Ce veste a primit Aurel Pădureanu, la trei ani de la moartea Corneliei Catanga: „Asta e viaţa”

.

Chiar dacă au trecut mai bine de trei ani de la moartea regretatei Cornelia Catanga, soţul acesteia, Aurel Pădureanu încă trăieşte cu durerea pierderii sufletului său pereche, însă vestea pe care a primit-o recent i-a mai adus un strop de speranţă în viaţă.

Vestea primită de Aurel Pădureanu, la trei ani de la decesul Corneliei Catanga

Cornelia Catanga s-a stins din viaţă la sfârşitul lunii martie 2021, iar pentru că existau restricţii din cauza pandemiei de coronavirus, Aurel Pădureanu nu şi-a putut lua rămas bun aşa cum ar fi trebuit. Artistul a declarat pentru cancan.ro că şi-a petrecut Sărbătorile Pascale alături de apropiaţi, iar bucatele au fost pregătite de sora sa şi de fosta parteneră din prima căsătorie. Chiar şi alături de cei dragi, durerea pricinuită de moartea Corneliei Catanga încă este prezentă, dar s-a resemnat cu sentimentul de neputinţă.

Durerea persistă deocamdată în sufletul meu, dar asta e viața. Știu că nu am cum să o mai aduc înapoi. De Paște am stat acasă, cu copiii mei. Băiatul e în țară. Soția lui e plecată, fiind cetățean american. Mi-a gătit sora mea. Dar și mama copiilor mei din prima căsătorie. A doua zi am fost invitat la un prieten. Am depănat amintiri la masă”, a mărturisit Aurel Pădureanu pentru cancan.ro.

Citeşte şi:  „I-am îndeplinit dorința, acum sigur e fericită!” De ce a dezgropat-o Aurel Pădureanu pe Cornelia Catanga la un an de la deces

Citeşte şi: Cornelia Catanga și-ar fi prevestit moartea. Ce ar fi spus cu câteva săptămâni înainte de deces

În tornada de sentimente apăsătoare, Aurel Pădureanu a primit o veste care a reuşit să mai aline durerea pierderii sufletului său pereche. Fiul său, Alexandru, şi nora lui, Alina, vor deveni părinţi pentru prima dată şi vor da naştere unei fetiţe. Potrivit declaraţiilor artistului, cei doi au decis ca fetiţa lor să poarte numele bunicii: Cornelia, după ce viitorul bunic a făcut propunerea ca acesta să fie unul din prenumele nepoatei.

De ce Cornelia Catanga a fost dezgropată la un an de la înmormântare

Cornelia Catanga a murit pe data de 26 martie 2021 de COVID-19. Din cauza restricţiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus, trupul neînsufleţit al artistei a fost înmormântat într-un sicriu, direct în pământ.

La un an distanţă, după ridicarea tuturor restricţiilor, Aurel Pădureanu şi fiul lor, Alexandru, au strâns suma impresionantă de 8.500 de euro şi i-au construit un cavou cântăreţei, în ciuda faptului că aveau probleme financiare.

Citeşte şi: Aurel Pădureanu, apel către prieteni. Nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catangă

„Mă bucur că am reușit să îi fac Corneliei mormântul, să fie așa cum merită o mare artistă cum a fost ea. I-am îndeplinit ultima dorință. Acum are un loc de veci așa cum și-ar fi dorit. Dacă a murit în condițiile acelea și a fost îngropată în condițiile de atunci cu COVID-ul, măcar atâta satisfacție să am. Conform protocolului COVID-19, am fost obligat să o îngrop ca pe un câine, într-un sac. I-am pus atunci hainele de înmormântare lângă ea. Acum, sicriul nu mai este direct pe pământ, ci pe beton. Am făcut acolo două cripte. Cornelia avea fobie de insecte și nu voia să fie înmormântată direct în pământ. Și nu mai spun cât pământ s-a scos de pe ea, din groapă. Am dezgropat-o în martie, să-i pot face lucrarea de la mormânt!” – a spus, la momentul acela, Aurel Pădureanu pentru fanatik.ro.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton