Ce studii are influencerița Ioana Grama? “Nu am făcut facultatea cu gândul că o să profesez în domeniu”/ Exclusiv

.

Ioana Grama se numără printre cei mai apreciați creatori de conținut, având peste jumătate de milion de oameni interesați de postările ei pe instagram. Activează în online de mai bine de 10 ani, iar această activitate nu este singura care îi aduce bani în cont. Din pandemie, creatoarea de conținut a demarat o afacere cu pijamale, care între timp s-a diversificat cu multe produse și care merge bine. Influencerul a explicat, pentru Unica.ro, de ce a refuzat propunerile primite de la diverse posturi de televiziune, cum se comportă cu angajații, dar și ce studii are. Vedeta nu a profesat niciodată în domeniu și nici nu are de gând să încerce o astfel de experiență.

Ce studii are Ioana Grama și de ce nu e tentată de televiziune

Ioana Grama face naveta de la Cluj la București, pentru a promova brandurile cu care își asociază imaginea. S-a obișnuit să vadă prin oraș panouri cu chipul ei, iar fiica ei, Ayana, e fericită când vede pozele cu mama ei. Bruneta are o fetiță din fosta căsnicie, care s-a încheiat cu un divorț în urmă cu câțiva ani. În prezent, trăiește o nouă poveste de dragoste, iar iubitul ei și Ayana se înțeleg bine.

Citește și: Ioana Grama, imagini inedite din bucătăria ei spectaculoasă. „Nu cred că mai are nimeni din România!”

Citește și: Vloggerița Ioana Grama și Alexandru Tăgurean s-au despărțit. Ce se va întâmpla cu fetița lor

Citește și: Ioana Grama își dorește să schimbe mentalitatea oamenilor

Ce studii are influencerița Ioana Grama? “Nu am făcut facultatea cu gândul că o să profesez în domeniu”/ Exclusiv

Deși are succes în mediul online, Ioana Grama nu face aroganțe de genul că nu poartă de mai multe ori o piesă vestimentară.

“Tot timpul dressingul meu e plin, haos, multe haine, dar n-am ce să fac. Îmi plac hainele. Nu am ajuns chiar acolo să le port doar o singură dată. Le port de câte ori am ocazia. Nu sunt genul care să nu poarte de două ori aceeași rochie la o nuntă. Rochiile îmi plac cel mai mult, pentru că-s foarte versatile și le poți combina super simplu, adică nu trebuie să te și gândești la alte itemuri, trebuie să te gândești doar la ce-ți iei în picioare și atât și e mai simplu”, ne-a spus ea.

După exemplul mamei sale, și Ayana are o garderobă variată și consistentă totodată. “Are și ea așa momente în care își dorește să poarte ceva anume, dar, în general, mă lasă pe mine să-i aleg, ceea ce mă bucură foarte mult. E pe stilul meu”, a completat Ioana Grama, semn că nu existe neconcordanțe între ele, iar micuța are încredere deplină în alegerile mamei sale.

În ceea ce privește activitatea din online, Ioana Grama se bazează pe ajutorul asistentei personale care este de fapt o bună prietenă de-ale ei, dar și pe o echipă de profesioniști în ceea ce privește conținutul video. Bruneta nu întâmpină dificultăți nici în vacanțe, unde fie iubitul ei, fie vreo prietenă realizează instantaneele, iar atunci când nu are pe nimeni în jur se descurcă singură.

“Se ocupă de poze persoana cu care sunt în vacanță. Nu-i greu să-mi faci o poză sau pot să pun telefonul pe trepied și să mă descurc singură”, ne-a spus Ioana Grama.

Ce studii are influencerița Ioana Grama? “Nu am făcut facultatea cu gândul că o să profesez în domeniu”/ Exclusiv

Pe lângă parteneriatele plătite pe care le are cu diverse branduri, Ioana Grama își promovează afacerea cu haine. A fost curajoasă în pandemie, când a investit peste 20.000 de euro.  În prezent, businessul merge bine, magazinul online având multe produse. “În pandemie a pornit, îmi doream să fac niște pijamale, niște haine de casă și am fost curajoasă și am pornit acest brand în pandemie și a mers foarte bine. Am ajuns la de toate. Dacă nu te implici în propria afacere, mai bine nu faci nimic”, este convinsă ea. Ioana Grama susține că își tratează angajații ca pe niște prieteni.

“Puțini sunt oamenii care chiar profesează în domeniile pe care le studiază”

În timp ce alte colege de-ale ei, creatoare de conținut, precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan sau Sânziana Negru, și-au crescut cota și datorită expunerii media în diverse reality-show-uri unde au fost concurente sau prezentatoare, Ioana Grama nu este tentată de astfel de colaborări.

“Am refuzat orice invitație de-a lungul timpului. Nu mă interesează, nu mă atrage, nu sunt făcută pentru asta. Este un stres în plus pentru mine și nu-mi aduce nimic benefic, părerea mea”, a spus, pentru Unica.ro, Ioana Grama.

Ioana Grama este absolventă de Geografie și recunoaște că nu a urmat această facultate cu un scop bine precis. “Am terminat Geografie, nu am profesat niciodată, călătoresc doar. Am făcut Geografia Turismului, dar nu am făcut-o cu gândul că o să profesez în domeniul ăsta neapărat. Puțini sunt oamenii care chiar profesează în domeniile pe care le studiază și sunt foarte norocoși de altfel, dar eu nu m-am gândit niciodată că o să fac ceva în sensul ăsta. Nu m-aș vedea făcând altceva niciodată”, ne-a spus ea.

Citește și: Ce relație are Flavia Mihășan cu mama și cu frații mai mici: „Suntem destul de diferiți ca temperament” / Exclusiv

Cum se menține Iulia Pârlea la 38 de ani și ce părere are despre intervențiile estetice: “Vreau să previn decât să tratez”/ Exclusiv

Trend alert: Vedete în alb. Inspiră-te din ținutele purtate de Inna, Alina Eremia și Adelina Pestrițu / Galerie foto

Oana Roman i-a făcut plângere penală lui Marius Elisei. „Acesta este un demers…” Ce acuze îi aduce

Sursa foto: Instagram  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton