Sebastian Stan – cel mai hot român de la Hollywood

.

Sebastian Stan, actorul născut în Constanța în 1982 este singurul român de la Hollywood care joacă rolul unui super erou.

Sebastian în rolul Winter Soldier

A photo posted by @imsebastianstan on

Sebastian s-a mutat din România pe când avea doar 8 ani. La 12 ani a ajuns la New York. Începe să studieze actoria la Facultatea de Arte Mason Gross și petrece un an la Shakespeare’s Globe Theater din Londra.

Deși, a devenit cu adevărat cunoscut jucând rolul secundar, Bucky Barnes – The Winter Soldier în filmele Marvel, Sebastian Stan a mai jucat în seriale celebre “Gossip Girl”, “Once Upon a Time”, “Law and Order”, dar și în filme ”The Martian” sau “The Black Swan”.

Sebastian Stan la filmările filmului Marțianul

A photo posted by @imsebastianstan on

Sebastian Stan încă îți vizitează bunica aflată încă în Romania, încă vorbește limba română (lucru demonstrat în filmul Captain America:Civil War) și este mândru de originile sale.

Stan s-a evidențiat la Hollywood și prin relațiile sale cu actrițe frumoase, de succes: Leighton Meester, Dianna Agron, Jennifer Morrison sau Margarita Levieva.

Sebastian Stan flirtând pe românește cu Sharon Stone

În mod cert, pe Sebastian Stan îl așteaptă o carieră înfloritoare la Hollywood. A semnat un contract de 9 filme cu Marvel, așa că îl vom vedea și în următorii ani jucând rol de supererou.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton