Ce spune fetița lui Keo și a lui Misty despre Teo Trandafir: „Suntem ca o familie”

.

Misty și Keo sunt vecini cu Teo Trandafir, iar legătura dintre ei este una bine sudată. Cei doi s-au mutat lângă prezentatoare în timpul pandemiei, iar relația dintre ei a devenit tot mai apropiată.

Acum, cei trei obișnuiesc să mănânce des împreună, iar Arya, fetița lui Keo și Misty, nu pierde ocazia de a petrece timp cu vedeta.

Misty: “Mama mea o îndrăgește foarte mult”

“Mâncăm împreună des. Nu există mâncare pe care să o pregătească mama mea și să nu pună porție și pentru Teo. Mama mea o îndrăgește foarte mult, îți dai seama! Ea, la fel, când își comandă ceva, când gătește ceva și știe că îmi place, face la fel” , mărturisește Misty, pe numele ei Alexandra Pavel, pentru Ego.ro.

Citeşte și: Vlad Gherman și iubita lui, Oana Moșneagu, au fixat data căsătoriei. Când are loc evenimentul

Citeşte și: Ioana Ginghină s-a măritat cu Cristi Pitulice! Actrița și cel de-al treilea soț au dat o petrecere de pomină în curtea vilei / Video

Cum îi spune fetița lui Keo lui Teo Trandafir

Arya e cea mai fericită de această alăturare. Micuța o vizitează des pe vedetă, iar uneori îi lasă și câte o surpriză la ușă. “Acum o strigă Teo, dar acum ceva timp îi spunea Teio. Chiar aseară i-a lăsat în pragul ușii o buburuză. I-a picat ca surpriză o jucărie și a vrut să i-o lase lui Teo. Am întrebat-o: “De ce, mami?”.

Mi-a zis: “Pentru că are un trandafir în mânuțe!”. Îți dai seama, suntem ca o familie! (n.r. fiica ei ține enorm la Teo Trandafir) Am suferit cumplit, noi ne-am mutat la casă nouă când a venit pandemia. Nu apucasem să socializăm și să ne cunoaștem toți vecinii. O cunoșteam pe Teo și atunci doar cu Teo am stat”, a mai spus Misty.

Citeşte și: Misty, sexy la plajă, alături de Keo și de fiica lor. Imagini din vacanța de pe litoral / Exclusiv

Citeşte și: Misty, licențiată în psihologie. Iubita lui Keo revine în muzică și vrea să lanseze o carte: „Este despre povestea mea” / Exclusiv

Misty, despre relația cu Keo

Keo și Misty au trecut prin multe în timpul poveștii pe care o trăiesc, dar au depășit fiecare obstacol și au rămas împreună în ciuda tuturor.

„Keo îmi spune des că sunt frumoasă, dar uneori o pun pe seama faptului că mă iubește el prea mult. Pentru că cele mai multe complimente le primesc de la el, fix atunci când nu sunt aranjată. Si când nu mă simt prea frumușică. Și atunci îmi vine greu să îl cred”, spunea artista, pentru UNICA.ro.

Misty e fericită de modul în care viața ei evoluează și de ce trăiește. „Mă aflu într-o perioadă a vieții mele plină de împlinire sufletească, de inspirație, cu drive și poftă de realizări. Si încerc să transpun toată această inspirație, nu doar în muzică, ci și într-o carte. Să vedem ce iese. Este despre povestea mea, despre experiențe, despre anumite traume sau momentele cheie ce au contribuit la formarea personalității mele. Copilărie, detalii despre mine pe care nu le-aș fi făcut publice niciodată în altă formă, din diferite motive”, mai spune ea.

Foto: Facebook, Unica

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton