Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor. Britney Spears, Drew Barrymore și Nicolas Cage, printre celebritățile care au ajuns rapid la divorț

.

Se știe că mariajele de la Hollywood sunt, de obicei, foarte scurte, însă unele cupluri de abia au reușit să treacă de ceremonie. Câteva vedete celebre s-au căsătorit în Las Vegas, astfel că nunțile lor au fost anulate ușor, în timp ce altele s-au căsătorit neoficial pe plaje tropicale, uniunea fiind ușor de uitat.

Căsniciile lor au fost atât de scurte, încât oamenii au și uitat că aceștia au ajuns odată în fața ofițerului stării civile sau a altarului.

Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor

Dragostea vine și pleacă, mai ales pentru unele vedete care se lasă ușor amețite de aburii iubirii. Au ajuns la altar crezând că vor rămâne împreună până ce moartea îi va despărți, însă au ajuns mai repede decât s-ar fi gândit în fața notarului pentru a semna actele de divorț.

Printre celebritățile care au avut căsnicii scurte se numără Carmen Electra, Britney Spears, Nicolas Cage și Renee Zellweger. Cu toții au plecat la drum alături de persoanele cu care credeau că vor trăi o frumoasă poveste de dragoste, dar au ajuns rapid la separare.

Britney Spears și Jason Alexander

Britney Spears și Jason Alexander erau prieteni din copilărie. Cei doi s-au căsătorit în anul 2004, într-o capelă din Las Vegas, însă căsnicia lor a durat 55 de ore înainte de a fi anulată. Artista și bărbatul au crescut împreună în Kentwood, Lousiana.

S-au căsătorit pe când aveau doar 22 de ani, dar mariajul lor a fost rapid anulat printr-o petiție înaintată de Britney, care susținea că nu își înțelege propriile acțiuni.

Citește și: Cum arată acum Vivienne, fiica pe care Angelina Jolie o are cu Brad Pitt. Adolescenta nu pune preț pe haine

Citește și: Pippa Middleton s-a mutat din conacul de 17 milioane de lire sterline. Unde locuiește acum sora lui Kate

Carmen Electra și Dennis Rodman

Carmen Electra și Dennis Rodman și-au început relația în 1998. S-au căsătorit în luna noiembrie a aceluiaș an, însă Rodman a depus actele pentru anularea căsniciei după doar 9 zile. Cei doi s-au împăcat o lună mai târziu, înainte de a finaliza divorțul în anul 1999.

Cuplul a decis să se căsătorească într-o capelă din Las Vegas la 6:30 dimineața, pe 14 noiembrie. După ce a fost refuzați în cinci locuri, în cele din urmă au găsit pe cineva dispus să îi cunune la prima oră a dimineții.

După ce au petrecut nouă zile ca soț și soție, baschetbalistul a cerut anularea mariajului. Motivul? Nu a fost în toate facultățile mintale pe parcursul ceremoniei.

Dennis Hopper și Michelle Phillips

Căsătoria lui Dennis Hopper cu cea de-a doua soție, Michelle Phillips, a durat doar opt zile, pe fondul zvonurilor că ea l-a părăsit din cauza „cererilor sale nefirești de sex”, potrivit Mirror.co.uk.

Actorul s-a însurat cu Michelle pe data de 31 octombrie 1970 și au divorțat după opt zile, pe 8 noiembrie 1970, în Taos, New Mexico.

Artista a fost cea care a depus actele de divorț, aceasta refuzând să vorbească despre scurta sa căsnicie. Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, ea a numit ceea ce s-a întâmplat ca fiind „chinuitor” și a recunoscut că a fugit înapoi la Los Angeles unde a cerut divorțul.

Despre motivul încheierii acestei căsnicii s-a spus că ar fi fost „cerințele sexuale nefirești” ale actorului.

Ali Landry și Mario Lopez

Mario Lopez a fost însurat cu actrița Ali Landry pentru doar două săptămâni. Căsnicia lor ar fi avut, poate, succes, dacă bărbatul nu și-ar fi înșelat soția la petrecerea burlacilor.

Cei doi au format un cuplu timp de șase ani înainte de a ajunge în fața altarului, în aprilie 2004. Căsătoria lor a fost anulată după 14 zile, când Mario a recunoscut în timpul unui show televizat că a înșelat-o pe Ali în timpul petrecerii burlacilor, cu câteva zile înainte de nuntă.

Citește și: Jack Osbourne s-a căsătorit pentru a doua oară. Fiul lui Ozzy Osbourne are patru fetițe

Citește și: Dragostea la care râvnește Shakira, după despărțirea de Gerard Piqué: „Am crezut în ‘până când moartea ne va despărți’ ”

Tracey Edmonds și Eddie Murphy

În timp ce căsătoria lor nu era legală din punct de vedere tehnic în Statele Unite, cei doi au făcut, de fapt, schimb de jurăminte și inele, făcând căsnicia lor destul de oficială. În ciuda faptului că cei doi păreau extrem de îndrăgostiți, lucrurile s-au schimbat destul de repede, întrucât Tracey a cerut divorțul 14 zile mai târziu.

Actorul și producătoarea au făcut schimb de jurăminte în Bora Bora, dar mariajul lor a ajuns la final mai repede decât s-au gândit. Cei doi nu au vrut să dezvăluie motivul care a stat la baza separării și au declarat că au decis să rămână prieteni.

Axl Rose și Erin Everly

După cum știu mulți fani Guns N’ Roses, Erin Everly a fost fata prezentată în videoclipul „Sweet Child O’ Mine”. Erin Everly a fost, de asemenea, iubita și prima soție a lui Axl Rose, deși au fost căsătoriți doar pentru o perioadă scurtă de timp.

La patru ani de când a început relația lor, cei doi au decis să se căsătorească și au făcut pasul cel mare pe 28 aprilie 1990. Aceștia au făcut schimb de jurăminte în timpul unei ceremonii de nuntă care a avut loc la Cupidon’s Wedding Chapel din Las Vegas. Deși se spune că Axl Rose ar fi dorit anularea căsătoriei după doar 48 de ore, au mai rămas o perioadă împreună.

La patru luni de la nuntă, Erin Everly a pierdut o sarcină, ceea ce a dus la deteriorarea relației lor. În cele din urmă, căsnicia lor s-a destrămat la 10 luni de la nunta din Las Vegas.

Drew Barrymore și Jeremy Thomas

Niciuna dintre căsniciile lui Drew Barrymore nu a durat foarte mult, însă cea cu Jeremy Thomas a fost cea mai scurtă.

Pe când avea doar 19 ani, actrița s-a măritat cu Thomas, un proprietar de bar în vârstă de 31 de ani, iar căsnicia lor a durat doar 19 zile.

Cei doi s-au cunoscut într-un bar din Los Angeles, unde Barrymore era client fidel și au început rapid să iasă la întâlniri. După doar șase săptămâni, au decis să se căsătorească, crezând că au întâlnit dragostea vieții lor.

Decizia a fost luată într-o dimineață, în jurul orei 4:00, în timp ce se aflau la petrecerea unui prieten. După doar o oră și jumătate, erau deja căsătoriți.

Cei doi urmau să meargă împreună în luna de miere, în Hawaii, însă actrița a decis să meargă singură, fără soțul ei. Aflată în camera de hotel, aceasta l-a sunat pe Jeremy și i-a spus că relația lor s-a încheiat. La scurt timp, Drew Barrymore a înainte actele de divorț, susținând că bărbatul s-a însurat cu ea doar pentru banii ei și viză.

Kim Kardashian și Kris Humphries

Deși au fost practic căsătoriți din 2011 până în 2013, Kim Kardashian și Kris Humphries s-au despărțit după 72 de zile de mariaj. În august 2011, nunta lor a fost transmisă de posturile de televiziune, în cadrul unui program special intitulat: „Nunta de vis a lui Kim: Un eveniment Kardashian”.

Totuși, până în octombrie 2011, relația lor era deja de domeniul trecutului, iar Kim depusese actele de divorț, aceasta citând în actele deouse la tribunal „diferențe ireconciliabiie”.

Pe de altă parte, Kris a depus și el o cerere de anulare, în care cita „fraudă”.

Nicolas Cage și Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, a fost măritată cu actorul Nicolas Cage. Cei doi s-au cunoscut în anul 2000, iar după o relație cu mai multe suișuri și coborâșuri, cei doi au decis să se căsătorească, în anul 2002, în cadrul unei ceremonii fastuoase.

Cum existau probleme în paradis încă dinainte de a ajunge în fața altarului, nu este de mirare că au ajuns rapid la divorț.

Lisa Marie și Nicolas Cage au fost căsătoriți timp de 107 zile înainte ca fiica lui Elvis Presley să ceară divorțul, spunând că este „o mare greșeală”.

Jennifer Lopez și Chris Judd

Jennifer Lopez și Chris Judd s-au cunoscut în anul 2000, pe platourile de filmare ale videoclipului „Love Don’t Cost a Thing”. În martie 2001, cei doi au făcut publică relația, iar în luna iunie a aceluiași an, dansatorul a cerut-o de soție.

În septembrie 2001, cei doi s-au căsătorit în secret, la o reședință privată din Calabasas. Deși lucrurile păreau să meargă bine întrei ei, cuplul a divorțat după 170 de zile de la marele „Da”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini cu vedetele care au avut cele mai scurte căsnicii

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton