Celine Dion, apariție surpriză la Premiile Grammy 2024: „Sunt fericită că sunt aici”.  Artista, diagnosticată cu o boală rară și incurabilă

.

Celine Dion a avut o apariție surpriză la Premiile Grammy 2024. Artista, în vârstă de 55 de ani, a fost diagnosticată anul trecut cu sindromul persoanei rigide, care îi provoacă spasme musculare incontrolabile, și a preferat să stea departe de luminile reflectoarelor în ultima perioadă.

Diagnosticată cu o boală rară și incurabilă, Celine Dion a urcat pe scena Premiilor Grammy 2024 pentru a înmâna unul dintre cele mai importante premii ale serii, cel pentru albumul anului, trofeu pe care chiar ea l-a câștigat în urmă cu 27 de ani. Toți cei aflați pe Crypto Arena din Los Angeles au întâmpinat-o cu aplauze puternice.

Celine Dion, apariție surpriză la Premiile Grammy 2024

Celine Dion a urcat pe scenă fiind susținută de fiul ei cel mare, artista canadiană având nevoie de ajutor pentru a se deplasa, din cauza bolii neurologice de care suferă.

„Vă mulțumesc tuturor, vă iubesc. Când spun că sunt fericită că sunt aici, o spun din suflet”, a afirmat Celine Dion în momentul în care a ajuns în fața microfonului, pe scena Premiilor Grammy, potrivit People.

Înainte de a anunța nominalizații, Dion a spus mulțimii să „nu ia niciodată de bună” bucuria pe care o aduce muzica. Apoi, ea i-a înmânat trofeul lui Taylor Swift.

Citește și: Premiile Grammy 2024: Taylor Swift a scris istorie, rapperul Killer Mike, arestat după ce a primit trei trofee. Lista completă a câștigătorilor

Citește și: Vedetele cel mai bine îmbrăcate la Premiile Grammy 2024. Blue Ivy, fiica lui Beyonce, apariție surpriză pe scenă

Celine Dion a fost favorita Recording Academy timp de zeci de ani. Vedeta canadiană a câștigat de cinci ori Grammy – și-a luat acasă primul gramofon în 1992 – și a fost nominalizată de 16 ori.

Apariția artistei la ceremonia de premiere a fost prima apariție publică a acesteia de patru luni, când a fost văzută la un meci de hochei din Las Vegas. Evenimentul sportiv a marcat prima apariție publică a lui Celine Dion în trei ani și jumătate.

Deși a fost o ieșire rară pentru legenda muzicii, aceasta a profitat de ocazie pentru a cânta.

Dion, diagnosticată cu sindromul persoanei rigide

Cântăreața a dezvăluit pentru prima dată fanilor ei că suferă de sindromul persoanei rigide, o boală neurologică rară care poate provoca spasme mulsculare incontrolabile, la sfârșitul anului 2022. La acea vreme, ea a împărtășit prin ce a trecut într-un videoclip emoționant postat pe Instagram, unde a explicat care este starea sa și a anunțat că este nevoită să își amâne datele turneului.

Citește și: Vedete care au dat greș la Premiile Grammy. Cele mai neinspirate ținute de pe covorul roșu

Citește și: Soția lui Bradley Thomas, producătorul filmului „Killers of the Flower Moon”, nominalizat la Oscar, s-a sinucis

Sora artistei: „Face totul pentru a se recupera. Este o femeie puternică”

Întrucât cântăreața a trebuit să ia decizia grea în mai 2023 de a anula turneele în viitorul apropiat, ea a dezvăluit de atunci că va împărtăși fanilor un documentar intim despre provocările ei recente. Proiectul intitulat I Am: Céline Dion va fi regizat de documentarista nominalizată la Oscar Irene Taylor și va fi lansat pe Amazon Prime Video la sfârșitul acestui an.

În luna septembrie 2023, sora artistei, Caludette, a vorbit despre starea de sănătate a susorii sale, spunând: „Face totul pentru a se recupera. Este o femeie puternică”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Celine la Premiile Grammy 2024

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton