Cele mai frumoase rochii de vară purtate de Kate Middleton. Cum a ales Prințesa de Wales să apară în public pe perioada sezonului cald

.

Kate Middleton a demonstrat că are un simț dezvoltat pentru modă încă de când s-a alăturat familiei regale britanice, în anul 2011. Prințesa de Wales a apărut deseori în public purtând cele mai frumoase rochii, astfel că nu e de mirare că mulți încearcă să-i imite stilul. Iar vara, aceasta obișnuiește să surprindă cu modele diferite, ținutele sale fiind create de unii din cei mai mari designeri din lume. Iată care sunt cele mai frumoase rochii de vară purtate în ultimii ani de soția Prințului William.

Cele mai frumoase rochii de vară purtate de Kate Middleton

Kate Middleton (42 ani) arată șic în rochii-cămăși ușoare, rochii lungi elegante, dar și în rochii midi în formă de A. Chiar și atunci când nu este nevoită să poarte ținute glam pentru evenimente majore din calendarul regal, Prințesa de Wales rămâne fidelă stilului ei simplu, dar sofisticat.

În iulie 2019, Kate Middleton a fost văzută într-o rochie verde cu imprimeu distractiv și corset cu volan, mâneci scurte, talie definită și pliuri delicate, în valoare de 200 euro.

În Insulele Solomon, în septembrie 2011, Kate a ieșit într-o rochie clasică plisată de la marca britanică de îmbrăcăminte pentru femei Jaeger. Rochia cămașă galbenă a surprins perfect starea de spirit a călătoriei tropicale cu lungimea mijlocie măgulitoare și culoarea ei aprinsă.

Familia regală adoră să participe la Wimbledon, iar în 2022, Kate a purtat o rochie bleumarin cu buline albe, cu o fundă în față pentru finala masculină, creată de Alessandra Rich, care se găsește la prețul de 1.700 euro.

Pentru finala feminină de la Wimbledon din același an, Prințesa de Wales a atras atenția într-o rochie galbenă, semnată Roksanda, în valoare de 1.060 euro.

Pe 23 iunie 2022, soția Prințului William a participat la Cambridgeshire County Day, iar în timpul vizitei oficiale, Prințesa a optat pentru o ținută mai lejeră. Mai exact, aceasta a ales o rochie mov cu imprimeu, creată de L.K. Bennett.

Citește și: Kate Middleton, îngrijorată că Prințul George va moșteni hobby-ul periculos al tatălui său. Prințul de Wales a luat o decizie supărătoare pentru soția lui

Citește și: Prințul William și cei trei copii, fotografie virală cu ocazia aniversării lui de 42 de ani: „Epică imagine!”. Mesajul lui Kate Middleton

Într-o rochie bleu, midi, Kate a atras atenția în timpul Wimbledon din 2019, la Londra. Aceasta a ales să îmbrace, pentru finala masculină, această creație Emilia Wickstead care i s-a potrivit perfect.

Prințea de Wales a mai ales, cu altă ocazie, o rochie Alexander McQueen, aceasta a având cel mai ciudat desing pe care soția lui William l-a purtat până în prezent. Rochia era decorată cu diferite motive: molii, flori, ochi, cristale, cranii și multe altele.

Prințesa de Wales, văzută ultima dată la Trooping the Colour

Kate Middleton a fost văzută pentru prima dată în public anul acesta la Trooping the Colour. Aceasta a anunțat la finalul lunii martie că a fost diagnosticată cu cancer și că urmează un tratament cu chimioterapie, astfel că a fost nevoită să se retragă din viața publică pentru o perioadă.

Prințesa Catherine a revenit la primul angajament oficial la parada Trooping the Colour, ziua oficială de naștere a monarhului britanic. Atunci, soția lui William a decis să îmbrace rochie Jenny Packham pe care a mai purtat-o în trecut, cu ușoare modificări.

Citește și: Cuvintele pe care Kate Middleton și Prințesa Charlotte nu le vor rosti niciodată. „Ciudățeniile” lingvistice ale familiei regale

Citește și: Când ar putea fi revăzută Kate Middleton în public. Prințesa de Wales s-ar pregăti de un nou mare eveniment

Rochia albă a avut o nouă centură și o fundă adăugate la designul original.

Purtată pentru prima dată la o recepție de încoronare a Regelui Charles al III-lea, rochia lui Kate Middleton a fost o reprezentare a stilului ei personal. Culoarea a fost aleasă pentru a se asorta cu rochia de marinar a Prințesei Charlotte.

Aceasta și-a completat look-ul cu o pălărie Philip Treacy, alb cu bleumarin.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus care sunt cele mai frumoase rochii de vară purtate de Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton