Cele mai frumoase apariții ale lui Kate Middleton la Trooping the Colour. Prințesa de Wales ar putea lipsi anul acesta

.

Familia regală britanică se va reuni pentru Trooping the Color sâmbătă, 15 iunie, însă sărbătoarea va arăta puțin diferit față de anii anteriori. Anul acesta va marca cel de-al doilea Trooping the Colour al Regelui Charles ca monarh după decesul Reginei Elisabeta a II-a. De asemenea, Kate Middleton s-ar putea să nu fie văzută la balconul Palatului Buckingham, pe fondul luptei sale cu cancerul.

Kate Middleton, marea absentă de la Trooping the Colour 2024?

Anul acesta, parada Trooping the Colour, care are loc în fiecare iunie, ca o sărbătoare publică a zilei de naștere a monarhului, va fi ușor diferit atât pentru familia regală britanică, cât și pentru susținătorii acesteia.

De-a lungul anilor, evenimentul i-a făcut pe mulți membri ai familiei regale să se alăture procesiunii, fie călare sau călătorind cu trăsura, înainte de a se aduna pe balconul Palatului Buckingham pentru a urmări o demonstrație a Royal Air Force.

Cu toate acestea, diverși membri ai familiei regale s-au confruntat cu probleme de sănătate – atât Kate Middleton, cât și Regele Charles au fost supuși unui tratament pentru cancer – așa că nu este clar cine va sta la balcon anul acesta.

Citește și: Kate Middleton, primul mesaj de când a anunțat că are cancer. Ce a transmis Prințesa de Wales: „Îmi pare foarte rău”

Citește și: Kate Middleton, văzută pentru prima dată în public, după ce a anunțat că suferă de cancer

Pe de altă parte, Regele Charles a confirmat participarea la evenimentul organizat în onoarea sa, în timp ce despre Kate Middleton nu se știe nimic.

Prințesa de Wales, diagnosticată cu cancer

Pe fondul tratamentelor ei pentru cancer, publicul s-a întrebat dacă Trooping the Color va marca revenirea oficială a Prințesei de Wales la îndatoririle regale. Cu toate acestea, răspunsul rămâne încă neclar.

În martie, ea a dezvăluit că face chimioterapie preventivă. În ceea ce privește revenirea ei la îndatoririle publice, un purtător de cuvânt al palatului a spus: „Pribnțesa se va întoarce la îndatoririle oficiale atunci când va fi autorizată să facă acest lucru de către echipa ei medicală. Ea este bine dispusă și este concentrată pe recuperarea completă”.

Înaintea evenimentului, Prințesa de Wales a lipsit în mod deosebit de la o repetiție majoră pentru Trooping the Colour.

Citește și: Prințul William, noi detalii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton: „I-ar fi plăcut să fie aici”

Citește și: Fotografie inedită cu Kate Middleton şi Prinţul William, înainte de diagnosticul de cancer. Cât de fericit era cuplul regal: „Amabili şi prietenoşi”

La scurt timp după, Gărzile Irlandeze au distribuit o scrisoare a Prințesei de Wales într-o postare pe X (fostul Twitter) sâmbătă, 8 iunie, în care ea a scris despre „cât de mândră sunt de întregul regiment înainte de Revizuirea Colonelului și Trooping the Colour.”

„A fi colonelul vostru rămâne o mare onoare și îmi pare foarte rău că nu pot primi salutul la Revista Colonelului din acest an. Vă rog să îmi transmiteți scuzele întregului regiment, dar sper să pot reprezenta din nou, foarte curând”, a scris Kate Middleton în scrisoare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum a apărut Kate Middleton la Trooping the Colour, de-a lungul anilor

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton