Ce surpriză i-a făcut Prințul Harry lui Meghan Markle la cea de-a doua întâlnire: „A intrat purtând o rochie drăguță albastră”

.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au cunoscut în anul 2016, prin intermediul unor prieteni comuni. Dacă prina întâlnire a fost una pe nevăzute, aranjată de acești prieteni, la cea de-a doua ducele de Sussex i-a făcut o surpriză celei care avea să-i devină soție doi ani mai târziu.

Prințul Harry i-a făcut o surpriză „patriotică” la cea de-a doua întâlnire

Când Prințul Harry (39 ani) și Meghan Markle (42 ani) s-au cunoscut în vara anului 2016, prima lor întâlnire a mers atât de bine încât au aranjat să se revadă a doua zi, pe 4 iulie. Iar ducele de Sussex a decis să îi facă o surpriză „patriotică”, ținând cont că pe 4 iulie este sărbătorită Ziua Independenței în America.

În cartea sa de memorii, „Rezervă”, Prințul a scris: „Ea a intrat, purtând o rochie drăguță albastră, cu dungi albe. Era strălucitoare. M-am ridicat și am zis: „Am venit cu un cadou”. O cutie roz. I-an înmânat-o, ea a scuturat-o: „Ce e asta?”. A dechis cutia”.

„Brioșe. Roșii, albe și albastre, mai exact. În onoarea Zilei Independenței. Am zis ceva despre britanicii care au o viziune foarte diferită asupra Zilei Independenței față de americani, dar oh, bine”, a mai scris Harry în cartea sa.

Citește și: Designerul britanic care nu vrea să o îmbrace pe Meghan Markle: „Le prefer pe Kate și Camilla”

Citește și: Top 7 coafuri purtate de Meghan Markle de-a lungul anilor. Cum poţi să le recreezi în câţiva paşi

La acea vreme, Prințul Harry locuia în Marea Britanie, în timp ce Meghan, născută în California, stătea în Canada, unde filma la serialul Suits. Dar mezinul Regelui Charles a vrut să ofere un start corect acelei relații care s-a concretizat cu o căsătorie, doi ani mai târziu.

Ducele de Sussex își dorește cetățenie americană

La doi ani de la nuntă, Meghan Markle și Prințul Harry au decis să se retragă din rolurile lor regale. După ce au petrecut timp în insula Vancouver și apoi la reședința lui Tyler Perry din Los Angeles, Meghan și Prințul Harry și-au cumpărat o casă din California în cartierul Montecito din Santa Barbara. Ei locuiesc acolo de atunci cu copiii lor, Archie (5 ani) și Lilibet (3 ani).

Ducele de Sussex a fost intervievat de Will Reeve din Good Morning America în februarie, în timpul sărbătorii One Year to Go din Canada, organizată de Invictus Games, Vancouver Whistler 2025. Când Reeve a întrebat cum se bucură Harry de viața în California, prințul a spus că s-a gândit să devină cetățean american.

„Cetățenia americană este un gând care mi-a trecut prin minte, dar cu siguranță nu este o prioritate pentru mine în acest moment”, a afirmat el.

Citește și: Meghan Markle și-a schimbat numele pe certificatul de naștere al lui Archie. Ce apare la rubrica „mamă”

Citește și: Cum se înțeleg Kate Middleton și Prințul William, după diagosticul de cancer al Prințesei de Wales. Expert regal: „Este stânca ei”

Deși pare să își fi găsit liniștea în America, se pare că lui Harry îi este dor de Marea Britanie, unde s-a născut și a crescut.

Prietenul și make-up artistul lui Meghan, Daniel Martin, a spus anterior pentru People: „Harry și-a găsit cu siguranță atmosfera și este stabilit în California. Dar îi este dor de casă”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton