Obiectul pe care Andrei de la Insula Iubirii l-a scăpat din buzunar şi care arată în ce stadiu al relaţiei se află cu Diandra. Ceartă aprinsă între cei doi

.

Andrei Rotaru a fost rapid cucerit de ispita Diandra încă din momentul în care a pășit în vila băieților, la Insula Iubirii. Deși primele zile au fost doar lapte și miere și cei doi s-au lăsat pradă sentimentelor, prima ceartă a izbucnit între cei doi pe fondul geloziei bărbatului. Mai mult, în ediția de marți seară, bărbatul a scăpat un obiect din buzunar, pe care a încercat să-l ascundă repede de ochii celorlalți.

Andrei Rotaru și Diandra, prima ceartă la Insula Iubirii

Andrei Rotaru pare să fi uitat complet de soția lui, Cristina, care privește cu tristețe fiecare gest pe care soțul ei îl face față de Diandra. Concurentul s-ar fi îndrăgostit atât de tare de ispită, încât s-a lăsat cuprins de gelozie în momentul în care femeia și un alt concurent și-au aruncat câte o privire.

Cei doi se comportă ca un cuplu și petrec majoritatea timpului împreună. Însă Andrei a fost deranjat de un gest al ispitei, astfel că între ei a avut loc o primă discuție aprinsă.

„Încă o dată”, i-a șoptit Andrei ispitei când erau doar ei doi.

„Ce încă o dată?”, a întrebat ea.

„Nimic, dar asta faci tot timpul”, a adăugat soțul Cristinei.

Mai târziu, cei doi au vorbit despre ceea ce l-a deranjat pe Andrei.

„Cer prea mult, am înțeles”, a afirmat bărbatul.

Citește și: Cum şi-a motivat Cristina Rotaru de la „Insula Iubirii” reacţiile de pe parcursul emisiunii: „Nu sunt atât de lipsită de orgoliu”

Citește și: Imagini cu Maria Covasa de la Insula Iubirii, după ce ar fi fost bătută cu bestialitate de iubitul ei, Daniel Ungureanu. S-au despărţit după emisiune

Citește și: Cum arată casa lui Marcel Andrei de la Insula Iubirii. Ispita are o vilă cu piscină, saună și jacuzzi

Citește și: Cum arată iubita ispitei Marcel Andrei de la Insula Iubirii. S-au cunoscut după încheierea filmărilor

De la ce a pornit cearta

La testimoniale, Diandra a explicat de unde a pornit cearta. Potrivit ispitei, Andrei a fost gelos pe un schimb de priviri dintre ea și Cornel.

„Pentru prima dată am simțit un sentiment de gelozie din partea lui, legat de cineva din casă, nu vreau să dau nume neapărat. Când eram în bucătărie, la un moment dat, m-am dus cu Andrei să mânânce și stăteam unul în fața celuilalt și persoana respectivă era lângă noi. Și a venit la un moment dat și mi-a aruncat o privire respectivul și m-am uitat și eu către el și Andrei a înțeles ca și cum ne-am zâmbit și cumva că mi-o caut și eu cu lumânarea”, a explicat Diandra.

„El se uita la mine, aștepta să îi confirm sau să îi infirm. Eu nu simt nevoia să mă justific sau să mă scuz, că asta ar însemna să mă simt vinovată de ceva. Mai tare s-a enervat atunci. El a luat-o ca și cum îl fac pe el să pară cel care își închipuie chestii, dar și că are o gelozie nefondată. Mie așa mi s-a și părut, oricum”, a mai spus ispita.

Foarte supărat, Andrei a ales să se ridice și să plece de lângă Diandra, care i-a oferit și câteva sfaturi cu privire la gelozia lui.

„Mie mi-a lăsat un gust amar și greu de digerat reacția lui”, a mai spus Diandra.

La rândul lui, la testimoniale, Andrei a mărturisit că simte că va pleca singur din emisiune: „O să ajung la concluzia că o să plec singur de aici”.

Obiectul care i-a căzut din buzunar lui Andrei. Cornel a văzut tot

După ce apele s-au liniștit, Andrei și Diandra au petrecut din nou noaptea împreună, în camera concurentului, după care și-au petrecut dimineața împreună, pe plajă.

„E mișto, da. Și nu e iubirea aia de la 15 ani. De ce? Vreau să explic și chestia asta. Nu sunt pur și simplu îndrăgostit sau vreau să fac sex sau să ating pe cineva. Nu am nevoie de chestiile astea. Eu pur și simplu sunt doar minunat prin prezență, prin ceea ce se întâmplă la nivel psihic și sunt deja fericit”, a ținut să explice soțul Cristinei la tensimoniale.

„Există o atracție sexuală mare între noi. Ceea ce e un lucru bun. Pentru că era culmea să fim compatibili pe toate părțile și nu pe partea asta”, a afirmat Diandra.

Iar lucrurile în relația lor par să fi avansat. Cornel i-a povestit ispitei Loredana că a văzut cum lui Andrei i-a căzut din buzunar un prezervativ în timp ce făcea abdomene pe șezlong.

„Îți zic eu 100% că nu numai sărut. Azi-dimineață era pe șezlong, să facă abdomene, dar rămâne între noi. Făcea abdomene și i-a ieșit din buzunar un prezervativ distrus. Înțelegi?”, a spus Cornel.

„Andrei și Diandra, cuplul sezonului 8. O mare iubire care se va trasforma într-un coșmar al vieții pentru Diandra”, a spus Loredana la testimoniale.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andrei și Diandra la Insula Iubirii

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton