Celine Dion va cânta la Jocurile Olimpice de la Paris. Suma impresionantă pe care o va primi pentru o singură piesă

.

Celine Dion (56 ani) va cânta la Jocurile Olimpice de la Paris, iar interpretarea ei va fi în limba franceză, pentru a onora Orașul Luminilor, în primul ei spectacol de când a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, în urmă cu doi ani. Cântăreața canadiană a fost văzută săptămâna aceasta în Franța, iar acum s-a aflat și suma impresionantă pe care o va primi pentru a cânta la ceremonia de deschidere.

Celine Dion va cânta la Jocurile Olimpice de la Paris

Celine Dion va cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, aceasta fiind prima dată când artista va urca pe scenă din 2022, când a anunțat că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide.

Îndrăgita solistă va interpreta o singură piesă, iar suma pe care o va primi este uriașă. Potrivit TMZ, Celine a încheiat un acord de 2 milioane de dolari pentru show.

Însă, se pare că factura totală a artistei depășește 4 milioane de dolari deoarece organizatorii vor plăti, de asemenea, factura pentru avioanele private, apartamentele hoteliere, securitatea și profesioniștii din domeniul sănătății care o vor ajuta cu problemele ei de sănătate.

O sursă a declarat pentru DailyMail că Celine Dion nu doar că va reveni pe scenă, dar va cânta și în franceză pentru a onora gazdele olimpice și propriile sale rădăcini franco-canadiene.

Citește și: Filmare cutremurătoare cu Celine Dion, în timpul unor spasme musculare severe. Criza a durat 10 minute/ Video

Citește și: Celine Dion a revenit pe covorul roșu, la doi ani de când a anunțat că suferă de sindromul persoanei rigide: „Mă voi întoarce pe scenă”

Artista, întâmpinată de fani la Paris

Celine Dion a avut parte de o primire călduroasă la Paris și chiar s-a fotografiat alături de fani, în fața hotelului. Artista purta un costum negru, larg, alături de o cămașă albă.

În 2022, Celine a dezvăluit că a fost diagnosticată cu sindromul de tulburare neurologică a persoanei rigide, care provoacă înțepenirea mușchilor și spasm.

Citește și: Cum arată Simona Gherghe în costum de baie la 46 de ani. Prezentatoarea TV are doi copii

Citește și: Pasiunea secretă a prezentatoarei Alina Pușcaș: „Știu că mă pricep”. De ce nu a mai jucat în seriale după succesul avut cu „Narcisa sălbatică” / Exclusiv

Potrivit rapoartelor despre contractul ei de performanță la Jocurile Olimpice, Dion va aduce cu ea o echipă de profesioniști din domeniul sănătății pentru a ajuta la gestionarea revenirii ei pe scenă.

În timp ce ea va primi 2 milioane de dolari pentru spectacolul ei, factura lui Celine va fi dublă, deoarece organizatorii Jocurilor Olimpice vor plăti inclusiv pentru deplasarea artistei cu un avion privat dus-întors de la Las Vegas la Paris, care ar costa 500.000 de dolari.

Pentru anturajul ei, inclusiv cei trei copii ai cântăreței și ajutoarele ei, hotelurile vor costa încă 500.000 de dolari, plus coafura și machiajul, coregrafii, securitatea și costumația.

Miercuri, Celine Dion a fost surprisă din nou în fața hotelului, de data aceasta purtând o rochie neagră, strânsă în talie, în timp ce saluta fanii.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Celine Dion la Paris

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton