Celine Dion spune că îi simte și acum prezența regretatului ei soț. Rene Angelil a murit în 2016

.

Celine Dion nu a putut trece nici până în ziua de astăzi peste moartea soțului. La aproape opt ani după ce și-a pierdut partenerul de viață și managerul, Rene Angelil, din cauza cancerului, Celine Dion încă îi simte prezența în inima și în casa ei.

Celine Dion: „Încă sunt căsătorită cu René”

Pe fondul luptei ei actuale cu sindromul persoanei rigide, artista, în vârstă de 56 de ani, primește semne de la Angelil „tot timpul”, a spus ea pentru People.

„Încă sunt căsătorită cu René. El este încă soțul meu. Când trebuie să călătorim la tratamentele mele pentru a-mi vedea doctorii, aduc întotdeauna poze [cu el]”, a spus Dion, oferind detalii despre ultimii câțiva ani de viața ei într-un nou documentar surprinzător, „I Am: Celine Dion”, ce va fi lansat pe 25 iunie pe Prime Video. „Și avem poze, desigur, peste tot în casă” – a adăugat vedeta.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Fiii lui Dion cu Angelil – Rene-Charles, 23 de ani, și gemenii de 13 ani Eddy și Nelson – îl țin de asemenea pe tatăl lor aproape.

„Chiar și când erau foarte mici, chiar și atunci când încă era cu noi în patul lui [când era] în camera lui, chinuindu-se, dar încă era cu noi”, își amintește ea. „[ei îi spuneau]: „Tată, o să ne uităm la Ratatouille în seara asta, așa că sper să-ți placă!. Vorbeau cu el și sărutau pozele” – a mai spus.

După diagnosticul crunt primit în august 2022, Dion a părăsit rareori casa lor din Las Vegas, deoarece a fost supusă unui tratament intens, inclusiv terapie de reabilitare ce trebuia făcută cinci zile pe săptămână.

Deși nu uită niciodată să ia fotografiile lui Angelil atunci când își face bagajele pentru o excursie, „copiii mei întreabă mereu: I-ai adus pozele lui Papa? Și eu zic: Da, am pozele cu tata! El este tatăl lor și el este soțul meu și va fi mereu” – a mai precizat artista.

La sfârșitul lunii mai, Prime Video a făcut public trailerul documentarului „I Am: Celine Dion”, care este regizat de nominalizata la Oscar Irene Taylor.

„Nu am vrut ca Irene să mă întrebe dacă i se permite să captureze asta sau asta. Am spus – Vreau ca tu și echipa ta, dacă ești în casa celor trei băieți ai mei și a câinelui meu și eu însumi, să surprinzi starea mea și lupta mea… Îți dau acordul să nu ceri”, a declarat Celine Dion despre procesul de filmare.

Pentru Taylor, care a realizat două documentare despre călătoria propriei sale familii cu hipoacuzia (surditate), proiectul cu Celine a fost o șansă de a prezenta publicului o latură neștiută a vieții artistei.

„Cunosc caracterul sacru al intimității familiei. Știu caracterul sacru al intimității corporale. Și totuși, cred cu adevărat în inima mea ca artist că, dacă cineva mă va lăsa mai mult să intru în povestea lui, vreau să împărtășesc asta. Cred că mulți oameni vor vedea acest film pentru că o are în spate pe Celine Dion. Și le-ar putea oferi oamenilor o nouă perspectivă asupra unei boli foarte necunoscute și, de asemenea, va oferi o perspectivă asupra unei Celine pe care oamenii nu au știut-o până acum” – a explicat Tylor.

Pentru ca Dion să se simtă cât mai confortabil posibil, prezența producătoarei și a echipei a fost foarte discretă în casa artistei. „Am fost doar eu și cameramanul meu. Am avut o persoană de sunet pentru o zi și am decis că sunt prea mulți oameni” – a adăugat ea.

Citeşte şi: Celine Dion spune că i s-au rupt coastele în timpul spamelor musculare puternice. Dezvăluiri șocante despre boala vedetei

Citeşte şi: Celine Dion, apariție spectaculoasă pe coperta revistei Vogue. Artista a fost fotografiată în ipostaze incendiare

Citeşte şi: Cum arată fiul cel mare al lui Celine Dion. Rene Charles Angelil, apariție rară la brațul mamei sale

Citeşte şi: Celine Dion, noi detalii despre boala cu care se luptă. Când a experimentat primele simptome: „Mi-a luat 17 ani să înțeleg ce se întâmplă”

Odată cu premiera filmului la sfârșitul acestei luni, Celine Dion a declarat că se simte plină de recunoștință pentru fanii ei și pentru sprijinul lor.

„Vreau ca fanii mei să audă o altă „melodie” care mă caracterizează. Fanii mei care mă cunosc bine știu că nu toate melodiile mele sunt fericite, dar sunt adevărate. Și aceasta este o melodie care este foarte sinceră și care este doar a mea”, a spus ea despre viața ei din ultimii câțiva ani. „Mi-e foarte dor de fanii mei și sper că tot ceea ce vor vedea să îi încurajeaze să vorbească. Nu suferiți singuri!”– a mai preecizat superstarul.

Rene Angelil a cunoscut-o pe Celine Dion când artista a avea 12 ani

Rene Angelil a auzit prima dată de Celine Dion când a primit o înregistrare a cântăreței pe când ea avea 12 ani, și a invitat-o ​​la o audiție în Quebec. El a început să-i gestioneze cariera, ducând-o pe adolescenta care era însoțită de mama ei în turneu în Canada, Japonia și Europa. Rene și-a ipotecat casa pentru a-și finanța primul album al artistei în 1981.

Angelil și Dion au început o relație personală în 1988, când ea avea douăzeci de ani. S-au căsătorit la 17 decembrie 1994, într-o ceremonie de nuntă fastuoasă la Bazilica Notre-Dame din Montreal, care a fost transmisă în direct la televiziunea canadiană.

După ce Angelil a fost diagnosticat cu cancer de gât în ​​1999 și înainte de a începe tratamentul de chimioterapie, cuplul a apelat la fertilizarea in vitro. Eforturile lor de a avea copii au fost îndelung mediatizate. Fiul lor Rene-Charles Angelil s-a născut pe 25 ianuarie 2001. Dion a suferit un avort spontan în 2009, apoi a născut gemeni pe 23 octombrie 2010.

Angelil a făcut un atac de cord în 1991, la vârsta de 49 de ani. În 1999, a fost diagnosticat cu cancer la gât. Rene Angelil a a pierdut lupta cu nemiloasa boală pe 14 ianuarie 2016, la vârsta de 73 de ani.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton