Cerere în căsătorie la Chefi la Cuțite. Răzvan Mincă și-a cerut iubita de soție cu ajutorul juraților / Video

.

Răzvan Mincă a reușit nu doar să îi cucerească pe cei trei jurați cu preparatul său, dar a profitat de moment pentru a-și cere iubita de soție la Chefi la Cuțite, cu ajutorul lui chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu.

Concurentul s-a prezentat la îndrăgitul show culinar cu dorința de a trece în etapa battle-urilor și a reușit acest lucru cu brio. Însă, pentru ca momentul să fie unul cu adevărat memorabil, acesta i-a rugat pe chefi să îl ajute să cererea în căsătorie.

Cerere în căsătorie la Chefi la Cuțite

Bucurie mare în platoul Chefi la Cuțite! Cei trei chefi nu doar că au fost martorii unui moment inedit, dar au fost și părtași la planul unui concurent care a vrut să își ceară iubita de soție în fața tuturor.

Răzvan Mincă, în vârstă de 30 de ani, este proprietarul unui restaurant din Madrid și a reușit să îi impresioneze pe cei trei jurați de la Chefi la Cuțite cu un preparat inedit: taco cu greieri și guacamole. Farfuria sa i-a adus cuțitul dorit și șansa de a ajunge în etapa battle-urilor.

După ce a primit cuțitul, concurentul i-a rugat pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să îl ajute să își ceară iubita în căsătorie.

„Vreau să fac și eu o surpriză. Pot să o chem pe Irina și pe Scumpi, iubita mea? E un moment mai special”, a afirmat Răzvan Mincă.

„Ești sigur că vrei să faci asta?”, a întrebat chef Florin Dumitrescu, înțelegând ce își dorește să facă concurentul.

„Dacă zice „Nu” ce faci”?, a adăugat și chef Cătălin Scărlătescu.

„Să sperăm că nu zice”, a răspuns el.

În momentul în care tânăra a intrat în platou, cei trei chefi au încercat să îi distragă atenția de la iubitul ei, care pregătea inelul de logodnă. Aceștia au chemat-o mai aproape de ei, întrebând-o dacă a văzut decorurile pe care iubitul ei le-a pus pe farfurie.

Citește și: Cine este Alex Mihoc, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, de la Chefi la cuțite. Are 18 ani și a gătit pentru Mbappé, Messi și Benzema / Video

Citește și: Cine este Jyoti Amge, cea mai scundă femeie din lume. Măsoară 62,8 centimetri și a uimit jurații Chefi la Cuțite

Între timp, Răzvan Mincă s-a așezat în genunchi. Cum l-a văzut, femeia a zis „Si”, fără a mai aștepta întrebarea.

„A zis „Da”!”, au exclamat chefii bucuroși.

„În primul rând am luat cele trei cuțite de la chefi și am cerut-o în căsătorie pe iubita mea. Am emoții, îmi tremură vocea acum. Am avut mai multe emoții la cerere decât in fata chefilor”, a afirmat Răzvan Mincă după întregul moment.

Cine a luat amuleta jurizată de Andreea Bălan

În timp ce concurenții se luptă cu emoțiile și încearcă să le prezinte juraților cele mai bune preparate ale lor, și chefii se confruntă cu propriile emoții în luptele pentru amulete. Proba amuletei de duminică seară a venit cu o mulțime de provocări pentru chef Bontea, chef Scărlătescu și chef Dumitrescu și asta pentru că au avut de gătit cu câteva ingrediente mai speciale.

Iar cea care a jurizat și a oferit amuleta a fost Andreea Bălan, care i-a surprins pe toți cu decizia sa.

„N-am simțit cârnații în farfuria cu pește că ar fi ceva în neregulă cu ei. Adică s-au combinat foarte bine”, a afirmat artista după ce a gustat din farfurie lui Sorin Bontea.

Citește și: Cine este Harnaam Kaur, femeia cu barbă de la „Chefi la cuțite”. „Mă uit în oglindă și mă sperii câteodată”

Citește și: Cine este Valentin Florin Timofte, cuțitul de aur al lui chef Sorin Bontea. Vine din București și este bucătar de șase ani

Pe de altă parte, chef Dumitrescu a pus pe farfurie și o gheară de pasăre, după care a regretat decizia.

Cât despre preparatul lui Scărlătescu, Sorin Bontea l-a lăudat: „A fiert bomboanele, le-a răcit, mirosea a ceai de fructe. Și apoi a făcut dressing cu ele. Foarte ingenioasă asta!”.

După ce a gustat din toate cele patru preparate, Andreea Bălan a fost nevoită să ia o decizie, iar aceasta i-a surprins pe toți cei patru chefi care au luptat pentru amuletă.

„Am ales farfuria lui pentru că mi s-a părut cea mai muncită. Am ales cu rațiunea”, a afirmat artista.

După ce chef Florin Dumitrescu a spus ce ingrediente a avut de pus pe farfurie, aceasta a spus: „Da, deci tu ai câștigat”.

„Eu am câștigat?!”, a întrebat cheful, uimit.

„N-am știut cum să mă bucur pentru că nu mă așteptam să câștig”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu cererea în căsătorie a lui Răzvan Mincă, la Chefi la Cuțite

Sursă foto: Facebook, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton