Ce surprize pregătesc concurenții din semifinala „Românii au talent”. Unul dintre ei vrea să-l impresioneze pe Andi Moisescu | EXCLUSIV

.

Au mai rămas doar câteva ore până la momentul în care Pavel Bartoș și Smiley vor da startul primei semifinale din sezonul #14fenomen „Românii au talent”! După ce sute de concurenți s-au prezentat în fața juraților cu emoții și momente incredibile, 24 s-au calificat în această etapă a show-ului. Primii 12 vor veni în fața celor de acasă vinerea aceasta, de la 20:30, live, la PRO TV și pe VOYO.

Ce surprize pregătesc concurenții din semifinala „Românii au talent”, în această seară? Iată ce ne-au declarat cei 12 concurenți care vor păși astăzi pe scena show-ului de la Pro TV!

Cine sunt cei 12 concurenți din semifinala „Românii au talent”

Despre cât de mult au muncit pentru această etapă și ce surprize pregătesc, am discutat în exclusivitate cu fiecare dintre concurenții serii de vineri.

Aș spune că mă pregătesc foarte mult, mă concentrez și sunt foarte emoționată, ca să fiu sinceră. Cred că asta e un lucru bun deoarece sunt entuziasmată să fiu pe scenă”, ne-a spus Senayet.

Aniela a studiat foarte mult textul: „M-am pregătit destul de mult pentru că textul trebuie să fie bine învățat. Și emoții, normal că am, dar cred că le voi depăși, ca de fiecare dată, atunci când voi urca pe scenă”.

„Dacă Andi Moisescu mi-a acordat golden buzz, am conștientizat ce a vrut să spună el când m-a numit «fenomen»”

Emanuel este emoționat și vrea să-l impresioneze pe Andi Moisescu care a spus despre el că este un „fenomen”. „În primul rând, m-am pregătit, dar mi-am adaptat puțin conceptul înaintea semifinalei. Dacă Andi Moisescu mi-a acordat golden buzz, am conștientizat ce a vrut să spună el când m-a numit „fenomen”. Și vreau să arăt ce pot face și într-un timp scurt. Poate chiar ceva mai puternic decât ce am pregătit eu timp de 6 luni”, spune el.

Lae spune că e foarte bine antrenat, în timp ce Karlos recunoaște că are mari emoții. „Referitor la pregătirea cascadelor, eu pregătesc necesarul (mașina, structura de rezistență, recuzita de care am nevoie) și în rest sunt antrenat de-o viață. Sentimentele sunt unele pe care le transmit publicului – unele de bucurie, de poftă de a realiza ceea ce mi-am propus și pentru că sunt în proiectul ăsta atât de măreț, vreau să fie cu brio și să reprezint meseria cu brio”, spune Lae.

M-am pregătit foarte mult, încă de la prima etapă, totul a fost foarte intens. Am puține emoții, dar nu exagerate”, declara Karlos.

Citește și – Rareș Prisăcariu, câștigătorul sezonului 13 „Românii au talent”, își dorește să devină actor: „Fac cursuri de actorie și jurnalism”

Citește și – Membrii Ansamblului Hecenii, care au primit Golden Buzz de la Andra la Românii au talent, lăudați de Maia Sandu. „A fost pentru noi un colac de salvare”/ Exclusiv

Citește și – Românii au talent, ediția 15 martie. Muzică pastorală, acrobații și bellydance! „Făceau naveta de la stână și făceam repetiție” / Exclusiv

Citește și – Ana Maria Mărgean revine la Românii au talent. Câștigătoarea sezonului 11 va prezenta Fenomenul din culise!

Calisthenics, VAN și Maria Clara se numără prin concurenții din semifinala „Românii au talent”

Calisthenics: „Fiind din orașe diferite, repetițiile fizice au fost greu de realizat. Ne-am întâlnit pe servere de discord în fiecare seară și am creat partea teoretică. În rest, fiecare s-a antrenat individual. Iar în momentul în care ne-am văzut, am repetat momentul pe care-l veți vedea vinerea aceasta”.

VAN se antrenează zilnic: „Pentru momentul pe care urmează să-l am și performanța la care am ajuns, lucrez absolut zilnic, nu m-am oprit niciodată. Mă antrenez mereu. Nu a fost ceva strict pentru semifinală. Încerc să devin cu 1% mai bun în fiecare zi pentru că merg pe teoria: gândește-te că peste un an ești cu 365% mai bun”.

Maria Clara își dorește din tot sufletul să ajungă în finala Românii au Talent. „M-am pregătit foarte mult. Din toată inima îmi doresc să ajung în finală și fac totul să arăt ceea ce pot. Normal că am emoții, chiar și adulții au. Nu știu dacă momentul meu va fi foarte bun, dar sper să reușesc”, spune ea.

Eduard are mari emoții, și el, în timp ce Mia spune că a avut destul de puțin timp la dispoziție să pregătească piesa pentru semifinala Românii au Talent din această seară. „Din clipa în care am aflat că sunt semifinalist am început să mă pregătesc și o voi face până urc pe scenă. Am foarte mari emoții, sper să iasă totul cum trebuie și să fie bine”, spune Eduard.

„Sunt foarte emoționată pentru seara de vineri, e un mix, fiind live, cobza e un instrument antic și foarte sensibil la temperaturi”

„Am avut foarte puțin timp pentru a pregăti această piesă, dar prin muncă, având în vedere că am lucrat zi de zi, sper că vom avea un rezultat foarte frumos și tot ce am construit, nu va fi în zadar. Am emoții pentru că nu știu cum va fi – bine sau nu, dar sper că totul va fi doar pozitiv și sper că juriul și cei care ne privesc vor primi emoțiile mele”, declara Mia.  

Am muncit foarte mult, vreo trei săptămâni. Am emoții mari pentru că îmi doresc ca momentul meu să fie apreciat de cei care ne urmăresc”, spune Erica Popa.

Violeta are emoții mai ales pentru că instrumentul ei este sensibil la temperaturi, însă speră ca momentul ei din semifinală să fie unul așa cum și-l dorește. „De-a lungul anilor m-am pregătit, iar acum a trebuit să-mi las amprenta pe piesa pe care urmează să o cânt. Sunt foarte emoționată pentru seara de vineri, e un mix, fiind live, cobza e un instrument antic și foarte sensibil la temperaturi”, spune ea.

Câștigătorii Românii au talent din sezoanele anterioare

Emisiunea Românii au talent a ajuns la sezonul cu numărul 14. Premiul cel mare pentru care luptă concurenții este în valoare de 120.000 de euro, iar premiul de originalitate oferit valorează 10.000 de euro. Până acum finalele Românii au talent au fost câștigate de următorii concurenți:

  • Adrian Țuțu, câștigătorul sezonului 1
  • Cristian Gog, câștigătorul sezonului 2
  • Bruno Icobeț, câștigătorul sezonului 3
  • Formația Brio Sonores, câștigătorea sezonului 4
  • Speedcubing, câștigator sezonul 5
  • Laura Bretan, câștigătorea sezonului 6
  • Lorelai Moşneguţu, câștigătoarea sezonului 7
  • Emil Rengle, câștigătorul sezonului 8
  • Ana Maria Pantaze, câștigătoarea sezonului 9
  • Radu Palaniţă, câștigătorul sezonului 10
  • Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc care a câștigat sezonul 11
  • Darius Mabda, câștigătorul sezonului 12

Foto: PR Pro Tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton