Celine Dion a revenit pe covorul roșu, la doi ani de când a anunțat că suferă de sindromul persoanei rigide: „Mă voi întoarce pe scenă”

.

Celine Dion a revenit triumfătoare pe covorul roșu, la doi ani de când a anunțat că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide. Legendara artistă în vârstă de 56 de ani a participat la lansarea din New York a documentarului ei, „I Am: Celine Dion”, împreună cu fiul ei cel mare, Rene Charles Angelil.

Celine Dion, revenire spectaculoasă pe covorul roșu

Celine Dion a arătat uimitor când a apărut la proiecția documentarului ei „I Am: Celine Dion”, luni seară, la New York, care urmărește lupta artistei cu sindromul persoanei rigide.

Îndrăgita cântăreață a îmbrăcat o bluză albă și o fustă maxi asortată, în timp ce a călcat încrezătoare pe covorul roșu, pozând în fața fotografilor. Look-ul ei a fost completat cu o curea argintie, brățări asortate și cercei. Pe de altă parte, fiul ei, Rene Charles, în vârstă de 23 de ani, a optat pentru un costum negru.

Celine Dion s-a luptat în secret timp de 17 ani cu această boală, înainte de a fi făcută publică în anul 2022. Apariția ei la eveniment vine la o săptămână după ce vedeta a promis că se va întoarce pe scenă.

Documentarul legendei muzicii acoperă viața ei de când a primit primul diagnostic și luptele ei cu această boală.

Citește și: Celine Dion, apariție spectaculoasă pe coperta revistei Vogue. Artista a fost fotografiată în ipostaze incendiare

Citește și: Celine Dion spune că i s-au rupt coastele în timpul spamelor musculare puternice. Dezvăluiri șocante despre boala vedetei

De ce a decis artista să documenteze lupta cu boala

În acest documentar, publicul și fanii lui Celine Dion vor putea vedea „călătoria ei de la descoperirea condiției mele până la a învăța cum să trăiesc cu ea și să o gestionez, dar să nu o las să mă definească”.

„Pe măsură ce drumul către reluarea carierei mele de interpret continuă, mi-am dat seama cât de mult mi-a lipsit să îmi pot vedea fanii. În timpul acestei absențe, am decis că vreau să documentez această parte a vieții mele pentru a-i ajuta pe alții care împărtășesc acest diagnostic”, a precizat artista.

Tulburarea neurologică Sindromul persoanei rigide (SPS) este o tulburare rară și progresivă care afectează mușchii persoanei, conform Institutului Național de Tulburări Neurologice și AVC.

Simptomele SPS includ mușchii rigidi ai brațelor, picioarelor și trunchiului și o sensibilitate mai mare la zgomot, suferință emoțională și atingere. Zgomotele pot declanșa un spasm muscular sau o cădere.

Citește și: Celine Dion spune că îi simte și acum prezența regretatului ei soț. Rene Angelil a murit în 2016

Citește și: Delia, peripeții pe drumul spre Veneția. Artista și-a pierdut bagajul în aeroport și nu a găsit niciun taxi: „Eram copilul pierdut”

Celine Dion a promis că va reveni pe scenă

În timpul unui intefviu, Celine Dion a promis că va reveni pe scenă, indiferent de condiția ei.

Întrebată de Hoda Kotb „Ce ți-a luat această boală?”, artista a răspuns: „Nu mi-a luat nimic. Mă voi întoarce pe scenă, chiar dacă trebuie să mă târăsc. Chiar dacă trebuie să vorbesc cu mâinile mele, o voi face. O voi face”.

„Sunt Céline Dion, pentru că astăzi vocea mea va fi auzită pentru prima dată, nu doar pentru că trebuie sau pentru că am nevoie. Este pentru că vreau și mi-e dor”, a mai zis cântăreața.

Ultima dată când Celine Dion a urcat pe scenă a fost în timpul turneului ei Courage World la Prudential Center din Newark, New Jersey, pe 8 martie 2020. Din cauza pandemiei de Covid ea a fost nevoită să își amâne turneul, iar datele au fost anunțate pentru anul 2022. Însă, în luna ianuarie a acelui an, artista a anulat datele din America de Nord din cauza „recuperării în curs” de la probleme de sănătate nespecificate.

Trei luni mai târziu, datele au fost reprogramate pentru a fi anulate din nou în decembrie, când a dezvăluit că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus primele imagini cu Celine Dion pe covorul roșu

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton