Cele mai frumoase cereri în căsătorie ale vedetelor. Cum și-au surprins iubitele Smiley, Radu Vâlcan sau Pavel Bartoș

.

Ziua nunții este cea mai frumoasă zi pentru orice femeie, însă momentul cererii în căsătorie de către partener este unul la care fiecare tânără visează, fie ea celebră sau nu. Și cum vedetele se află mereu sub lupa publicului, acestea își doresc să impresioneze și mai mult. Iată care sunt cele mai frumoase cereri în căsătorie ale vedetelor.

Mulți domni din lumea mondenă au ales să nu facă mare vâlvă atunci când și-au cerut iubitele în căsătorie, astfel că a durat o vreme până ce s-a aflat cum a avut loc evenimentul.

Cele mai frumoase cereri în căsătorie ale vedetelor

Smiley, Pavel Bartoș, Radu Vâlcan și Cosmin Seleși sunt doar câțiva dintre cei care au ales să se bucure în intimitatea lor de momentul în care au ales să le ofere iubitelor lor inelul și să le pună marea întrebare. După o perioadă, doamnele sau chiar domnii au povestit cum a avut loc cererea în căsătorie, spre încântarea fanilor lor.

Au existat, însă, și bărbați care și-au dorit ca momentul să fie unul memorabil, astfel că cererea a fost făcută în public, sub ropote de aplauze, cum este cazul lui Dan Badea sau al lui Vlad Gherman.

Smiley și Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol s-au logodit în anul 2021, dar cei doi au ales să păsreze secretul până în momentul în care deja aveau organizată nunta. Fosta prezentatoare și artistul au povestit cum s-au petrecut lucrurile. Potrivit fanilor aceasta a fost una dintre cele mai frumoase cereri în căsătorie.

„Era într-o seară normală de familie, noi trei, pregăteam baia fiicei noastre, spălam cada și eram plină de spumă și Andrei se juca cu Josephine în dormitor și m-a strigat. Am ieșit din baie cu mâinile pline de spume și mă uitam la ei, iar Josephine avea o cutiuță în mână și Andrei a început să spună ceva, dar n-am auzit începutul că mă întrebam de unde a luat cutia, rodea la ea. Nu mi-am dat seama că e o cutie care ascunde un inel. L-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față”, a povestit Gina Pistol.

Pe de altă parte, Smiley a dezvăluit că de mult își dorea să facă pasul cel mare, dinainte ca Gina să rămână însărcinată cu fetița lor, Josephine.

„Momentul acesta îl aveam în cap de mult timp, chiar înainte să aflu că este gravidă. Ea nu știa. Se petrec multe lucruri în capul meu de nu știe nimeni. M-am gândit la foarte multe variante. Puteam să fac așa cu artificii, cu prieteni, ca-n filme… și cumva m-am gândit că trebuie să fie un moment al nostru cu care suntem obișnuiți. Mi-am dat seama că cererea în căsătorie trebuie să fie una normală, la noi în casă, cu fiica noastră. Am avut inelul ascuns în casă. Fiica noastră este extrem de simpatică și am zis că na… Josephine avea 8-9 luni. (…) Nu mă așteptam ca Gina să fie plină de spume la propriu. Eu m-am pregătit, cum formulez. Nu am știut că ea nu a auzit. Nu mai știu ce i-am zis”, a spus Smiley.

Radu Vâlcan și Adela Popescu

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc și, deși sunt împreună de 13 ani, nu mulți știu cum îndrăgitul actor a cerut-o de soție pe cea care i-a dăruit trei băieți.

„E prea frumos inelul pe care l-am primit ca să nu mă laud cu el. Plus că sigur cineva l-ar fi văzut şi ar fi scris despre asta într-un mod eronat, poate. Aşa că, dragii mei, vreau să aflaţi de la mine. Am spus „DA” din toată inima! Într-o zi frumoasă de toamnă, în orașul în care am ieşit pe ascuns pentru prima dată împreună, la restaurantul la care am băut primul pahar cu vin ca un cuplu. Suntem fericiţi şi am vrut să ştiţi. Poate într-o zi o să vă spun toată povestea săptămânii de dinaintea momentului care este absolut savuroasă, credeţi-mă! Staţi să-mi treacă euforia şi mă pun pe scris”, povestea îndrăgita actriță după ce a acceptat să se mărite cu Radu Vâlcan.

În prezent, cei doi au o familie fericită, formată din cinci membri: Adela, Radu, Alexandru, Andrei și Adrian.

Citește și: Care sunt cele mai scumpe inele de logodnă din lume. Grace Kelly a avut cea mai prețioasă bijuterie

Citește și: Victoria Beckham, colecție impresionantă de inele de logodnă. Cât valorează cele 15 bijuterii primite de la David Beckham

Ana Baniciu și Edy Kovacs

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit în urmă cu o lună, nunta lor fiind una mai neconvențională. Artista a povestit că au ales să renunțe la tradiții și să se bucure de eveniment. Dar cum a venit cererea în căsătorie? Mulți au vrut să știe cum i-a oferit Edy inelul de logodnă partenerei sale.

Evenimentul a avut loc în Positano, în timpul unei vacanțe.

„Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită. Te iubesc, Edy, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer vă zic”, a scris cântăreața pe Instagram după ce a primit inelul de logodnă.

Cei doi au ales și o lună de miere mai aparte, astfel că au plecat în Israel alături de Raluka, cea mai bună prietenă a Anei. Doar că distracția lor a fost întreruptă de războiul care a izbucnit pe data de 7 octombrie.

Citește și: De ce a fost Aris Eram, fiul Andreei Esca, exmatriculat din liceu. „Mama când o să vadă o să zică «De ce ai spus asta?»”

Citește și: Aura Urziceanu ar fi ajuns într-un azil, unde condițiile sunt „greu de imaginat”. „Irinel Columbeanu trăiește într-un palat!”

Vlad Gherman, cerere în căsătorie ca-n filme

Vlad Gherman a vrut să își strige dragostea în văzul tuturor și a surprins-o pe Oana Moșneagu cu una dintre cele mai frumoase cereri în căsătorie. Cei doi au jucat împreună în piesa „Îmblânzirea Scorpiei” la Palatul Mogoșoaia când, la finalul spectacolului, actorul a scos inelul.

Vlad a îngenuncheat în fața iubitei sale și a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui. Vizibil emoționată, actrița a spus „Da”.

„Celor care au fost martori aseară, vă mulțumim pentru explozia de energie și bucurie. Le mulțumim și prietenilor și familiei noastre că ne-au fost alături, cu ochi umezi și îmbrățișări strânse, la una din cele mai importante premiere din viața noastră, una care deschide o stagiune promisă pe viață. Vă iubim și vă mulțumim. Hai, Doamne ajută, să învățăm să ne iubim în fiecare zi”, a scris Oana Moșneagu pe rețelele de socializare după fericitul moment.

Pavel și Anca Bartoș

Pavel și Anca Bartoș sunt căsătoriți de aproape 20 de ani și au împreună trei fetițe. Deși formează un cuplu solid și au trecut împreună peste toate obstacolele, puțini sunt cei care știu cum a cerut-o simpaticul prezentator de soție pe cea care îi este alături la bine și la greu.

În urmă cu doi ani, actorul a povestit că a cerut-o pe Anca de soție în mod spontan, fără a face mare vâlvă. Pavel a mărturisit că și-ar fi dorit să pregătească o cerere mai aparte, însă de fiecare dată când s-a pregătit pentru ceva extraordinar planul nu a ieșit așa cum și-a dorit.

Cosmin și Irina Seleși

Au trecut peste 10 ani de când Cosmin Seleși a decis că vrea să își împartă viața cu Irina, cea care l-a cucerit la semafor și l-a invitat la un suc.

Simpaticul prezentator a fost cel care a povestit cum a cerut-o de soție pe Irina, precizând că totul a fost spontan, fără prea mari pregătiri. Mai mult, acesta nici nu a avut un inel de logodnă, ci a mers apoi cu iubita lui la magazin pentru a-și alege bijuteria.

„Știi cum am cerut-o pe Irina? Eram în garsoniera ”imensă” din Drumul Taberei. Venisem de la filmare, ne-am intersectat și i-am zis: ”Auzi, nu vrei să fii soția mea?”. Așa am simțit în momentul ăla. A zis: ”Ba da!”. Zic, n-am inel, am plecat la mall să-i iau inel. A ales inelul și apoi am mers la un restaurant libanez tot de la mall”, a povestit Cosmin Seleși în podcastul „Acasă la Măruță” realizat de Cătălin Măruță.

Maria Constantin, cerută în căsătorie în cadrul unei emisiuni televizate

Maria Constantin a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Robert Stoica, în timpul filmărilor pentru emisiunea „Splash! Vedete la apă”. Artista nu bănuia nimic din ceea ce plănuise cel care acum îi este soț.

După ce Maria a executat un salt spectaculos, Robert a îngenuncheat și a întrebat-o dacă și-ar dori să își petreacă tot restul vieții alături de el. Tot atunci, el i-a oferit inelul de logodnă și un buchet de trandafiri.

Răspunsul artistei a venit imediat, iar acesta a fost „Da”.

Pe 25 iulie 2023 cei doi au ajuns în fața ofițerului Stării Civile, dar și al altarului.

Dan Badea a cerut-o pe Mădălina de soție într-un cadru impresionant

Dan Badea a povestit în podcastul lui Horia Brenciu cum a cerut-o de soție pe iubita lui, Mădălina, cea care i-a dăruit și un fiu.

„I-am făcut surpriză și i-am dat unui ospătar (n.r. telefonul). Era un ospătar cred că mexican și i-am zis: „ține telefonul și nu faci nimic”. I-am dat eu pe filmare. Și i-am zis lui Mădă, hai să facem și noi o poză. Să facem și noi o poză aici, cu fântânile. A văzut că ăla tot venea cam prea aproape pentru o poză, dar nu a zis nimic. Imediat, cum au început fântânile, m-am pus într-un genunchi și nici nu știu dacă am întrebat-o ceva că ea a zis „Da”, în toată nebunia aia. Era o terasă destul de micuță, dar erau niște oameni foarte mișto care, când a zis da, au aplaudat”, a povestit comediantul în podcastul „Lucruri simple”.

Denisa Trofin cerută în căsnicie de Cosmin Nistor, cu ajutorul unei suzete

Denisa Trofin era însărcinată în momentul în care Cosmin Nistor a cerut-o de soție. Iar momentul a fost unul cu adevărat special, ținând cont de faptul că cei doi se aflau la munte, pe cele mai înalte culmi, când bărbatul i-a oferit o suzetă roz pe care era așezat un inel.

Iar mesajul care stătea scris pe suzetă a făcut ca momentul să fie unul și mai special: „fii a mea”.

De atunci, artista și Cosmin s-au căsătorit, nașii lor de cununie fiind Theo Rose și Anghel Damian.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu cele 9 cupluri de vedete care au avut parte de cele mai frumoase cereri în căsătorie

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton