Ce spune Tavi Colen despre împăcarea cu Alin Oprea. Li s-a oferit 100.000 de euro să reunească trupa Talisman pentru un singur spectacol

.

Tavi Colen și Alin Oprea au format timp de un deceniu trupa Talisman, care s-a destrămat cu scandal. Într-un podcast recent, Tavi Colen face noi declarații despre Alin Oprea.

În trecut, Tavi Colen a declarat că trupa Talisman s-a destrămat pentru că Alin Oprea nu reușea să țină pasul cu el. În momentul în care și-a anunțat retragerea, Tavi a aflat că, la acea vreme, Alin avea deja de cinci ani marca Talisman înregistrată pe numele lui.

De ce nu vrea Tavi Colen să se împace cu Alin Oprea. „Cea mai mare durere a mea e că…”

Invitat în podcatul „Laivu’ lu’ Enache”, găzduit de artistul Adrian Enache, Tavi Colen a oferit noi detalii despre fosta relație de prietenie cu Alin Oprea.

„Nu banii erau problema. După 10 ani au început orgoliile. Ce construiam eu ziua, el dărâma noaptea. Avea familia lui. Au zis că din cauza nevestei lui. Eu n-am cântat cu nevastă-sa, am avut trupă cu el. Cea mai mare durere a mea e că acest nume, Talisman, a fost dat de mine în camera de cămin. (…) El a furat numele și l-a înregistrat la OSIM”, a spus Tavi Colen, pentru sursa citată.

În exclusivitate pentru Click!, Alin Oprea a spus că nu va vorbi niciodată despre înregistrarea trupei Talisman pe numele lui. La sfârșitul anului 2020, însă, Alin mărturisea că ar vrea ca trupa să aniverseze 25 de ani în formula originală. La rândul lui, întrebat dacă își dorește să se împace cu Alin, Tavi a declarat:

„Niciodată. Nu-mi doresc. (…) Am fost nevoit să părăsesc formația. (…) L-am condamnat pe Alin Oprea la uitare. Ceea ce, în ziua de astăzi, observăm că se întâmplă. Nu vreau scandal, nu vreau nimic, nu vreau bani, nu vreau să ne împăcăm. A venit cineva care ne-a oferit 100.000 de euro la amândoi să facem un singur spectacol. Am refuzat”.

Citește și: Ce regretă Medana după nunta cu Alin Oprea. „Mi-am dat seama abia a doua zi!”

Citește și: Daniela Gyorfi, dezamăgită după nunta lui Alin Oprea. Ce a pățit la eveniment: „Nu știu ce s-a întâmplat!”

Cine l-a ajutat pe Tavi Colen să treacă peste destrămarea trupei

Alin Oprea și Tavi Colen s-au cunoscut în „Complexul Studențesc Regie”. Înainte de a înființa trupa Talisman, artiștii au mai cântat împreună în formația Sin (1992-1994).

„Eu eram și managerul formației. Alin Oprea dormea până la 15:00. Nu știa unde e biroul. Niciodată nu a știut. Ce mă contrariază foarte tare este că el și-a trecut toate piesele. El e formația Talisman și toate piesele sunt pe numele lui și nu a făcut nicio piesă singur. Nu a făcut niciun cântec singur. Niciodată! Majoritatea cuvintelor erau niște bălării”, a mai declarat Tavi Colen, în podcastul lui Adrian Enache.

De mai bine de un deceniu, Tavi Colen formează un cuplu cu Emma Ștefan despre care spune că a fost singura care l-a ajutat „să-și revină” după destrămarea trupei Talisman.

„Ajunsesem să nu am bani nici să iau banane. Mă uitam la o banană și mă gândeam că pentru a doua nu mai am bani. A trebuit să-mi revin în primul rând cu capul. Emma m-a ajutat, altfel acum eram la Spitalul 9! Nu a venit nimeni, nici un măcar un prieten să mă ajute să mă ridic în perioada aia”, povestea artistul în trecut.

Foto: Libertatea.ro; Facebook/Tavi Colen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton