulți bani pe lună, Ioana Ginghină a decis să îi stabilească Ruxandrei o sumă fixă cu care să se descurce atunci când iese în oraș.

„Îmi spunea: Mama, vezi că mă duc la carting, e 150 să mă dau și cu uber-ul dus întors – noi stăm în afara Bucureștiului – încă vreo 140, și dacă mai beau și o apă (…). Vine a doua zi: mama, mă duc și eu la mall, mă duc la film, un popcorn, mai beau un suc, cam 100(..). Și iară mai fă un calcul! A treia zi: mama, mă duc și eu la echitație. Ok, cât e ora? Păi 150. I-am zis: măi mamă, uite care e treaba! Nu pot! Mai bine e cu școala și cu meditațiile, deci ies mai ieftin! Că astea sunt de trei ori pe săptămână și scap mai ieftin! Îți dau un buget de 150 lei pe lună, care este de cafea, ieșiri”, a povestit Ioana Ginghină pentru Impact.ro.

În cele din urmă, Ruxandra a devenit mai chibzuită.

„Când am făcut chestia asta, a început să le mai țină.(…) De exemplu, între meditații și școală poate să vină la mine la sediu să mănânce sau să se ducă cu fetele o oră și să mănânce. Și a văzut că dacă mănâncă la ciorbărie e mai ieftin decât dacă mănâncă la nu știu ce fiță, nu știu unde”, a mai spus Ioana Ginghină.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ioana Ginghină

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton