Ce spune Andreea Antonescu despre o împăcare cu fostul soț, Traian Spak. Răspunsul surprinzător dat de artistă

.

Dacă despre Victor Vrînceanu, fostul iubit, preferă să nu discute, despre fostul ei soț, Andreea Antonescu are doar cuvinte de laudă. Artista recunoaște că ea și Traian Spak au menținut o relație frumoasă de-a lungul timpului și că i-a fost mereu alături, în momentele frumoase sau în cele grele.

Ba mai mult, nu spune nu unei alte povești alături de el, dar în privința acestui lucru lasă timpul să aleagă. Andreea Antonescu și Traian Spak au fost împreună 14 ani.

Andreea Antonescu, despre Traian Spak: „Este omul care m-a încurajat de-a lungul vieții”

„Este un subiect pe care aș prefera să nu îl dezbat (n.r. face referire la Victor Vrînceanu). Traian este omul căruia îi povestesc orice, este omul care m-a încurajat de-a lungul vieții foarte mult, este omul care mă încurajază, este omul care a fost alături de mine indiferent de situație, atât în momentele mele frumoase, cât și în momentele mele grele.

Contează foarte mult, mai ales atunci când nu este cel mai ușor drum al vieții tale, să ai pe cineva care știi că este total dezinteresat, care știi că ține la tine indiferent de orice. Prin prisma Siennei și nu numai, prin prisma celor 14 ani petrecuți împreună, a rămas această poveste frumoasă”, spune Andreea Antonescu, conform Antena Stars.

Citeşte și: Daciana Sârbu, dezvăluiri din mariajul cu Victor Ponta: „Am avut sentimentul că trec prin iad!” Cei doi sunt căsătoriți din 2006

Citeşte și: Alexia Eram, detalii din culise despre relația cu fratele ei, Aris. Ce spune Andreea Esca

Citeşte și: Alessandra Stoicescu, lucruri neștiute despre relația cu fiica sa. Lecțiile pe care i le dă Sara la 4 ani

Citeşte și: Gemenii Prințesei Charlene și ai lui Albert de Monaco, aniversare cu ștaif. Ipostaza în care apar într-o imagine de poveste

Andreea Antonescu: „Viața m-a învățat ca niciodată să nu spun niciodată”

Astăzi, solista îl consideră pe tatăl Siennei cel mai important om din viața ei și e convinsă că așa va rămâne până la final.

„El este într-adevăr unul dintre cei mai importanți oameni ai vieții mele și sunt convinsă că așa va rămăne pănă la final. Dacă până acum ceva timp aș fi spus, eu, niciodată, viața m-a învățat ca niciodată să nu spun niciodată. Tot ce știu este că Dumnezeu a fost alături de mine toată viața mea, va rămâne alturi de mine toată viața mea, așa că facă-se voia lui”, adaugă ea.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu mențin o relație amiabilă de dragul fetiței lor

Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu au fost împreună un an și jumătate, dar la scurt timp după venirea pe lumea a fetiței lor, Venice-Victoria, acum în vîrstă de 10 luni, au pornit pe drumuri separate.

Victor Vrînceanu are, astăzi, mai multe nemulțumiri, iar acestea țin de programul de vizitare. În rest, jurnalistul nu își dorește ca fiica lui să fie expusă pe rețelele de socializare sau să fie vedetă înt-o campanie publicitară.

Ce îl nemulțumește pe jurnalist

Jurnalistul nu e mulțumit de timpul pe care îl petrece cu fetița lui, pentru că i se pare unul limitat, dar a acceptat condiția impusă de Andreea Antonescu. ”Eu am mai spus-o acum câteva luni că îmi doresc ca Victoria să petreacă timp cu ambii părinți în mod egal. 50-50. La acel moment, Andreea nu a fost de acord.

După care a urmat o perioadă în care a acceptat. După care, din nou, s-a sucit. De unde eram obișnuiți și înțeleși pentru împărțirea timpului petrecut cu Victoria în mod egal, acum mi-a spus că îmi oferă două weekend-uri pe lună și câteva ore de vizită în timpul săptămâni”, spune Victor Vrînceanu, conform Cancan.


Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton