Ce studii are, de fapt, Andra Măruță. În ce domeniu poate profesa: „Știu că acest moment va veni”

.

Andra Măruță este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. Piesele sale se aud pe toate posturile de radio, iar de când a devenit jurat la Românii au talent și Vocea României, a câștigat și mai mulți fani. Admiratorii acesteia s-au întrebat deseori ce studii are cântăreața și spre ce s-ar îndrepta dacă ar renunța la muzică.

Alexandra Irina Măruță, pe numele ei adevărat, s-a născut la Câmpia Turzii, pe 23 august 1986. Deși o bună perioadă de timp ea nu a vrut să se știe ce studii are, aceasta a dezvăluit, la un moment dat ce facultate a urmat și ce ar putea face, în cazul în care ar decide, la un moment dat, să lase în urmă industria muzicală.

Ce studii are Andra Măruță

Andra a reușit, de-a lungul anilor, să câștige aprecierea nu doar a oamenilor de rând, ci și a artiștilor. A avut colaborări cu nume mari din industria muzicală, iar prezența în unele dintre cele mai iubite show-uri de televiziune, precum Vocea României și Românii au Talent, au propulast-o în lumea media. În prezent, doar pe Instagram aceasta are peste 2.7 milioane de urmăritori, în timp ce pagina sa de Facebook este apreciată de peste 3.9 milioane internauți.

Andra a declarat, în urmă cu câțiva ani, că a absolvit Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universității Spiru Haret, astfel că ar putea oricând să devină profesoară.

„Acum am posibilitatea ca, într-o zi, să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică”, a afirmat artista după examenul de licență.

Citește și: “A fost o avalanșă care m-a copleșit, răutăți care m-au întristat”. Andra, reacție după ce fiica ei, Eva Măruță, a fost atacată pentru rolul din “Tati Part-Time”

Citește și: Raluca Bădulescu a împărțit internetul în două cu ultima ținută: „Arătați excelent, dar totuși aveți o vârstă” / „Vulgară”. Foto&Video

Înainte, soția lui Cătălin Măruță a urmat cursurile Liceului Economic ”A.D. Xenopol”.

Artista și-a început cariera muzicală la vârsta de 14 ani, când și-a lansat primul album.

„Cred că am știut dintotdeauna că vreau și pot să cânt. Părinții au observat devreme inclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul. Familia mi-a fost alături în fiecare pas de-a lungul carierei și asta m-a ajutat. M-am lansat în muzică la 14 ani, așa că, la vârsta la care prietenii mei se jucau pe afară, mergeau pe la petreceri sau în tabere și ieșeau la un suc, eu repetam sau mergeam la spectacole. Unii ar putea spune că mi-am sacrificat momente frumoase ale copilăriei, eu simt altfel însă. Munca de atunci m-a făcut să fiu Andra cea de azi”, se arată pe site-ul cântăreței, andra.ro.

Artista, surpriză de proporții la concertul lui Nikos Vertis

Andra a avut parte de o mare surpriză în momentul în care a mers la concertul lui Nikos Vertis din București. Aceasta este un mare fan al muzicii artistului internațional, astfel că și-a luat biletele și s-a așezat în sală, alături de familia ei.

Înaintea unei piese, cântărețul i-a făcut o dedicație Andrei, după ce echipa lui l-a informat că aceasta se află în sală.

„Aș vrea să dedic acest cântec frumoasei mele prietene care astăzi este cu noi, Andra. O iubiți cu toții, bineînțeles. Toată lumea te iubește, știi, nu? Din primul moment în care am ajuns în România toată lumea vorbea despre tine, toată lumea te iubește. Nu am auzit ceva negativ despre tine. Felicitări! Nu doar pentru vocea ta, ci pentru personalitatea ta. Este o mare onoare că ești aici”, i-a spus Nikos Vertis artistei noastre.

Citește și: Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Bianca Drăgușanu: „Am făcut totul după gustul meu” / Galerie Foto

Citește și: „Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă.” Andra Măruță, reacție surprinzătoare după ce i s-a spus că s-a îngrășat

Andra s-a arătat emoționată de gestul lui Vertis, iar după concert a mers în culise pentru a-i mulțumi personal.

„Am de multe ori emoții când sunt pe scenă, dar de data asta am avut emoții stând în sală, ascultând unul dintre artiștii mei preferați: pe Nikos Vertis. Omul ăsta cu voce de aur mă face să cânt cu el, chiar dacă nu înteleg și nu vorbesc limba greacă. De parcă muzica lui nu era un cadou deja, mi-a făcut și bucuria de a-mi adresa câteva cuvinte foarte frumoase. Echipa lui îl anunțase că suntem în sală și cineva a și filmat. Noi eram prea emoționați si surprinși! Ne-am dus după concert să îl salutăm și să ii mulțumim. Mă bucur că a vizitat din nou România, aici va avea mereu fani un artist atât de talentat!”, a transmis Andra pe rețelele de socializare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andra Măruță

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton