Ce spune Teo Trandafir despre revenirea în televiziune și schimbarea făcută: „Mi-a fost teamă”

.

Teo Trandafir a trecut de la televiziune la radio, dar crede că această perioadă poate fi doar una de pauză, asta până va reveni cu forțe proaspete pe sticlă.

Până atunci, vedeta recunoaște că are o comunicare foarte bună cu colegul Mihai Hînda, cu care prezintă „Bară la Bară”, la Radio Impuls, dar a trăit și un moment de panică atunci când a bifat această schimbare.

Teo Trandafir: “Nu e o tragedie. E o perioadă, ca-n viața fiecăruia”

“Nu e o tragedie. E o perioadă, ca-n viața fiecăruia. Nu am avut timp să mă gândesc la asta. Cred că lucrurile se așază în felul lor natural, așa cum am sperat întoteauna. E foarte posibil să fie vorba doar de o pauză.  

E fabulos. Suntem de la 16 la 19. Eu și cu Mihai ne înțelegem absolut fantastic. Pentru noi e esențial. Că ne simțim din priviri, că știm exact cum să facem ca să nu vorbim unul peste celălalt. Ne place amândurora foarte mult ceea e facem”, spune Teo Trandafir, conform Cancan.

Citeşte și: Ce spune fetița lui Keo și a lui Misty despre Teo Trandafir: „Suntem ca o familie”

Citeşte și: La ce obicei a renunțat Teo Trandafir pentru a gestiona mai atent bugetul: „Scumpirile nu iartă pe nimeni” / Exclusiv

Teo Trandafir: „Am avut un moment de panică”

Deși și-a începurt cariera în radio și e familiarizată cu acest domeniu, vedeta a trăit și un moment mai apăsător când a făcut această trecere. “Eu fac parte dintre pionierii radioului independent. Am avut așa un moment de panică. Mihai e atât de bun, deși are doar 24 de ani. Mi-a fost teamă că nu o să mă ridic la nivelul lui. Dar cu delicatețea lui, cu un pic de străduință, reușim. Și chiar ne gândeam aseară, după ce am ieșit, că devenim din ce în ce mai armonioși”, mai spune ea.

Citeşte și: Teo Trandafir: „De Paște nu mănânc niciodată miel”. Ce dietă ține și la ce o ajută fiica ei în bucătărie / Exclusiv

Citeşte și: Teo Trandafir și Maia, regulile alimentare cu care își mențin silueta: „Este un preparat care necesită efort minim”

Teo Trandafir, despre Maia: „Desenează absolut spectaculos”

Maia are 20 de ani și reușește să își facă mama mândră, pentru că are un talent deosebit pentru mai multe domenii de activitate.

“Are abilități în toate aspectele. Desenează absolut spectaculos și dacă aș putea să o sfătuiesc i-aș spune să meargă către artă. În același timp, trebuie văzut ce o face fericită. Pe mine viața m-a învățat că nu neapărat lucrurile pe care ni le propunem ne fac fericiți pe termen lung. Eu nu am profesat în profesia de filolog, dar m-a ajutat foarte mult să mă fac înțeleasă”, mărturisea Teo, pentru UNICA.ro.

Foto: Facebook, Pr

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton