Ce transformare de look! Shiloh Jolie-Pitt, copia fidelă a celebrului ei tată, Brad Pitt

.

Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt uimește cu noul său look. Tânăra de 17 ani a suferit o transformare radicală. Shiloh Jolie-Pitt nu mai poartă părul lung, s-a tuns periuță și și-a vopsit părul roz, iar acum seamănă perfect cu celebrul ei tată, nimeni altul decât Brad Pitt.

La un moment dat chiar s-a vehiculat că Shiloh vrea să facă schimbare de sex, iar asta pentru că are convingerea că s-ar simți mai bine de partea cealaltă a baricadei. Ea a fost surprinsă, zilele trecute, în timp ce lua prânzul cu o prietenă la Erewhon din Studio City, California, luni.

Shiloh îl copiază pe Brad Pitt?

Shiloh era foarte bine dispusă, așa că discuția dintre cele a fost condimentată și cu câteva reprize de râs. La plecare, fiica Angelinei Jolie și-a strâns prietena în brațe, semn că prețuiește foarte mult această relație. Adolescenta a optat pentru o ținută lejeră la această ieșire. Ea purta un tricou negru, pantaloni scurți din blugi și adidași.

Citeşte și: Cum arată casa de vacanță a lui Brad Pitt. Valorează 20 milioane dolari și este un adevărat paradis

Citeşte și: Cine este Ines de Ramon, noua iubită a lui Brad Pitt. Este cu 29 de ani mai tânără decât el

Citeşte și: Brad Pitt, unul din cei mai generoși actori. Gestul uimitor făcut pentru vecinul lui de 105 ani

Brad Pitt e mândru de Shiloh și de evoluția ei

Anul trecut, Pitt a vorbit despre Shiloh la premiera filmului său „Bullet Train”, care a avut loc la Los Angeles.

Actorul și-a exprimat mândria după ce un videoclip cu adolescenta care dansează pe piesa „Vegas” a devenit viral. Brad Pitt a a mărturisit pentru „Entertainment Tonight că a avut lacrimi în ochi când a privit-o și a adăugat că „este foarte frumoasă”.

Brad Pitt, în vârstă de 59 de ani, a recunoscut, de asemenea, că nu are nicio idee de unde știe Shiloh să danseze atât de bine și pe cine a moștenit, pentru că el are două picioare stângi.

Citeşte și: Primele imagini cu Brad Pitt și noua iubită. „E drăguță, amuzantă și energică! Îi place să petreacă timp cu ea”

Brad Pitt și Angelina Jolie, părinți pentru șase copii

Pitt îi mai are pe cu Maddox, 22 de ani, Pax, 19, Zahara, 18, și gemenii Knox și Vivienne, 15, cu fosta sa soție, Angelina Jolie.

Brad Pitt și Angelia Jolie s-au separat în 2016, dar s-au despărțit oficial în 2019. Timp de mai mulți ani, ei au dus o luptă juridică pentru proprietatea franceză Château Miraval.

Astăzi, starul are o relație cu Ines de Ramon, care a fost fotografiată purtând un colier cu inițiala „B” .

Angelina Jolie și-a luat fiica în echipă

Între timp, Jolie, în vârstă de 48 de ani, și-a angajat fiica cea mică, Vivienne, ca asistentă la viitoarea sa producție de pe Broadway „The Outsiders”.

„Viv îmi amintește de mama mea. Ea nu caută să fie în centrul atenției, ci un sprijin pentru alți creatori”, a spus actrița. „Este foarte atentă și serioasă la teatru și lucrează din greu”, a adăugat Jolie.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton